рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняні салати: смачні "квіткові" ідеї

  1. Весняний «квітковий» салат «Нарцис»
  2. Весняний салат «Пролісок»: рецепт
  3. Салат «Конвалія срібляста»
  4. Поради по подачі весняних салатів

У сьогоднішній статті сайт «Красива і Успішна» розповість, які свіжі і оригінальні весняні салати поставити на стіл, щоб підтримати у домочадців бадьорий і піднесений настрій, співзвучне весни. І в честь цього прекрасного пори року кожен салатик викладемо в формі красивого квітки.

У сьогоднішній статті сайт «Красива і Успішна» розповість, які свіжі і оригінальні весняні салати поставити на стіл, щоб підтримати у домочадців бадьорий і піднесений настрій, співзвучне весни

Весняний салат «Тюльпан»: рецепт

Мабуть, «Тюльпан» - найпоширеніший весняний салат. Готується він дуже просто, виглядає дуже красиво, з'їдається дуже швидко.

Крім того, саме тюльпан - той самий квітка, який дарує дійсно весняний настрій.

Складові:

  • охолоджені крабові палички - 5-6 штук;
  • курячі яйця круто - 3 штуки;
  • часник - 1-2 зубчики;
  • сир - 100 грам;
  • сливовидної помідори - 13-15 штук;
  • майонез;
  • зелень.

Для початку потрібно вимити всі помідори, акуратно видалити серцевину і зробити надрізи навхрест приблизно до половини. Далі ложкою треба акуратно вийняти з кожного помідора всю м'якоть.

Наступний крок - готуємо начинку. Дрібно ріжемо крабові палички, охолоджені яйця. Додаємо роздавлений часник, натертий сир і майонез. Все потрібно ретельно перемішати.

Далі кожне «суцвіття» тюльпана треба начинити. Потім на витягнутій тарілці треба розкласти зелень. Якщо у вас є зелена цибуля, то можете використовувати його в якості стебел. А помідори красиво викласти у вигляді букета тюльпанів.

Звичайно, це не єдиний спосіб оформлення страви. Якщо у вас є інші ідеї, як зобразити стебла і суцвіття, то сміливо використовуйте!

Весняний «квітковий» салат «Нарцис»

Сам салат не менш прекрасний, ніж його назва 🙂

Складові:

  • курячі яйця - 5 штук;
  • сир - 100 грам;
  • вершкове масло - 100 грам;
  • охолоджене крабове м'ясо - 200 грам;
  • ріпчаста цибуля - 1 штука;
  • зелене яблуко - 1 штука;
  • зелень;
  • майонез.

Важлива рада. Краще готуйте салат з вечора. Тоді він вийде більш соковитий і смачний.

Також подбайте, щоб вершкове масло було замороженим. Так салат буде краще тримати форму і довше збережеться.

Так салат буде краще тримати форму і довше збережеться

Весняний салат «Нарцис» готується шарами:

  • 1 шар - дрібно нарізані білки яєць;
  • 2 шар - дрібно нарізану цибулю;
  • 3 шар - натерте заморожене масло;
  • 4 шар - натертий сир, змішаний з майонезом;
  • 5 шар - нарубані крабове м'ясо з майонезом;
  • 6 шар - натерте яблуко, змішане з майонезом.

На останньому шарі салату із зелені робимо стебла нарциса, а з жовтків - пелюстки. Перед подачею можете додатково прикрасити салат майонезом.

Як бачите, ці рецепти досить прості і доступні навіть починає господині. А тепер давайте приготуємо весняні салати, названі на честь лісових квітів.

Весняний салат «Пролісок»: рецепт

Приємно, що цей салатик не тільки викликає асоціації з ранньою весною, але і оригінальний на смак.

Складові:

  • консервована горбуша - 250 грам (1 банка);
  • гречана крупа - півсклянки;
  • яйця круто - 2 штуки;
  • морква - 2 середні штуки;
  • ріпчаста цибуля - 1 штука;
  • твердий сир - 100 грам;
  • майонез;
  • оцет.

«Пролісок» викладається шарами:

  • 1 шар - зварена гречана каша, заправлена ​​олією;
  • 2 шар - дрібно нарізану цибулю, замаринований в оцті. Маринувати треба хвилин 20-30;
  • 3 шар - подрібнена риба, змащена майонезом;
  • 4 шар - дрібно натерта і погашеними до готовності морква;
  • 5 шар - дрібно нарізаний білок одного яйця;
  • 6 шар - натертий сир;
  • 7 шар - майонез.

Зверху потрібно з жовтків, білків і зелені зобразити квітка. Готову страву виглядає дуже красиво. А для повної готовності «Пролісок» краще освіжитися в холодильнику 2-3 години.

Салат «Конвалія срібляста»

Безсумнівно, цей весняний салатик гармонійно впишеться в меню і святкового застілля, і сімейної вечері.

Складові:

  • рибні консерви (на ваш вибір) - 1 банка;
  • мариновані печериці - 100 грами;
  • відварені круто яйця - 5 штук;
  • ріпчаста цибуля - 1 штука;
  • морква - 2 штуки;
  • рослинна олія;
  • зелена цибуля - пучок;
  • будь-яка зелень;
  • червона капуста - кілька листів;
  • сіль і прянощі - за смаком.

Перший етап приготування - це обробка двох яєць. Білок одного яйця потрібно дрібно натерти. Далі треба вичавити кілька столових ложок соку з червоної капусти і замочити в ньому білок. Але не тримайте яйця в соку більше 15 хвилин.

До речі, аналогічний метод фарбування яєць був описаний в статті про новорічні салати на сайті sympaty.net.

2 жовтки і білок, що залишився яйця потрібно подрібнити, змішати з нарубаним цибулею (не всім), посолити і додати майонез. Кілька пір'я цибулі потрібно залишити для стебла конвалії.

  • Отримана маса буде першим шаром нашого весняного оригінального салату.
  • 2 шар - це порізані і обсмажені гриби з половиною цибулини, сіллю і перцем;
  • 3 шар - це подрібнена риба, перемішана з майонезом і одним подрібненим білком;
  • 4 шар - це готова піджарка з половини цибулини і моркви;
  • 5 шар - це жовтки, що залишилися, натерті на тертці.

Далі потрібно прикрасити салат. Зелень - це стебла конвалії. А що залишилися і пофарбовані білки - це суцвіття конвалії. Іншу зелень ви можете використовуватися для прикраси готового блюда.

«Конвалія срібляста» готовий!

«Конвалія срібляста» готовий

Поради по подачі весняних салатів

Щоб на столі салати виглядали по-весняному і більш апетитно, поставте поруч овочеві нарізки. Можна пофантазувати і уявити їх в незвичайній подачі, як на зображенні вгорі. Також досить красиво виглядають поруч з салатами яскраві напої, наприклад, фруктові соки, компоти, морси.

Жіночий сайт «Красива Успішна» сподівається, що весняні салати, рецепти яких ми запропонували вам в цій статті, припадуть до смаку вам і вашим близьким.

Приємного вам апетиту і весняного настрою!

-
Автор - Світлана Луч, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com