рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 "теплих" місць в Києві

  1. ГлінтвейнЯ
  2. улюблений Дядя
  3. One Love Espresso Bar
  4. Теплиця
  5. на Станіславського

За вікном чи сніг, чи то дощ, то чи мінус, то чи плюс - вже який день не розібрати. Але яка б зима не дісталася нам у новому році, в цю пору завжди хочеться одного - зігрітися. Зігрітися, загорнувшись в плюшевий плед, потонувши в м'якому кріслі і обнявши долонями велику чашку, з якої стрімко вириваються пари гарячого напою, укутуючи твій ніс ароматним теплом ... І хоча самим затишним місцем для зимівлі ти по праву можеш вважати свій будинок, але в ньому тебе НЕ зігріють кращим в Києві дабл-капучіно, лавандовим Рафом, мандариновий глінтвейном або карамельним бренді. Ми вибрали п'ять найзатишніших і зігріваючих закладів цієї зими.

ГлінтвейнЯ

Головним напоєм зими традиційно вважається гаряче ( «палаюче», в перекладі з німецького) червоне вино - глінтвейн, рецепт якого був придуманий північними європейцями ще в далекому і холодному середньовіччя. Напій швидко «розлився» по всьому світу, і сьогодні ми охоче замовляємо його в закладах і без особливих зусиль можемо приготувати в домашніх умовах. Однак, незважаючи на посильний рецепт, глінтвейн легко можна зіпсувати як неякісним вином або прянощами, так і неправильними пропорціями і неуважним приготуванням. За смаком справжнього європейського глінтвейну зі святковим ароматом різдвяного ярмарку кияни приходять сюди - в «Глінтвейню» на Бессарабці. Затишний дерев'яний інтер'єр з домашнім кухонним декором на полицях, спеції і прянощі в баночках і керамічні чашки для глінтвейну. До фірмового напою, який тут варять на закарпатському вині в мідних чанах, можна вибрати чотири види гарячих ковбасок на грилі (мюнхенські, баварські, чеські, «равлики») в багеті з капустою і з картопляним салатом або ж відразу замовити ситну порцію асорті.

Для зігріву: класичний глінтвейн - 37 грн, мандариновий глінтвейн - 42 грн

Адреса: пл. Бессарабська, 2

улюблений Дядя

Наш список не міг пройти повз найгостиннішого відкриття цієї зими. По-справжньому затишне місце з домашньою атмосферної обстановкою (яку задоволені відвідувачі описують всього трьома словами: «хочу тут жити»), з 200-томної серією книг Бібліотеки всесвітньої літератури і навіть такою приємною дрібницею, як частування з порога, не кажучи вже про небанально меню з пряними стравами близькосхідної кухні. Словом, улюблений дядько завжди готовий тепло зустріти і ситно нагодувати. Так що якщо ви ще не бували у нього в гостях, то зимовий вечір - саме час навідатися сюди на хумус з питою, грильяжний торт і велику чашку гарячого какао.

Для зігріву: какао з хмарками - 34 грн, раф з лавандою - 38 грн, рожевий чай з грейпфрутом і розмарином - 48 грн

Адреса: вул. Паньківська, 20

One Love Espresso Bar

За підсумками 2014 ого на gloss.ua це місце стало кав'ярнею року . Стильний і приємний як для відпочинку, так і для роботи інтер'єр, дивовижний краєвид на Миколаївський костел, постійно поновлена ​​арт-бібліотека, шахові партії за чашкою еспрессо і музичні вечори за келихом хорошого вина. А головне, культура правильних кавових напоїв - на зернах обсмаження №1 ( «Світ кави») і з додаванням виключно органічного молока, що в свою чергу робить тутешній капучино одним з кращих в місті. З недавніх пір кавова карта поповнилася фірмовим напоєм від шеф-бариста і виразно маст-траем цієї зими - мандариновий «Гранд Наполеоном». У чому секрет нового смаку? В основу додається мандариновий лікер, цедра мандарина і кави, приготований альтернативним методом. Лікер, до речі, був придуманий для Наполеона Бонапарта і готується на добірних коньячних спиртах, а також цедри Андалузії і сицилійських мандаринів. Вже по одному тільки опису смакує, наскільки зігріваючий смак і насичений мандариновий аромат тебе чекають. А чого ще хотіти від зими, якщо не кава і мандаринів?

Для зігріву: капучино - 33 грн, подвійний капучино - 42 грн, кава Grand Napoleon - 70 грн

Адреса: вул. Червоноармійська, 100

Теплиця

«Ми хочемо бачити в гостях знайомі обличчя, яким буде тепло і комфортно у нас», - так говорили дві сестри Саша і Олена про свій заклад, відкриваючи його півтора роки тому. З тих пір «Теплиця» залишається одним із самих гостинних місць Києва: з демократичними цінами в меню, мега-алкогольним баром, одним з кращих кальянів в місті, стильним інтер'єром з ненав'язливим «без перебору» лофтом і, головне, завжди актуальними гастро-новинками для своїх гостей. Восени тут представили нове барне меню з вельми оригінальним виконанням. Алкогольні і безалкогольні коктейлі тепер подають у вигляді цілої композиції, з тематично-прикрашає «гарніром». Все зігріваючі напої приносять на дерев'яних дощечках в глиняних чашках, високих чайних склянках або в об'ємних сифонах. Лаванда, грейпфрут, груша, обліпиха, імбир і багато інших корисних і ароматних інгредієнтів, з яких тут варять гарячі напої, зігріваючи ними до пізньої ночі або до ранку.

Для зігріву: обліпиховий чай з манго - 48 грн, какао з американським печивом - 55 грн, карамельний бренді - 70 грн

Адреса: вул. Старовокзальна, 13

на Станіславського

У центрі міста, поблизу Театру імені Франка, на найкоротшій вулиці Києва, протяжністю в 100 метрів, стоять всього два будинки - під №2 і №3, в одному з яких знаходиться творче кафе або, як ще його тут називають, театральний буфет. Незважаючи на напівпідвальне приміщення, тут вельми світло, часом навіть сонячно і зовсім не тісно. А ще тут тихо. Так, тут грає приємна музика і чути розмови за столиками, але це анітрохи не порушить тиші, спокою і розміреності. По-домашньому антикварні обстановка в черговий раз доводить, що все старе повертається в моду, як тільки стає занадто старим і пам'ятним. Стіни з білої цегли, масивні дерев'яні круглі столи, серванти, комоди, мереживні скатертини і серветки, фарфорові фігурки, кришталеві вази для цукерок і варення, дров'яної самовар, квіти в банках (ну або ялинкові гілочки) і книги. Ідеальне місце, де днем ​​вдасться зібрати думки і попрацювати за ноутбоком або в блокноті, а ввечері розслабитися під живу музику або перегляд старих фільмів.

Для зігріву: кава по-турецьки - 25 грн

Адреса: вул. Станіславського, 3

У чому секрет нового смаку?
А чого ще хотіти від зими, якщо не кава і мандаринів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com