рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняний дизайн нігтів гель-лаком FOX

У самому розпалі весна і як не можна актуальні нові модні весняні дизайни нігтів 2017. Найпопулярнішою темою для малюнка на нігтях в цьому сезоні є флористика. Квіти можна як малювати від руки в різних техніках (китайка, акварель і інші), так і використовувати готові шаблони з наклейками або штампи. Квіти при цьому можуть бути самими різними, не тільки весняними, але все ж найбільш актуальними є тюльпани, мімози, котики і проліски.

У цьому уроці я пропоную скласти на нігтях букет з яскравих блакитних тюльпанів і пухнастих жовтих мімоз. Таке поєднання виглядає неординарно, соковито і від нього по-справжньому віє весною.


В якості основного кольору я використовувала гель-лак FOX Pigment 099 яскраво-блакитного кольору. Він насичений, глибокий, щільно лягає навіть в один шар, але повністю перекриває нігтьову платину в два. Виглядає настільки привабливо і по-весняному свіжо, що від нього прямо віє теплим вітерцем. Дивіться, як чудово він виглядає на нігтях:

Дивіться, як чудово він виглядає на нігтях:

Так як колір дуже яскравий, то в дизайні варто його приглушити, для чого я використовувала цей же колір, розбавлений топом, щоб отримати більш легкий відтінок. Весь процес створення малюнка ви можете подивитися у відео уроці нижче:

Весняний дизайн покроково:

  1. Підготовчий. Тут потрібно зробити попередні роботи з підготовки нігтів до довготривалого покриття: видалити кутикулу, вирівняти форму, зняти глянець з нігтів і нанести обезжириватель.
  2. База. Другим кроком покриваємо базою нігті і сушимо їх в лампі.
  3. Колір. Далі наносимо кольорове покриття відповідно до задуманого дизайном: два нігтя білим, інші блакитним - обидва кольору в два шари з просушуванням кожного в ультрафіолетовій або LED-лампи.
  4. Дизайн. Малюнок робиться за акварельного техніці. Суть її в тому, що кольори розбавляються топом для створення плавних переходів малюнка. Щоб квіточки виглядали більш чітко, додаємо їм білі контури. А всю композицію прикрашаємо жовтими мімозами за допомогою Дотса. Кожен новий колір просушується в лампі.
  5. Топ. На завершення покриваємо дизайн топом з вирівнюванням нігтьової пластини.

На завершення покриваємо дизайн топом з вирівнюванням нігтьової пластини

На таку ж тему і в цій же техніці можна придумати дуже багато варіантів дизайну у весняній темі флористики. Я запропонувала один, але, базуючись на ньому, ви вільні створити на нігтях найрізноманітніші квіточки. Якщо ви надихнулися цією темою і вже реалізували на нігтики, викладайте вийшов результат в коментарях! А тут у мене все, до побачення!

Матеріали надані інтернет-магазином krasotkapro.ru

Інтернет-магазин КрасоткаПро дякує за відгук і фотографії блогера Тетяну Самаль (блог: Танюша ).


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com