рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Робота з полімерною глиною. Пасхальне яйце. Майстер клас

Публікації по темі:

«Великдень» «Великдень». Майстер-клас з виготовлення підставки під пасхальне яйце Світле свято Великодня, як приємно отримати подарунок зроблений своїми руками, а якщо цей подарунок зроблений дитиною приємно в двійні. Для.

«Прикрашаємо пасхальне яйце-2» «Прикрашаємо пасхальне яйце-2». Бісер. Майстер клас Пропоную вашій увазі ще один майстер-клас просунутого рівня для середньої школи або гуртків додаткової освіти. В кінці.

Дитячий майстер-клас «Магнітик Великоднє яйце»   Березня швидкий закінчиться, квітень дуже насичений різними заходами, часу в обріз, тому ми з дітьми вирішили заздалегідь приготувати сувеніри Дитячий майстер-клас «Магнітик Великоднє яйце» Березня швидкий закінчиться, квітень дуже насичений різними заходами, часу в обріз, тому ми з дітьми вирішили заздалегідь приготувати сувеніри.

Майстер-клас «Великоднє яйце 2016»   Доброго вечора дорогі друзі Майстер-клас «Великоднє яйце 2016» Доброго вечора дорогі друзі! Сьогодні я хочу поділитися не традиційною технікою-декоративно-прикладної творчості "Великоднє яйце -2016".

Майстер-клас «Великоднє яйце»   Великдень - свято Найсвітліший Майстер-клас «Великоднє яйце» Великдень - свято Найсвітліший! А яйце, відомо мені, Символ життя на землі! Дорогі мої друзі, Ви вже знаєте, що я дуже люблю прикрашати.

Майстер-клас «Великоднє яйце» в нетрадиційній техніці пластілінографія з використанням природного матеріалу Майстер-клас «Великоднє яйце» в нетрадиційній техніці пластілінографія з використанням природного матеріалу. Всі хлопці знають що традицією свята "Пасхи" є розпис яйця. І я своїй малечі запропонувала прикрасити яйце незвичайним способом.

Майстер-клас «Великоднє яйце у ​​техніці декупаж» Майстер-клас «Великоднє яйце у ​​техніці декупаж» .

Майстер-клас з виготовлення листівки-розкладачки в техніці «Аплікація» «Великоднє яйце»   Отккритка - розкладачка «Великоднє яйце» Представляю Вам, Шановні майстрині Листівку-розкладачку, в техніці «Аплікація» Приготовим Майстер-клас з виготовлення листівки-розкладачки в техніці «Аплікація» «Великоднє яйце» Отккритка - розкладачка «Великоднє яйце» Представляю Вам, Шановні майстрині Листівку-розкладачку, в техніці «Аплікація» Приготовим.

Пасхальне яйце в техніці «кінусайга» Пасхальне яйце в техніці «кінусайга». Майстер клас Світле свято Великдень просто створений для того, щоб дарувати радість рідним і близьким. Ось таке чудове яйце я приготувала в подарунок.

Виріб «Великоднє яйце»   Наближається світле Свято - Великдень Виріб «Великоднє яйце» Наближається світле Свято - Великдень! Хочеться всіх рідних і близьких потішити маленькими сувенірами. Пропоную вашій увазі Великоднє.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com