рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Обгортання з глиною - як усунути прояви целюліту (відгуки та рекомендації)

  1. Чому з'являється целюліт
  2. Яким чином обгортання з глиною допомагають побороти прояви целюліту
  3. Протипоказання до глиняним обгортання
  4. Доступність домашніх процедур
  5. Яка глина краще для антицелюлітного обгортання
  6. 1. Блакитна глина
  7. 2. Чорна глина
  8. 3. Зелена глина
  9. 4. Червона глина
  10. 5. Біла глина (коалін)
  11. 6. Рожева (суміш білої і червоної глини)
  12. Етапи проведення обгортання з глиною
  13. Частота застосування глиняних обгортань
  14. Рецепти антицелюлітних масок з глин
  15. Блакитна глина з водоростями
  16. Червона глина і яблучний оцет
  17. Чорна глина з медом і гірчицею
  18. Біла глина з кавою
  19. Біла глина з гірчицею
  20. Чи справді обгортання з глиною допомагають від целюліту - відгуки

У наш час існує чимала кількість різних косметичних засобів, спрямованих на усунення таких недоліків шкіри, як целюліт і зайві сантиметри

У наш час існує чимала кількість різних косметичних засобів, спрямованих на усунення таких недоліків шкіри, як целюліт і зайві сантиметри. Однак, як показують відгуки, одним з найдієвіших методів боротьби з даними проблемами вважаються обгортання з глиною від целюліту, які допоможуть досягти непоганих результатів. У нашій статті ви знайдете кращі рецепти антицелюлітних обгортань з різними видами глини і поради для збільшення ефективності процедур.

Чому з'являється целюліт

Шкіра виступає головним захисним бар'єром для всього організму - вона бере на себе удари зовнішнього середовища і виводить назовні шкідливі речовини. Не замислюючись про це і підтримуючи неправильну життєдіяльність, ми погіршуємо стан шкіри, що призводить до появи «апельсинової кірки» і жирових відкладень.

Використовуючи косметичну глину для обгортань, можна призупинити розвиток целюліту на ранніх стадіях, а також позбутися від уже з'явилися горбків на шкірі, але за умови комплексного підходу до проблеми. Мається на увазі коригування раціону харчування і спортивні заняття.

Яким чином обгортання з глиною допомагають побороти прояви целюліту

Глиняне обгортання - це процедура, спрямована на усунення набряклості, омолодження, розгладження і підтяжку шкірних покривів Глиняне обгортання - це процедура, спрямована на усунення набряклості, омолодження, розгладження і підтяжку шкірних покривів. До складу косметичних глин входить безліч корисних для шкіри мінеральних солей і мікроелементів. Глиняні обгортання допомагають шкірі стати доглянутою і здоровою за рахунок:

  • нормалізації процесів кровообігу;
  • ретельного очищення пір;
  • активізації обмінних процесів;
  • виведення надлишкової рідини і токсинів;
  • усунення набряклості;
  • уповільнення процесів старіння;
  • протизапальної дії;
  • розгладжує і підтягує ефектів.

Для посилення ефективності глиняних масок, в їх склад додають компоненти, що мають антицелюлітні властивості, наприклад гірчицю, мед, водорості і багато інших, а також різні масла.

Протипоказання до глиняним обгортання

Незважаючи на натуральність глин, антицелюлітні обгортання не можна назвати повністю безпечними і не мають протипоказань.

Заборонено проводити процедури при:

  • відкритих ранах на шкірі;
  • інфекційних висипаннях;
  • вагітності;
  • алергії на будь-які компоненти маски.

А при варикозному розширенні вен застосовувати дозволено тільки холодні обгортання.

Доступність домашніх процедур

Косметичну глину в різних колірних варіантах можна купити за доступною ціною, приблизно 25-50 рублів за 100 г, в аптеці або будь-якому магазині косметики. Відповідно, процедура глиняних обгортань стає дуже доступною для застосування в домашніх умовах. Отримати при цьому ефект годі й найгірший, ніж в салонах, ціна за сеанс в яких становить близько 2000 рублів, а їх, як мінімум, потрібно 10.

Яка глина краще для антицелюлітного обгортання

Природа нам подарувала кілька різновидів косметичних глин, які відрізняються за кольором і мінеральним складом Природа нам подарувала кілька різновидів косметичних глин, які відрізняються за кольором і мінеральним складом. Її вибір залежить від стану шкірних покривів і очікуваних результатів. Найбільш ефективними проти целюліту вважаються обгортання з використанням чорної і блакитної глини .

1. Блакитна глина

Порода багата залізом, магнієм, калієм, кремнієм, азотом, кадмієм, кремнієм і кобальтом. Такий склад здатний глибоко очищати тканини, покращувати кровообіг і відновлювати їх структуру, що руйнівним чином діє на утворилися горбки. За допомогою обгортань з блакитною глиною усувається також і зайва рідина, що призводить до вирівнювання контурів фігури.

2. Чорна глина

Чорна глина славиться своїми антицелюлітними якостями в усьому світі. Вона багата на залізо, кварцом, кальцієм, стронцієм. Надає пілінг-ефект, глибоко проникає в тканини і видаляє ороговілі клітини, нормалізує відтік лімфи, прискорює метаболізм і виводить шлаки, попереджає запальні процеси. Шкіра після курсу обгортань з чорною глиною від целюліту стає рівною, пружною і набуває красивий матовий відтінок.

3. Зелена глина

Така глина підходить для шкіри, що в'яне, так як активізує обмінні процеси і оновлює клітини, підвищує пружність і надає бархатистість. Зелена глина містить цинк, фосфор, селен, кобальт, володіє антибактеріальними властивостями, пом'якшує і усуває жирність шкірних покривів.

4. Червона глина

Червона глина дуже дбайливо доглядає за шкірою, застосовується для антицелюлітних обгортань на початкових стадіях «апельсинової кірки» і добре прибирає набряклість. Відрізняється високим вмістом міді, заліза і кремнію. Цінується завдяки здатності відновлювати природний баланс компонентів шкіри, зменшувати запалення, зволожувати і пом'якшувати схильну до лущення шкіру.

5. Біла глина (коалін)

Благотворно впливає на шкіру, підвищує місцевий імунітет, відбілює, звужує пори, підсушує, має антисептичні властивості. До складу каоліну входять цинк, кремній, марганець, алюміній. Біла глина підходить для обгортань від целюліту при дуже ніжною і запаленій шкірі.

6. Рожева (суміш білої і червоної глини)

Цей вид глини підходить більше для молодих дівчат, у яких спостерігається пересихання тонких шкірних покривів. Виробляє м'яку дію на шкіру і добре зволожує, очищає її від ороговілих клітин, вирівнює і наповнює киснем.

Етапи проведення обгортання з глиною

  1. Для посилення ефекту перед процедурами необхідно виробляти скрабірованіе шкірних покривів або ж розпарити тіло за допомогою гарячої ванни або сауни.
  2. Наступний крок - приготування маски з глини для обгортань.
  3. Потім свіжоприготований склад наносять масажними рухами, рівномірно розподіляючи засіб на проблемні зони.
  4. Наступні дії - це обгортання плівкою в кілька шарів і утеплення оброблених зон.

Тривалість здійснення процедури залежить від очікуваного результату. Якщо обгортання проводиться з метою попередження целюліту, достатньо 30-ти хвилин, при сильно вираженій проблеми - близько 60-ти хвилин.

  1. Після закінчення сеансу глину змивають під душем теплою водою, за бажанням наносять зволожуючий крем.

Частота застосування глиняних обгортань

Щоб прибрати целюліт і вирівняти контури фігури, необхідно зробити мінімум 15 сеансів з перервою в 3 дня.

У профілактичних цілях обгортання в глиною рекомендується проводити 1 раз на тиждень протягом 2-х місяців.

Для схуднення потрібно 10 обгортань поспіль, потім зробити 2-х тижневу перерву, після чого курс повторити.

Рецепти антицелюлітних масок з глин

Будь-яка маска повинна мати густу консистенцію і не розтікатися по шкірі Будь-яка маска повинна мати густу консистенцію і не розтікатися по шкірі.

Блакитна глина з водоростями

Продукт з'єднується в рівному співвідношенні з порошком ламінарії . Отримана суміш розлучається теплою водою і настоюється близько 15-ти хвилин. Перед нанесенням до складу додається кілька крапель ефірного масла, наприклад, лавандового або апельсинового. Час процедури не повинно перевищувати 40 хвилин.

Червона глина і яблучний оцет

100 г глини розмішується до потрібного стану з виноградним оцтом. У суміш додається 1 ст.л. меленої кориці.

Чорна глина з медом і гірчицею

Порошок глини розмішується з гірчицею в пропорції 2: 1 і розбавляється теплою водою. В отриманий склад додається трохи меду.

Біла глина з кавою

Цей вид глини прекрасно поєднується з меленими зернами кава . Глина розлучається теплою водою, з'єднується з кавою (2: 1) або кавовою гущею і ретельно розмішати. Наноситься масажними рухами, потім шкіру загортають плівкою і залишають на 30-40 хвилин. Після процедури шкіра добре очищається і стає гладкою.

Біла глина з гірчицею

Рецепт цього обгортання ви знайдете в наступному відео:

Чи справді обгортання з глиною допомагають від целюліту - відгуки

Фахівці в області схуднення в своїх відгуках з приводу того, застосовувати обгортання з глиною проти целюліту чи ні, дотримуються єдиної думки - застосовувати, але в комплексі з дієтами і спортом. В іншому випадку такі обгортання не врятують від целюліту, а лише на час зроблять вашу шкіру більш ніжною, приберуть шорсткість і наситять корисними речовинами. Обгортання з глиною добре застосовувати для профілактики «апельсинової кірки», а також на ранніх стадіях прояви целюліту.

Як стало відомо з відгуків тих, що худнуть, багато дівчат, які використовували антицелюлітні обгортання з глиною і не змінювали свій спосіб життя, залишилися розчарованими. Домогтися результатів, а також закріпити їх, змогли лише ті, хто змусив себе змінити свій життєвий уклад, дотримуватися правильного харчування, стежити за питним режимом і займатися спортом.

Підсумовуючи даний огляд, хочеться сказати, що антицелюлітні обгортання з глиною - далеко не альтернатива правильного способу життя на шляху до красивої фігури, а лише додатковий прийом!

Якщо ви пробували будь-який вид таких обгортань, поділіться своїми думками в коментарях, а також розкажіть, який рецепт маски з глиною ви використовували.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com