рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 головних помилок і помилок про піратському костюмі

Опубліковано 02.08.2018

2018

Джонні Депп був переконаний, що пірати вісімнадцятого століття схожі на сучасних рок-зірок, тому його піратський спосіб вийшов таким оригінальним. Костюм Джека Горобця - майже еталон піратської моди. Щоб Соза свій стильний образ, вам потрібно уникнути найголовніших помилок при виборі карнавального костюма пірата .

Помилка 1: Вся справа в капелюсі

Багато при згадці піратського способу відразу згадують про капелюх. Деякі вважають, що однією капелюхи досить, щоб в вас визнали пірата. Ось тільки капелюх - це абсолютно необов'язковий атрибут піратського наряду. Влітку в громіздкою капелюсі може бути жарко. До того ж, її легко можна замінити банданою або пов'язкою. Тому, якщо вам подобається піратський костюм без капелюха - не роздумуйте над тим, чи буде він доречним на вечірці!

Тому, якщо вам подобається піратський костюм без капелюха - не роздумуйте над тим, чи буде він доречним на вечірці

Помилка 2: Тільняшка - це не про піратів

Вважається, що тільняшка більше підходить чесним морякам, ніж відчайдушним піратам. Але ж від одного до іншого - рукою подати! Тільняшка з'явилася під час розквіту вітрильного флоту, тому що постать в ній легко помітити на тлі світлого вітрила або в морських хвилях, якщо хтось випав за борт. Тому ви сміливо можете купити костюм пірата для хлопчика, для дівчинки, жіночий або чоловічий - з класичної тільником!

Помилка 3: порідіння на кораблі - до біди

Щоб не сперечатися зі старим повір'ям, деякі вибирають замість хвацького піратського наряду скромний образ дівчини, яка чекає на пірата на березі, в тихій гавані. Але ж приказка "Жінка на кораблі - до біди» походить від старої традиції британських моряків звертатися до корабля "вона", в жіночому роді: є думка, що дві жінки не уживуться разом. Геть забобони, адже вони не злякали навіть Джека Горобця, коли він наймав екіпаж!

Геть забобони, адже вони не злякали навіть Джека Горобця, коли він наймав екіпаж

Помилка 4: Костюм Джека Горобця повторити неможливо

Ось приблизний перелік предметів костюма Джека Горобця: капелюх-треуголка, зроблена зі шкіри, твідовий сюртук, піратська сорочка, жилет, складний пояс з кушака, ременя і перев'язі, бриджі, високі замшеві чоботи, пов'язки на руках, червона бандана, перуку з дредами. Крім того, Джек горобець має дещо трофеїв, вплетених у волосся і бороду, зброя (між іншим, сьогодення, з музейних колекцій), а також кілька перснів. Повністю повторити образ складно, але якщо є мета - немає нічого неможливого! Як основу можна купити один з костюмів пірата Джека Горобця і самостійно доповнити його, додавши деталей. Вийде впізнаваний і при цьому унікальний образ.

Помилка 5: Якщо піратка - то в плаття

Піратське плаття - зовсім не єдиний варіант наряду шукачки морських пригод. Жіночий піратський костюм з брюками - досі велика рідкість, але ми можемо запропонувати кілька моделей на вибір. Адже і на кораблі, і на вечірці (особливо, якщо намічаються рухливі ігри) в плаття може бути не дуже зручно. А зручність - понад усе!

А зручність - понад усе

Запрошуємо вас в каталог піратських костюмів , Де можна купити костюм пірата на будь-який смак і розмір. На абордаж!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com