рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як купити хвилястого папугу

  1. вибирайте самі

Купити папуги - зараз дуже легко: хвилясті папуги продаються практично в кожному зоомагазині або можна придбати хвилястого папугу у "заводчика" (тобто у людини, який займається розведенням хвилястих папуг). У цій статті мова піде про те, як правильно вибрати хвилястого папугу, як не купити хвору птицю, як не помилитися зі статтю і віком купується птиці.

Перед тим, як відправитися в зоомагазин, на ринок або до "заводчику", бажано чітко для себе вирішити, якого забарвлення хвилястого папугу Ви б хотіли, якого віку він повинен бути, чи буде він міститися поодиноко або в парі. Це дозволить Вам не бігати по магазину, не розпорошувати свою увагу, а спокійно вибрати при покупці іменного того хвилястого папугу, якого Ви хотіли, і не упустити ряд важливих моментів.

вибирайте самі

Нехай при виборі і покупці папуги думку продавця (нерідко досить нав'язливого), його поради (які часом даються лише з метою схилити Вас до покупки, вигідною швидше саме для нього) і інші наведені ним красномовні аргументи не будуть для Вас істиною в останній інстанції. Найчастіше продавці самі погано розбираються в птахах і тварин, хоча бувають і винятки. Вибирайте самі, грунтуючись на своїх знаннях!

Дуже часто співробітники зоомагазинів радять і потурають Вам тільки для того, щоб відбулася купівля, щоб отримати з Вас прибуток, а куплений Вами папуга-хлопчик з часом виявиться насправді папугою-дівчинкою, помічені Вами при покупці виділення з носа - запущеної застудою , і т.п. Іншими словами, при покупці пам'ятайте, що продавці - люди зацікавлені, їх завдання - зробити виручку. Тому нерідко запевнення продавців про абсолютне здоров'я папуги, про його прекрасному самопочутті, про прінаÐ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com