рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ЯК НАМАЛЮВАТИ ВЕСНЯНИЙ ПЕЙЗАЖ - Уроки акварелі - Уроки малювання від Даші - Дика Правда

Малювати аквареллю можна і на кольоровому папері, однак майте на увазі, що саме папір виконує в акварелі роль білої фарби. Раз її немає, візьмемо гуашеві білила. Якщо весь час домішувати їх до акварелі, то отримаємо криючу фарбу, тобто основні властивості - прозорість і легкість змішування загубляться. Тому білила в акварелі варто використовувати для акцентів.

З ранньої весни я їжджу на дачу, від поїздки до поїздки пейзаж змінюється. І ось одного разу мені вдалося застати квітучі на пагорбах дерева чагарники. Особливо гарний був терен. Чим не тема для картини!

Чим не тема для картини

Основою буде найпримітивніший малюнок - всього-то дві лінії, що зображують обриси пагорбів. Небу я відводжу верхню третину картини. Краще, щоб лінія горизонту в пейзажі лежала не по середині аркуша. Папір блакитного кольору, на ній легко писати небо.

Папір блакитного кольору, на ній легко писати небо

Тепер мочім місце неба великий білячої пензлем до самих пагорбів і малюємо хмари сумішшю блакитний і сепії. Знадобиться кілька відтінків сіро-блакитного, вгорі темніші. Можете також додати трохи ультрамарину, цей колір дуже яскравий, не перестарайтеся.

Можете також додати трохи ультрамарину, цей колір дуже яскравий, не перестарайтеся

Беремо кисть трохи менше і додаємо охру в колір хмар трохи зеленуватого кольору. Спочатку трохи, для далеких блакитних кущів. При віддаленні предмети мають холодний відтінок. Потім додаємо більше охри і жовтого кадмію. Колір повинен бути більш теплим і насиченим.

Зелений - непростий колір. Якщо змішувати синій і жовтий, зазвичай виходить дуже яскравий, нав'язливий колір, його варто розбавляти іншими фарбами - охрою, сепією, відтінками червоного.

Кущами будуть всього лише растёкшіеся плями фарби. Ставте пензликом жирну крапку і дайте їй розплився, потім трохи підправте. Це потрібно зробити, поки небо над пагорбами не висохла. Працюємо по мокрому.

Працюємо по мокрому

Після висихання переходимо до пагорба нижче. Мочим папір і користуємося відтінками зеленого. Також по мокрому малюємо кущі, вони вже не такі бліді і прозорі.

Також по мокрому малюємо кущі, вони вже не такі бліді і прозорі

Нижній пагорб має більш охристі тони. Головне - слідкуйте за тим, щоб він не був пофарбований рівно одним кольором як паркан, адже на такій великій площі трава виглядає по-різному.

Головне - слідкуйте за тим, щоб він не був пофарбований рівно одним кольором як паркан, адже на такій великій площі трава виглядає по-різному

Приділимо трохи уваги деталям, вималювати гілочки кущів. Вони повинні бути блідими, адже вони теж далеко від нас.

Вони повинні бути блідими, адже вони теж далеко від нас

Тепер квітучі кущі вдалині. Мочим ті ділянки, що повинні зацвісти. Потім акуратно білилами ставимо крапки і коми, вони повинні трохи розплився.

Потім акуратно білилами ставимо крапки і коми, вони повинні трохи розплився

Це була репетиція, беремося за великий кущ. Також мочім нижній пагорб, обережно, щоб не змити фарбу. Малюємо білилами квіти терну. Білил можна брати більше, але вони не повинні лягати шматками. І знову сумішшю блакитного і сепії малюємо гілки, тепер уже чіткі. Беріть для них теж різні відтінки.

Беріть для них теж різні відтінки

Домальовували траву під кущем, додаємо найтонші гілки і травинки.

Домальовували траву під кущем, додаємо найтонші гілки і травинки

Пахне весною!

12.07.2011. Даша Ревіна

До змісту уроків малювання від Даші До змісту уроків малювання

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com