рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Збалансований раціон: гамма засобів «3 цінні глини» від Elseve для волосся, жирних біля коріння і сухих на кінчиках

Гамма коштів «3 цінні глини» обіцяє свіжість і легкість волосся біля коріння на 72 години і зволоження без обважнення. Чи так це? Давайте з'ясовувати. Гамма коштів «3 цінні глини» обіцяє свіжість і легкість волосся біля коріння на 72 години і зволоження без обважнення

Спеціально для власниць волосся, схильних до жирності біля коріння і сухості на кінчиках, фахівці Лабораторії L'Oréal Paris об'єднали три види глини (зелену, білу і блакитну) і створили першу балансуючу гаму засобів для оптимального очищення і зволоження волосся - Elseve «3 цінні глини ».

Правильне поєднання продуктів лінійки і збалансований склад кожного засобу дозволяє глибоко очистити шкіру голови від різних видів забруднень, при цьому не пересушує волосся по довжині. Гамма коштів «3 цінні глини» обіцяє свіжість і легкість волосся біля коріння на 72 години і зволоження без обважнення. Чи так це? Давайте з'ясовувати.

Давайте з'ясовувати

До складу лінійки засобів Elseve «3 цінні глини» увійшли три продукти:

- маска з глиною;

- балансуючий шампунь;

- балансуючий бальзам.

І почну огляд я саме з маски, тому що це, як не дивно, перший етап очищення в лінійці «3 цінних глини». Так, це перша маска Elseve, яку треба застосовувати до миття голови.

Всім відома здатність глини абсорбувати надлишки себума і забруднень з поверхні шкіри, тому поява маски з глиною для жирної шкіри голови - цілком логічна історія.

Всім відома здатність глини абсорбувати надлишки себума і забруднень з поверхні шкіри, тому поява маски з глиною для жирної шкіри голови - цілком логічна історія

У складі, крім 3 видів глини (блакитний, білої та зеленої), є магнезія, яка теж ефективно справляється із зайвою жирністю шкіри, її часто використовують в матирующих праймерів. У складі також помічений ще один «монстр» абсорбції - монтморилоніт - глинистий мінерал. Додаткове очищення шкіри голови здійснюється за рахунок м'якого отшелушивающего дії кислот. А масло оливи і гіалуронова кислота захищають шкіру від пересушування, забезпечуючи той самий баланс між очищенням і зволоженням.

А масло оливи і гіалуронова кислота захищають шкіру від пересушування, забезпечуючи той самий баланс між очищенням і зволоженням

За консистенцією і за відчуттями це справжня глиняна маска, дуже густа, але ніжна, немов сільська сметана. Вона однорідна, без грудочок і абразивних частинок. Пахне приємно, досить-таки яскраво, але не нав'язливо, віддалено чутні землисті нотки.

За інструкцією маску треба нанести на шкіру голови і розподілити масажними рухами. Так як вона сама по собі дуже густа, мені було зручніше наносити її по проділах, в ідеалі взагалі пензлем, але пальцями теж нічого. Витрата мені здався досить великим, але я і не економила.

Маску слід витримати 5 хвилин. Це для мене оптимальний час, на довше мене зазвичай не вистачає. За цей час ніяких відчуттів помічено не було, ні приємних, ні навпаки. Глина в маски не застигає і не склеює волосся, змивається дуже легко простою водою. У волоссі нічого не залишається, загалом, ніяких незручностей маска не створює. Вже добре.

Вже добре

А які пишні і повітряні після неї волосся біля коріння! Вона дійсно добре очищає, при цьому шкіра голови відчуває себе комфортно, ніякого сверблячки, лупи або стягнутості немає і в помині, тільки відчуття свіжості. При цьому, так як на довжину волосся маска не наноситься, кінчики Не пересушує, вплив йде строго на «проблемну» зону.

За рахунок цієї легкості біля коріння створюється ефект густого волосся, здається, що їх стало мало не в два рази більше, вони тримають м'який природний обсяг протягом всього дня.

Загалом, маска мені дуже сподобалася, користуюся нею тричі на тиждень (мою голову кожен день) і обов'язково куплю знову, для моїх схильних до жирності біля коріння волосся це те, що потрібно!

Загалом, маска мені дуже сподобалася, користуюся нею тричі на тиждень (мою голову кожен день) і обов'язково куплю знову, для моїх схильних до жирності біля коріння волосся це те, що потрібно

Після маски приступаємо до миття голови з Балансуючим шампунем. Здавалося б, шампунь - не найважливіша частина в лінійках засобів для волосся, проте, коли справа стосується боротьби з жирністю, є кілька нюансів.

Особисто моя думка, шампунь для жирної шкіри голови не повинен містити силікони (Elseve «3 цінні глини» якраз такий). Силікони добре розгладжують волосся, але в нашому випадку біля коріння такий ефект нам ні до чого, ми навпаки хочемо надати їм об'єму і пишноти, крім того, силікони мають властивості накопичуватися на волоссі, що свіжості їм точно не додасть.

В даному випадку склад шампуню перегукується зі складом маски: тут і глина, і магнезія, і кислоти, все це в поєднанні з сульфатної миючої основою.

За консистенцією це самий звичайний шампунь, в міру густий, в міру пінистий. Аромат у нього приємний, солодко-фруктовий, таку отдушку можна часто зустріти в шампунях, на волоссі запах не залишається. І витрата у цього шампуню середній, хоча в поєднанні з маскою виходить зменшити кількість шампуню. Зазвичай я завжди мою голову шампунем по два рази, але коли роблю маску з цієї серії, для повного очищення потім досить одного нанесення.

Шампунь обіцяє 72 години легкості і свіжості біля коріння, але це точно не мій випадок. Мій максимум - добу, але для мене це хороший результат, так як волосся у мене дуже тонкі і при утяжеляются догляді дуже швидко втрачають свіжий вигляд. З шампунем волосся виглядає свіжими весь день без застережень, а якщо я напередодні користувалася маскою, то вони стають ще більш розсипчастими і пружними біля коріння.

А ось з оптимальним зволоженням довжини, особливо якщо вона його вимагає спочатку, цей шампунь в поодинці не впорається. Без бальзаму точно не обійтися, саме волосся шампунь все ж підсушує. Тому докладніше зупинюся на наступному етапі.

Тому докладніше зупинюся на наступному етапі

Балансуючий бальзам є якраз основним зволожуючим засобом в лінійці «3 цінні глини». Його формула розроблена так, щоб забезпечити легке розчісування, гладкість і достатнє зволоження, не перевантажуючи волосся зайвими кондиціонуючими компонентами.

Його формула розроблена так, щоб забезпечити легке розчісування, гладкість і достатнє зволоження, не перевантажуючи волосся зайвими кондиціонуючими компонентами

Тому в його складі, як і в шампуні, відсутні силікони. Основними зволожуючими і живильними компонентами стали соєве масло і гіалуронова кислота.

Основними зволожуючими і живильними компонентами стали соєве масло і гіалуронова кислота

У бальзаму приємна легка кремова текстура, він добре розподіляється по волоссю. Змивається теж без проблем, і відразу відчувається на дотик, що волосся стали дуже гладкими. Бальзам дійсно добре розгладжує волосся, робить їх блискучими і надає доглянутий вигляд. Вони не плутаються і, відповідно, менше пошкоджуються.

Але якщо у вас сильно сухі кінчики, то одного бальзаму буде мало. Моє волосся зараз у хорошому стані, тому в цілому ефект від бальзаму мене повністю влаштовує, але у мене довге волосся, тому треба діяти на випередження, щоб зберегти кінчики волосся в хорошій формі. Тому періодично я роблю живильну маску на середину довжини. А після вже наношу бальзам. Так, я користуюся і масками, і бальзамом один за одним. Останній добре закриває лусочки волосся після маски, і ефект виходить набагато могутніше. Це працює з будь-якими масками і бальзамами, спробуйте. :)

В цілому, за частиною зволоження, блиску і легкого розчісування бальзам справляється зі своїми обіцянками, але не зовсім погоджуся, що його буде достатньо для сухих на кінчиках волосся. Ні, без підтримки потужніший він не впорається. Однак в якості додаткового засобу для розгладження і зволоження він ідеальний, тому що не перевантажує волосся.

Так виглядають моє волосся на другий день після застосування всієї лінійки засобів «3 цінні глини». Тут не були використані ніякі укладальні або додаткові зволожуючі засоби, просто висушені природним чином волосся, які вже пережили активний день до цього. Вони виглядають розсипчастими, живими і блискучими.

Для мене і моїх схильних до жирності біля коріння і нормальних по довжині волосся лінія Elseve «3 цінні глини» стала відмінним базовим доглядом. Це та основа, до якої я можу додавати ті чи інші додаткові кошти за потребами мого волосся і не переживати з приводу того, що обважнює. Гарне очищення і достатнє зволоження - це дійсно ідеальний баланс, якого, як мені здається, в цій гамі засобів вдалося досягти.


05 травня 2017
волосся шампунь маска маска для волосся бальзам для волосся бальзам бальзам-ополіскувач ELSEVE

Чи так це?
Чи так це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com