Варення з вовчих ягід вариться в мідному тазу на повільному вогні, безупинно помішуючи дерев'яною ложкою (з бука або сандалового дерева). Цукор додається в пропорції один до одного, інакше вийде гидоту. Потім остигає. Розкладається по банках, блюдцем, розеток та іншим ємностей. Пригощайтеся варенням з вовчих ягід!
ЯД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
рецензії
Гаразд, рецепт тобто, значить можна їсти. Я вже восьмий рік як варю за цим рецептом і продаю на трасі. Поки ніхто не скаржився. По другому разу правда теж не беруть чомусь. І покупців менше стало. Спершу по 25-30 машин відпускав за день, зараз 15 - стеля. Може цукру кладу мало. Через діабету не можу спробувати навіть. Як прям швець без чобіт. )) Ось точно сказав же хтось. Ну, анекдот. Ех ...Саня Душегуб 18.01.2016 23:42 • Заявити про порушення