рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 технік малювання аквареллю

  1. Техніка №1: малювання плоскою кистю
  2. Техніка №2: градієнт
  3. Техніка №3: ​​акварельний глазур
  4. Техніка №4: мокра
  5. Техніка №5: суха кисть
  6. Трохи про те, чим малювати

Створюємо ніжні і повітряні малюнки.

Акварельні фарби - одні з найулюбленіших більшістю художників. Люблять їх за те, що з їх допомогою можна створити дуже ніжний і повітряний малюнок, навіть якщо особливих навичок немає. Крім того, тільки акварель може похвалитися найбільшою кількістю технік для малювання. З п'ятьма найпопулярнішими з них ми і ознайомимо вас в даному матеріалі.

Техніка №1: малювання плоскою кистю

Особливість такої техніки полягає в тому, що кожний наступний штрих повинен перекривати скупчення фарби від попереднього. Якщо скупчення НЕ розмивається, то можна йому допомогти стекти, нахиливши трохи мольберт. Стежити стоїть за тим, щоб штрихи були переривчастими, в такому випадку потрібно негайно наповнити кисть фарбою.

Техніка №2: градієнт

Перший штрих створюється за допомогою більш темного відтінку, який створений на палітрі. Другий штрих потрібно робити більш світлим відтінком, і тільки після того, як кисть протерта сухим рушником. Цей штрих повинен лягати таким чином, щоб перекрити нижню частину верхнього шару. Так можна домогтися неймовірних і яскравих градієнтів, використовуючи різні кольори.

Техніка №3: ​​акварельний глазур

Вся суть техніки полягає в тому, щоб максимально використовувати фантазію і всі кольори, наявні на панелі. Головна особливість полягає в тому, щоб дати кожному шару просохнути перед тим, як наносити наступний. Прискорити цей процес можна за допомогою фена. Але не використовуйте гаряче повітря і пар! У такій картині кожен шар буде взаємодіяти один з одним.

Техніка №4: мокра

Малювання відбувається на мокрому папері, яку потрібно буде трохи промочити губкою, прибравши зайві краплі води. Постарайтеся домогтися рівномірного розподілу води по папері, вона не повинна блищати.

При нанесенні штрихи будуть цікаво розпливатися, створюючи незвичайний ефект. У міру висихання розпливатися вони будуть все менше. Малюнок, виконаний в такій техніці, відрізняється гипнотизирующим ефектом.

Техніка №5: суха кисть

Назва техніки говорить сама за себе. Перед тим як набрати фарбу на кисть, її необхідно промокати сухим рушником, усунувши зайву вологу. За рахунок того, що кисть практично суха, кольори виходять дуже інтенсивними і насиченими.

Трохи про те, чим малювати

Кожна з описаних вище технік має свої переваги, які, тим не менш, можуть проявитися тільки в тому випадку, коли ви малюєте якісними фарбами. Найпопулярнішими виробниками, які користуються виправданим попитом серед професіоналів, є компанії Derwent, Royal Talens і Sakura, великий асортимент продукції яких представлений на сайті mpmart.ru .

На окрему увагу заслуговує набір акварельних (чорнильних) кювет Derwent Inktense Paint Pan Travel Set , В який входить 12 кольорів. Цей варіант буде оптимальним для художників, які часто малюють на пленері. Він поставляється в продаж в надійної та легкої пластиковій упаковці, завдяки якій їх легко транспортувати. І, звичайно ж, кожного чекає бездоганну якість, яке гарантує англійська компанія Derwent.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com