рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

салон краси Аїда - Найцікавіше в блогах


Aliciya_Bes Вівторок, 14 Января 2014 р 5:02 ( посилання )







Кожна дівчина і жінка мріє і прагне виглядати ідеально. Щоб завжди залишатися у формі і виглядати красивою доводиться, докласти чимало зусиль. Різні креми, маски, процедури, які підтримують шкіру в тонусі допомагають виглядати зовсім і без макіяжу. Природна краса ні з чим не зрівняється, але якщо додати легкий макіяж і красиву зачіску, то образ буде просто карколомним.



Майстри в салонах краси навіть із самих ламких волосся здатні зробити неймовірну зачіску. Важливо знайти дійсно хорошого фахівця в своїй області, щоб потім не виправляти помилки недосвідченого перукаря. Наприклад, невдалу стрижку або занадто сухе волосся після фарбування. Потрібно віддавати своє волосся в талановиті руки, щоб в результаті отримати шикарну зачіску без будь-якої шкоди. Шикарна зачіска - відмінний акцентр в образі. Ви будете виглядати як королева на вечірці, корпоративі чи концерті!



"Аїда", салон краси в Крилатському , Це перевірена марка, яка працює ще з 1994 року. Це група професіоналів, здатних перетворити кожну жінку і дівчину в королеву! Салон "Аїда" є лауреатом і володарем багатьох премій. Даний салон краси надає не тільки перукарські та косметологічні послуги, але і манікюр, педикюр, макіяж, догляд за тілом і депіляцію.



Серед усіх послуг можна знайти безліч дійсно приємних пропозицій. Наприклад, жінки мають унікальну можливість підтягнути шкіру обличчя без хірургічного втручання за допомогою ультразвуку. Також салон надає різні акції на свої послуги та спецпропозиції з певним терміном дії. Поспішайте потрапити на найвигідніші акції в послугах і заощадити, отримуючи при цьому якісну роботу професіоналів. Детальніше дізнатися про послуги салону краси "Аїда", а також про модні тенденциях в новому 2014 року можна на офіційне сайті. Тож будьте досконалі!

infohom Середа, 08 Января 2014 р 16:38 ( посилання )

Наші жінки так ретельно готувалися до Нового року та Різдва, що кожна частинка їх тіла була доглянута на всі 100%. Завдяки цьому вони просто сяяли на святах. Кружляли в танцях, сміялися над жартами, отримували найнесподіваніші і дивовижні подарунки. Краса страшна сила, але вона вимагає постійного догляду і підтримки.
Звичайно після свят жінки вже не так добре виглядають як раніше. Ніхто так не потребує відпочинку, як жінка, яка щойно повернулася з відпочинку. Алкоголь, недосипання і велика кількість смачних страв не могли не відіб'ється на дівчатах. Перш за все це особа, на шкірі могли з'явиться висипання, зморшки і набряки. Фігурка, теж трохи змінилася, з'явилися зайві кілограми, складочки і балкончики. Та й моральний стан вже не те, потрібно терміново піднімати нашим дамам настрій. Для всього цього існують салони краси. Наприклад, салон краси Аїда.
сьогодні на сайті салону "Аїда" я дізнався, що у них є всі необхідні послуги, що б жінки були красивими і сексуальними. Тут можна відвідати перукаря, косметолога, зробити манікюр, педикюр, депіляцію, а так само отримати повний догляд за тілом і зробити макіяж. Тут працюють з провідними косметичними марками: CARITA, FILORGA, Renophase. Я своїй дружині подарував святковий сертифікат на відвідування салону, адже після Нового року і Різдва, їй обов'язково захочеться відновити свої сили і знайти колишню красу і енергію.
Кваліфікований персонал, сучасне обладнання та низькі ціни роблять цей салон одним з найпопулярніших в місті. Відвідайте салон і ви залишитеся задоволені його послугами. Тут дуже добре ставляться до своїх клієнткам, ввічливий персонал і високий сервіс послуг не залишить вас байдужими. Любіть себе, своє тіло і доглядайте за ним - це запорука вашого щастя і краси.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com