рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо подарунок генеральному директору

Здавалося б, процес вибору і покупки подарунка повинен приносити тільки позитивні емоції Здавалося б, процес вибору і покупки подарунка повинен приносити тільки позитивні емоції. Але чи завжди це так? Звичайно ж, немає, скажіть ви і потрапите в яблучко. Особливо болюче вибір подарунка генеральному директору . Той, хто хоч раз у житті стикався з цим завданням, знає: простіше написати сотню звітів до кінця тижня, ніж вибирати подарунок босові . Але ж подарунок генеральному директору доводиться вибирати далеко не один раз на рік. Приводів для цього досить багато, як не крути. Це і Новий рік, і 8 березня (якщо керівник жінка), і День захисника Вітчизни (якщо керівник чоловік), і день народження, і професійне свято, та й просто корпоративна вечірка з нагоди підписання важливого контракту.

Якщо у випадку з покупкою подарунка колегам можна відбутися пам'ятним сувеніром, то у випадку з керівником такий підхід ні в якому разі застосовувати не можна. Самі подумайте, як на вас подивиться бос (людина, зрозуміло, заможний), якщо ви піднесете йому (та ще й від колективу, не дай бог) вазочку чи нічим не примітну картину. Ризикуєте залишитися без премії або, що в кращому випадку, просто зіпсуєте людині настрій в важливий для нього день.

Щоб не опинитися в незрозумілій ситуації і уникнути конфузу при врученні подарунка генеральному директору, не зайвим буде дотримуватися загальноприйнятих і вельми корисних правил. Отже. Перше і найголовніше. Ні в якому разі не повторювати себе Якщо генеральний директор вже отримував у подарунок сувенірний кортик або мисливський ніж, не потрібно дарувати подібний презент повторно, навіть якщо ви вважаєте, що подароване раніше за всіма параметрами поступається тому, що плануєте піднести ви.

Друге - ціна Друге - ціна. Подарунок генеральному директору обов'язково повинен бути дуже дорогим. І справа не тільки в ціннику, подарунок повинен і стояти і виглядати дорого. Як би не приваблювала вас чарівна порцелянова візитниця для робочого столу, краще приберегти цей сувенір для іншого адресата, і позбавити боса від конфузу.

Третє. Подарунок повинен обов'язково відповідати інтересам людини. Якщо ваш генеральний директор не захоплюється боксом, нема чого дарувати йому боксерські рукавички, навіть якщо вони підписані самим Мохаммедом Алі. Обов'язково дізнайтеся у колег або випитати у самого боса (якщо є така можливість), чим він захоплюється, яке в нього хобі, які переваги щодо стилів (якщо ви плануєте піднести інтер'єрний подарунок).

І останнє. Не забудьте про вітальній промові. Навіть найяскравіший і дорогий подарунок потребує підтримки словом!

Але чи завжди це так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com