рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо блакитні контактні лінзи

Дівчина з білявим волоссям і блакитними очима довгий час вважалася стандартом краси. Однак людей з таким типом зовнішності стає все менше і менше. Вчені пов'язують цей факт з тим, що ми стали більше подорожувати і часто створюємо сім'ї з людьми, з самого початку не проживають з нами на одній території. Адже для того, щоб у дитини був блакитний колір очей, необхідно обом батькам бути блакитноокими. Блакитнооких людей найбільше в Прибалтики, Швеції, Норвегії, Данії та Німеччини. Але за статистикою жителі цих країн мають менший приріст населення (у них, як правило, в сім'ї по одній дитині), ніж країни з переважанням темноокого населення.

Але за статистикою жителі цих країн мають менший приріст населення (у них, як правило, в сім'ї по одній дитині), ніж країни з переважанням темноокого населення

Таким чином, блакитні очі - рідкість, на людину з таким кольором райдужної оболонки завжди спрямована увага. Тож не дивно, що багато хто хоче стати володарями такого унікального кольору очей. В даний час це не проблема за допомогою кольорових і відтінків контактних лінз.

Кольорові лінзи легко впораються з кардинальною зміною природного кольору очей. Засоби відтінків пофарбовані слабкіше кольорових, тому здатні надати лише певний відтінок очей. Відповідно, для темних від природи очей вибирайте кольорові лінзи, для світлих - відтінків. Якщо крім зміни кольору райдужки, ви потребуєте також в корекції зору, то зверніть увагу на моделі з діоптріями. Є лінзи з позитивними і мінусовими рефракції.

для підбору кольорових лінз рекомендується відвідати офтальмолога. Якщо придбати лінзи без рецепта від лікаря, то велика ймовірність зіткнутися з дискомфортом під час їх носіння.

Поговоримо про найпопулярніші моделях кольорових контактних лінз в інтернет-магазині InOptika.ru.

FreshLook ColorBlends від Alcon. Це кольорові лінзи для посилення темного кольору очей і природного зміни райдужної оболонки світлих. Лінзи випускаються, як з Діопті, так і без. Режим носіння - денний, з заміною через місяць. Догляд за цими виробами потрібно проводити за допомогою багатофункціональних розчинів.

Air Optix Colors від Alcon. Лінзи візуально збільшують очі за рахунок зовнішнього кільця на поверхні виробів. Спеціальна технологія виготовлення 3 в 1 дозволяє барвним пігментів не стикатися з поверхнею ока. Високий відсоток вмісту вологи гарантує відсутність сухості очей. А завдяки відмінній кислородопроницаемости лінзи носяться з комфортом протягом усього терміну носіння, який становить 30 днів.

Adria Glamorous. Бренд Adria в основному спеціалізується на кольорових і відтінків лінзах. Модель Glamorous робить погляд виразнішим. Малюнок на виробі складається з трьох тонів: світлий контур створює ефект блиску очей, потім йде імітація малюнка райдужної оболонки, зовнішній темний ободок додає погляду глибину.

Fusion від OK Vision. Кольорові лінзи, які потребують щоквартальної заміни, які мають хороший рівень зволоженості і кислородопроницаемости. Вироби цієї марки здатні коригувати зір до -15 діоптрій. Лінзи пофарбовані по пошаровим технології нанесення фарби, що дозволяє змінити навіть темний колір очей.

Ophthalmix Butterfly. Ophthalmix - російська офтальмологічна марка, вони розробили і випускають кольорові лінзи: Butterfly 1 Tone, Butterfly 3 Tone, Butterfly Gold. Ці оптичні вироби дозволяють створювати яскраві і незабутні образи. Колірний асортимент широкий: ви знайдете не тільки блакитні лінзи, але і вироби кольору аквамарин, волошковий, бірюза.

Створюйте унікальні образи за допомогою блакитних лінз: особливо запам'ятається оточуючим брюнетка з небесно-блакитними очима!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com