рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Михайло Воронін. Історія успіху. фото

відомий український модельєр Михайло Воронін помер в суботу на 74-му році життя. Сумуємо про втрату і згадуємо цю легендарну людину ...

Михайло Воронін з'явився на світ 10 липня В1938 році. Михайло ще з дитинства знав, чим займатиметься в життя. Починаючи з 14 років, він почав захоплюватися пошиттям. У 16 він пішов до свого покликання і вступив в профтехшколу за фахом швейне мистецтво. Закінчив навчання дизайнер в 1957 році, і не просто так, а як кращий учень.

З 1959-1960 року молодий дизайнер після проходження курсів починає працювати бригадиром. У 1964 році з Михайлом трапився курйозний випадок за кордоном. Приїхавши туди він дізнався, що іноземці не високої думки про якість пошиття одягу в СРСР, і взяли зшитий самим Вороніним костюм за імпортний. Це стало поштовхом для дизайнера, він захотів довести світові зворотне.

Молодому дизайнерові доводилося нелегко в колективі вже бувалих колег, що б підняти свій авторитет в 1965 році Воронін посперечався що за ніч зможе зшити пальто, звичайно кравця на це потрібно 3-4 дні, він це зробив. Більше питань щодо його майстерності у працівників не виникало

Завдяки своїм вродженим здібностям маркетолога і хорошому вихованню, клієнтура обслуговувалася на вищому рівні, що було незвично для тодішнього радянського «сервісу». У 1968 році Михайло відкрив беспрімерочний метод пошиття, цей винахід підкорило весь світ мода, по всіх країнах світу. А в 1970 році жилетно-макетний метод був запатентований.

У 1972 році Воронін збирає 12 учнів, навчать їх і в кінцевому результаті створена група виконує за місяць, ту роботу яка виконувалася за 1.5 місяці. Це отримало велику популярність, і про бригаду Вороніна часто згадували в радянських виданнях. У 1989 році Михайло Воронін представив свою колекцію в Голлівуді. В музеї історії України виставлено піджак першого президента України, його шив ні хто інший, як Воронін.

А в 1993 році Михайло Воронін отримує від столиці світової моди Парижа нагороду - "Золотий наперсток". У 95 він знову отримають нагороду «Чарівна голка» за свою колекцію в Києві. У роки з 1995 по 1996 Михайло починає спроби виходу на міжнародний ринок, що відбувається не без складнощів. Іноземний ринок хотів купувати костюми тільки за заниженими цінами, і що б на них красувалася європейська, але ніяк не українська марка. Воронін не погоджувався з такими умовами, і завзятістю досяг свого. Костюми від Михайла Вороніна продаються в 16 країнах.

У 1999 році дизайнера визнали як людини року, як "Торгова марка року". У 2000 році Воронін отримує Платиновий Приз Премія світу "Престиж" в Нью-Йорку, за виняткову якість одягу, через рік ще одна американська премія «Золота ступінь визнання Global quality management». У 2002 році дизайнер створив найбільший смокінг у світі, за це він офіційно потрапив в книгу рекордів Грннеса.

У 2007 році Михайло був удостоєний бути вписана в книгу «100 знаменитостей світу моди", а в 2008 він отримав звання «Легенда моди» від каналу World Fashion Channel.

Нагадаємо, Михайло Воронін помер в суботу від онкологічної хвороби. сам він мріяв створити одяг, яка лікує.

Церемонія прощання з модельєром пройде завтра - імовірно в Будинку вчителя о 12.00, а поховають його на Байковому кладовищі.

00, а поховають його на Байковому кладовищі

Чи не набридаємо! Тільки найважливіше - підписуйся на наш Telegram-канал

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com