рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Карта Вологди

Автор Olivka На читання 2 хв.

Вологда - один з найбільш чудових міст Росії, з дуже багатою історією.

Розташований він в 460 км від північної частини Москви. За даними 2010 року, кількість проживаючих мешканців становить 293 675 тис. Чол.

Місто Вологда був заснований в 1147 році. Столиця області має багато пам'яток. Вона є справжньою коморою традицій, батьківщиною разючих ремесел і рукоділля. Особливо славиться своїм чудовим маслом. Це місто є батьківщиною безлічі поетів, композиторів та інших відомих людей.

Карта Вологди з вулицями і будинками
(Для того, щоб побачити номери будинків і назви всіх вулиць, необхідно збільшити карту максимально за допомогою значка + в лівій частині карти)

Вологда вважається одним з найдавніших міст Росії. Тут розташована велика кількість храмів з різними стилями архітектури з дерева та іншого матеріалу, є величезна різноманітність монастирів, знаходиться 224 архітектурних пам'ятника. Найголовнішою пам'яткою міста є Вологодський Кремль, що знаходиться в центральній частині історичної столиці. Саме дзвіниця Вологодського Кремля, вважається найвищою спорудою, з висотою близько 50 м. Також, в місті є музеї: Музей «світ забутих речей», Музей Варлама Шаламова, присвячений даному поетові і ін. Місто досить незвичайний, зі своїми традиціями, які Вологодський жителі дотримуються і в даний час.

В нижче представленому вікні можна здійснити віртуальну прогулянку по місту Вологда. Скористайтеся стрілками навігації в лівому верхньому кутку зображення. Ви можете змінювати ракурс огляду і за допомогою стрілок на клавіатурі. Щоб пересуватися по картинці, можна кликати в області зображення. Стрілки на вулицях міста показують маршрути. Можна поміняти своє становище на карті міста, потягнувши мишкою жовтого чоловічка в правому нижньому кутку зображення:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com