рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловічі весняні куртки 2018 AutoJack. Пропонуємо куртки весняні чоловічі оптом від виробника.

Торгова марка AutoJack пропонує вам купити   весняні чоловічі куртки   Клімат-контроль ® оптом Торгова марка AutoJack пропонує вам купити весняні чоловічі куртки "Клімат-контроль" ® оптом. Наша продукція вже більше 15 років користується популярністю на ринку країни. Співпраця з AutoJack - це рекламна підтримка, допомога в оформленні магазинів, а головне - гарантовані прибутки.

Чоловічі куртки від AutoJack поєднують в собі просунуті спортивні технології та сучасний урбаністичний дизайн. Наші весняні куртки підійдуть на будь-який випадок життя. Вони будуть органічно виглядати і в центрі міста, і під час прогулянки на природі. Навесні наш вибір - це чіткі, гранично лаконічні форми. Прямі лінії і мінімалізм деталей створюють образ справжнього чоловіка, людини, яка не кидає слова на вітер і готовий зустріти будь-які випробування у всеозброєнні. У палітрі - приглушені практичні кольору, сміливий червоний, елегантний світло-сірий. У деяких моделях присутні яскраві кольорові акценти. Пропонуємо вам ознайомитися з нашими колекціями тут:

вітровки

демісезонні

Весна - час, коли для нас особливо важлива легкість і свобода руху. Адже весна - це сезон активності, занять спортом на свіжому повітрі, велосипедних прогулянок і походів. Весняні чоловічі куртки AutoJack ідеально підходять для активного життя завдяки «Climate-Control» ® *. Її головна складова, система Back Ventilation System (BVS), забезпечує мікропровітрювання внутрішніх шарів куртки. Система BVS складається з двох сітчастих матеріалів, стратегічно розташованих на підкладці куртки. Двошарова тканина з мембранним покриттям, яка використовується в якості тканини верху, відмінно дихає, і допомагає уникнути парникового ефекту.

Всі весняні куртки AutoJack мають капюшон, в деяких моделях ми пропонуємо капюшони з козирком і прозорими вікнами з боків для поліпшення огляду.

Вибрати куртку від AutoJack значить завжди і всюди відчувати себе комфортно.

Щоб купити чоловічі куртки AutoJack оптом, вам достатньо заповнити анкету по засланні . Наші менеджери зв'яжуться з вами.

* За умови що весь (крім куртки) комплект одягу людини буде мати відповідні теплозахисні властивості.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com