рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити своїми руками посуд для ляльок з різних матеріалів. Відео

  1. Простір для творчості або що вам може знадобитися
  2. Приступаємо до роботи

Не тільки діти обожнюють грати в ляльки - багато, навіть будучи вже в дорослому віці, не відмовляють собі в цьому задоволенні, тим більше, якщо ви своїми руками робіть для них всілякі цікаві речі, які включають повний асортимент всього необхідного для життя і вдома улюбленої ляльки: предмети гардероба, інтер'єру і меблів, різні аксесуари і т. д.

Ну і який будинок може обійтися без посуду? Зовсім адже неважливо, що він ляльковий, однак і сервізи, і інше кухонне начиння, повинна бути максимально схожою на справжню.

Розібравшись, як зробити посуд для ляльок, ви з легкістю будете виготовляти її своїми руками в самих різних варіантах. Трохи фантазії і терпіння - і інтер'єр кухні лялькового будиночка для коханої барбі або монстер хай отримає шикарне оновлення.

Простір для творчості або що вам може знадобитися

Не варто переживати, що для створення таких іграшкових аксесуарів вам доведеться піти на серйозні витрати, адже мініатюрна посуд може бути зроблена з навіть з підручних матеріалів. Звичайно, імениті майстри демонструють виготовлення розкішних фарфорових виробів з ювелірною розписом і срібною / золотою облямівкою або не менше прекрасних металевих сервізів з тисненням. Такий посуд для ляльок виглядає, як справжній витвір мистецтва.

Тим не менш, є матеріали, з якими працювати набагато простіше та й дешевше - це і полімерна глина, і пластилін, і солоне тісто, і звичайний папір / картон, і дерево, і навіть деякі зовсім нестандартні речі, як решта кришечки, пробки, ковпачки, пластикові коробочки, металеві елементи електронних плат (докладніше тут ), Залишки жерстяних банок, природні матеріали (жолуді, шкаралупа горіхів, палички) і т. Д.

Якщо ваша дитина фанатіє від ляльок барбі або монстер хай, то швидше і легше всього разом з ним зробити своїми руками посуд з пластиліну або полімерної глини. По-перше, ці матеріали дуже доступні, по-друге, з ними просто працювати, по-третє, лялькова посуд з них вийде яскравою, красивою і міцною, до того ж, ви зможете вибрати для виготовлення будь-яку колірну гамму, і вироби не будуть потребувати додаткового фарбування або розфарбуванні.

Отже, щоб вийшла мініатюрна посуд, вам знадобиться приготувати:

  • полімерну глину бажаних кольорів (можете взяти самозастигаюча матеріал або запікають - останній, як ви розумієте, знадобиться додатково запікати в духовці на фінальному етапі роботи);
  • паста-машина для розкочування пластів (якщо її немає, можна скористатися навіть склянкою з рівними стінками);
  • каттери для вирізання (замінюються на всілякі кришечки різного діаметру, лезо, ніж), шприц-екструдер (необов'язково);
  • акрилові фарби і тонка кисть, якщо все ж є бажання щось додати або домалювати;
  • глянсовий лак, щоб покрити готові вироби для більшої міцності і красивого блиску, прикраси на свій розсуд (блискітки і т. д.).

Якщо ви вперше збираєтеся займатися таким мініатюрним творчістю, то можна повчитися на вже готових майстер-класах або подивитися відео-уроки, детально демонструють, як своїми руками зробити посуд для барбі або монстер хай з різних матеріалів.

Приступаємо до роботи

Починати завжди слід з простого, так що давайте розберемося, як зробити тарілку для ляльок, адже немає нічого простішого цього.

  1. Будемо робити тарілочку з полімерної глини (за таким же принципом можете ліпити виріб і з пластиліну). Розімніть гарненько шматочок пластики і розгортайте її в рівномірний пласт (його товщина повинна бути не більше півтора-двох міліметрів).
  2. Перевірте, щоб ніде не було опуклостей або різких перепадів по товщині, постарайтеся домогтися рівномірності пласта, навіть якщо у вас немає паста-машини.
  3. Виріжте з допомогою каттера або маленьких кришечок (підберіть потрібний вам розмір і діаметр, в залежності від того, якої величини ви хочете бачити майбутні блюдця і тарілочки, але враховуйте, що всередині них не повинно бути різьблення) з пласта глини кола.
  4. Потім приберіть обрізки і зробіть відбитки в серединці кожного кружечка. Для цього можна використовувати ковпачок від помади або олівця - дивлячись, якого у вас розміру тарілочка.
  5. Для краси зробіть по краях поглиблення головкою шпильки. Потім ці декоративні вм'ятини можна буде розмалювати яскравим акрилом.
  6. Виріб з запікаємо полімерної глини ставимо в духовку (час запікання повинно вказуватися на упаковці), а з самозастигаюча - просто залишаємо сушитися. Після цього можете зашліфувати посуд шкіркою і покрити лаком.

Також дуже просто робляться глибокі вазочки для всіляких смакоти - меду, варення, згущеного молока або сметанки. Для їх виготовлення знадобиться скачати кульки з глини, а потім акуратно зробити в них пальцем або кінцем палички поглиблення. Дно оформите за допомогою кільця з тоненько розкатаної ковбаски матеріалу.

Чашечки можна ліпити таким же чином, тільки поглиблення повинно бути побільше, а ще буде потрібна маленька ручка. Якщо хочете зробити кружку, то оберніть шаром глини / пластиліну край ковпачка фломастера (рівного, що не ребристого), додайте майбутньої кружечке дно і ручку, а коли матеріал підсохне, акуратно зніміть виріб з ковпачка, провертаючи його в різні боки.

Чайничок робиться з декількох кульок: один великий буде в основі, другий трохи менше - знадобиться для підставки, третій - для кришечки і найменший - для пимпочки кришечки. Плюс - ковбаски глини на носик і ручку.

За таким же принципом можете зробити кавник, цукорницю, молочник і інші предмети, необхідні, наприклад, для чаювання. Ложечки теж можна виготовити з глини або взяти для цього тонкий дріт / пін (загнути один кінець плоскогубцями в маленьку полупетельку, а потім за допомогою молотка сформувати основу в ложечці і її хвостик).

Надихнувшись ідеями інших майстрів, ви можете зробити власні шедеври мініатюрного посуду не тільки з глини або пластиліну, а й з паперу, наприклад, в техніці квілінгу, використовувати для виробів природні або підручні матеріали і т. Д. Ну а що подавати на стіл для гостей в вашому ляльковому будинку - вирішуйте самі. Смачного!

Ну і який будинок може обійтися без посуду?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com