рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

об'ємний гобелен | Записи в рубриці об'ємний гобелен | Щоденник natali-46: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

Прикрасьте свій будинок, купите гобелен.

Гобелен (фр. Gobelin) - один з видів декоративно-прикладного мистецтва, стінний безворсовий килим із сюжетною або орнаментной композицією, витканий вручну перехресним переплетенням ниток.

Гобелени мають давню історію. Коли з'явилася перша шпалера - точно невідомо, але принцип шпалерного ткацтва був відомий ще в Давньому Єгипті.

Дуже популярними гобелени стали в середні століття. Вони захищали стіни кімнат від сирої і холодної погоди і перетворювали великі кімнати в більш зручні та затишні приміщення.

Найстарішим зі збережених середньовічних гобеленів є "Анжерський апокаліпсис", випущений він у 1379 близько від Паризьким ткачами для Людовика I Анжуйського.

Найстарішим зі збережених середньовічних гобеленів є Анжерський апокаліпсис, випущений він у 1379 близько від Паризьким ткачами для Людовика I Анжуйського

У 1660 році, під час правління Людовика XIV, був заснований завод Les Gobelins в Парижі і там працювало понад 800 ремісників. Після смерті короля, в палаці нарахували близько 2155 гобеленів!

Цей вид декоративно-прикладного мистецтва не зник і зараз в Росії існують компанії які майстерно працюють в цій галузі і створюють воістину твори мистецтва. Однією з провідних є «Студія текстильного дизайну» - компанія з виробництва гобеленів з Іваново. Фахівці набували досвіду на підприємствах Італії, Туреччини, Китаю.

кожен гобелен випущений в «Студії текстильного дизайну» проходить всі етапи, від створення малюнка, вибору форми до продажу готового виробу. причому ціна гобелена радує і доступна кожному. Реалізація продукції проходить як оптом, так і в роздріб через магазини.

Іванівський гобелен в асортименті представляє: картини, панно, портьєри, покривала, наволочки, скатертини, серветки, сумки, косметички, календарі та багато іншого.

Уважно переглянувши каталог, можна знайти вироби з малюнками найбільш близьким вам по тематиці: пейзажі, тварини і птахи, сюжетні картини, натюрморти, релігійні образи, квіти, дитячі, східні і африканські мотиви.

Що особливо вражає уяву, так це гобелени на африканську тему, дуже стильні і красиві.

Майже всіх нас манить і притягує це таємниче слово - Африка! Неймовірні і дивовижні сафарі, жаркі і пекучі промені безжального пустельного сонця, неозорі оазиси і дивні тварини, чорношкіре населення і світ, який живе в гармонії з природою - все це асоціюється у нас з Африкою.

І щоб хоч трохи бути ближче до цього загадкового світу, щоб в повній мірі відчути його краси можна розмістити у себе вдома африканські картини з гобелена, що воістину прикрасить будь-яку кімнату у Вашій оселі.

Вивчіть каталог на сайті визначитеся з сподобалися тематикою або товаром, зв'яжіться з менеджерами для уточнення виконання замовлення і остаточної вартості. Вибираючи івановські гобелени в «Студії текстильного дизайну», ви обов'язково оціните кінцевий результат і високу якість готових виробів!

Серія повідомлень " декор стін-рамки, рами, панно, дзеркала ":

Частина 1 - "Волохаті" світяться рамки.
Частина 2 - дивовижні перетворення
...
Частина 45 - Вітражний розпис дзеркала. Майстер клас
Частина 46 - Картина з ч / б фото ... МК
Частина 47 - Прикрасьте свій будинок, купите гобелен.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com