рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Антон Макарський проти того, щоб його дружина приділяла багато часу соцмережах

Вікторія та Антон Макарські.

Фото: Instagram

Актор Антон Макарський не раз закликав дружину видалити свою сторінку в соцмережі або перестати публікувати сімейні знімки, але Вікторія запевнила чоловіка, що тепер буде публікувати тільки те, що він схвалює.

З появою дочки Маші і сина Івана, який народився трохи більше місяця тому, щасливі батьки трохи заспокоїлися і перестали настільки часто і бурхливо з'ясовувати стосунки з цього приводу.

"Більше ніде в соцмережах нас немає, я просто все сприймаю очима і люблю фотографувати і цікаво підписувати фото, - розповіла Вікторія Макарська в інтерв'ю виданню Woman's day. Наш "Інстаграм" несподівано став популярним у передплатників. так ось , Антон вже кілька разів намагався вирвати у мене з рук і викинути телефон, вважаючи, що краду дорогоцінний час у сім'ї. Неодноразово вимагав видалити сторінку. Але так, як раніше, однозначно, ми не сваримося: у нас же діти, соромно за них ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: wday.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com