рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У Різдво все трохи волхви - Магазин розвиваючих ігор та іграшок Розумна дитина

Купити набори для творчості >>

Сніг все кружляє і кружляє за вікном, намітити пухкі казкові замети Сніг все кружляє і кружляє за вікном, намітити пухкі казкові замети. На вулицях і площах вже засяяли різнокольоровими вогнями новорічні ялинки: перші маяки свята, що наближається. Повітря пахне хвоєю, льодово прохолодою, мандариновими корками і чимось ще солодко-невизначеним, новорічним, з дитинства пов'язаним в нашій пам'яті з очікуванням найулюбленішого в році свята. Очікування свята - воно майже так само прекрасно і чудово, як і саме свято. Мрія про подарунки, які рівно в новорічну північ чарівним чином з'являться під новорічною ялинкою - чи не прекрасніше самих подарунків.

У старі, добрі часи, коли магазини ще не були завалені горами ялинкової мішури, тендітних скляних кульок і різномастих сувенірів, діти коротали тижні очікування свят за радісною, хоч і кропіткою роботою: клеїли ялинкові ланцюга, майстрували іграшки і прикраси. І нехай ангел з фольги або китайський ліхтарик, вирізаний невмілими пальчиками, був не так розкішний, як куплений в дорогому магазині, саморобні іграшки надавали святу неповторне тепло і затишок.

А яка радість в новорічний вечір пробратися в кімнату, де стоїть завмерла в очікуванні свята вбрана ялинка, і покласти під неї подарунки, які змайстрував потайки для мами і тата, дідусі та бабусі, сестрички і брата ...

Свято, в підготовці якого ти приймаєш активну участь, нарівні з усіма готуєш сюрпризи, вкладаєш частинку тепла своєї душі, сприймається зовсім по-іншому, як якщо ти на правах гостя лише отримуєш подарунки та уплітає апетитні ласощі, приготовані мамою і бабусею.

Малюк вчиться розуміти, що радіти можна не тільки коли отримуєш подарунок, але і коли ви подаруєте його і навіть ще раніше, коли тільки робиш його в таємниці від адресата, з насолодою п Малюк вчиться розуміти, що радіти можна не тільки коли отримуєш подарунок, але і коли ви подаруєте його і навіть ще раніше, коли тільки робиш його в таємниці від адресата, з насолодою п   редвкушая захоплення того, кому він призначений редвкушая захоплення того, кому він призначений. Коли, вимазати з ніг до голови в борошні і меду, сидиш біля пашить жаром духовки в трепетному очікуванні: а не підгорить чи новорічне печиво, яке готував САМ (хоч і під керівництвом бабусі) ...

Цей безцінний досвід вартий того, щоб ви присвятили кілька вечорів і допомогли дитині приготувати новорічні подарунки близьким, змайструвати незвичайні ялинкові прикраси, спекти печиво до свята.

Звичайно, з підручного матеріалу: пакетиків від йогурту, коробок від яєць, рулонів від туалетного паперу, паперових тарілочок і трубочок для коктейлю можна змайструвати розкішні подарунки та прикраси (в розділі "Розвиваючі іграшки своїми руками" ви знайдете чимало відмінних ідей). Але часто діти бувають не задоволені якістю своїх саморобок, їм хочеться зробити щось більш професійне. Особливо, коду мова йде про подарунки самим близьким! У нашому магазині ви знайдете величезний вибір наборів для творчості, які допоможуть вашій дитині зробити відмінні новорічні подарунки та прикраси.

Навіть трирічні малюки впораються з виготовленням картинки- фрески з різнокольорового піску. Тонкий пісочок чудово масажує маленькі пальчики, робота з ним розвиває дрібну моторику, окомір, акуратність і навіть ... знайомить з цифрами. Адже, щоб нічого не наплутати, потрібно розсипати пісок кожного кольору строго на фрагменти картинки, позначені певним номером! У нашому магазині - картинки на будь-який смак: тут і Оленка, і Жар-птиця, і ніжна метелик, і веселий зайчик ...

Зовсім нескладно зробити і мозаїку з смальти. Мозаїка - найдавніша техніка. Підлоги і стіни римських вілл і візантійських храмів прикрашала мозаїка з оплавленого кольорового скла, смальти. Ну, а ми скористаємося більш сучасним матеріалом - м'яким пластиком. І результат буде нітрохи не гірше. Щоб створити по-настояещему красиву мозаїку, потрібно вміти розрізняти найтонші відтінки, уважно копіювати деталі картинки, акуратно укладати квадратики смальти. Важливі гриби-боровики, чарівна кішечка, важливий папуга прикрасять будь-яку дитячу, кухню, ванну.

Для тих, хто постарше, підійдуть барельєфи з гіпсу .

Для початку змайструємо красиві і яскраві ялинкові іграшки. Відлити барельєфи за допомогою спеціальних форм зовсім не складно. А розфарбувати їх малюк зможе в залежності від власного бажання і фантазії. Особливо здорово буде, якщо раскр Для початку змайструємо красиві і яскраві ялинкові іграшки асіть ялинкові іграшки не звичайними, а фарбами, що світяться, обсипати їх блискітками. Робота з гіпсом не так проста: вона вимагає хорошого окоміру, координації рухів, акуратності.

А можна купити набір "Знаки зодіаку" і виготовити кожному члену сім'ї до свята гіпсовий медальйон із зображенням його знака зодіка.

Чудовий подарунок - і химерні маски народів світу. Вони особливо сподобаються тим, хто мріє і далеких подорожах і казкових країнах.

Багато радості дорогою бабусі можна доставити, подарувавши їй власноруч відлиту з гіпсу рамку (фоторамки "Космос", фоторамки "Сердечка", фоторамки "Кішки на віконці",) зі вставленим в неї портретом улюбленого внука (а ще краще - автопортретом або веселим колажем) .

Замість звичайних вітальних листівок можна відправити близьким до Нового року листівки з барельєфами, а святковий стіл прикрасити, розставивши на ньому романтичні свічники в морському стилі.

А що, якщо замахнутися на справжню скульптуру? Робота зі скульптурною глиною - зовсім не те, що з пластиліном. Тепла, жива, дихаюча глина володіє особливою фактурою, вона приємно масажує руки. М'яти глину важче, ніж пластилін, а значить, наші маленькі пальчики відмінно тренуються, стимулюючи розвиток мови, дрібної моторики, координації рухів. Глина дозволяє створити найхимерніші форми, а скульптури з неї міцні і довговічні. Докладні інструкції допоможуть малюкові з першого разу створити справжній шедевр! Симпатичний мишеня, їжачок, кролик, розфарбовані гуашшю, стануть відмінним подарунком і для дорослого, і для дитини.

А ось робота для копітких маленьких рукодільниць - мозаїка з бісеру із зображенням чарівних ведмедиків - це справжній витвір мистецтва. Брати пінцетом крихітні бісеринки, правильно орієнтувати їх вісь, ретельно приклеювати на основу - стільки праці! Але результат перевершить всі очікування. Такий шедевр не соромно подарувати мамі чи коханій виховательці в дитячому садку!

Ну, а татові подаруємо розпис по дереву . Філігранне зображення гоночної машини або розкішного мотоцикла прикрасять робочий кабінет справжнього чоловіка!

Любителям природи подаруємо намальованого на дереві яскравого, зовсім живого Снігура.

Ваш малюк із задоволенням буде освоювати рідкісну і дуже цікаву техніку розпису по дереву .

Наймайстернішим і досвідченим майстрів під силу впоратися з технікою гравюри . Старовинний замок, гордий фрегат, благородна коня, смішний пес породи шар-пей захоплять найтонших цінителів!

Виготовити наші гравюри зовсім не складно. На чорний фон основи завдано контур красивого малюнка. Малюкові потрібно процарапать з цього контуру за допомогою спеціального штихеля зображення. В результаті вийде гарна чорно-біла гравюра. В процесі роботи над картиною дитина розвине кисть, координацію і рухи пальців, навчиться акуратно проводити лінії, штрихувати, регулювати інтенсивність натиску на інструмент і т.д.

У Новий рік можливо все! Наприклад, стати гончарем. І виготовити на цьому гончарному крузі абсолютно справжні глиняні вази, квіткові горщики, свічники і навіть ... чайний сервіз. Робота на гончарному крузі - один з найдавніших промислів, який освоїло людство. Для неї потрібно спритність, окомір, тверда рука, точні рухи. А яке це дивовижне відчуття, коли під вашими пальцями глина, обертаючись на колі набуває раптом найхимерніші форми! Готові предмети можна распіать фарбами, прикрасити ліпниною або навіть зробити інкрустацію намистинками, черепашками, кольоровими скельцями.

Уявляєте, як зрадіє тітка, отримавши від племінника в подарунок ексклюзивний сервіз ручним розписом, кашпо для квітів авторської роботи або свічники з майстерною ліпниною.

За обмерзлими вікнами переливаються в світлі ліхтарів великі пластівці снігу, пахне мандаринами і ялинкою ... Пора починати готувати сюрпризи до Нового року!

Автор статті:

Ася Штейн.

Купити набори для творчості >>

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com