Статьи
МОБІЛЛАК - Парова праска Ariete 6274 c функцією вертикального відпарювання
Парова праска Ariete 6274 з алюмінієвою підошвою і функцією вертикального відпарювання, гладить і відпарює в 5 разів швидше, ніж звичайний праска, завдяки своїй мобільності і маневреності, освіжає і дезінфікує речі силою пара. Праска компактний, з плавними обрисами, колір корпусу темно-синій. Удoбние кнoпкі і їх розумне распoложеніе на корпусі роблять роботу з цим праскою комфортною і приємною, oт гострого носика подoшви приладу не вислизне навіть найменша складoчка. Для Ariete 6274 впоратися з щільною тканиною, яка погано піддається прасування, не складе особливих труднощів.
З його допомогою такі речі як, покривала і важкі штори завжди, будуть виглядати ідеально. А така корисна функція як вертикальне відпарювання незамінна для догляду за делікатними тканинами. Повісив, Відпарити і готово. Праска має високу потужність в 2200 Вт і ударною силою пара 80 г / хв. Підошва нагрівається дуже швидко, завдяки тому, що алюміній є відмінним тепловим провідником. Інтенсивність парової подачі, як і ступінь нагріву, можна змінювати за допомогою поворотного регулятора. На регуляторі розташовані підказки, які допомагають розібратися, яка саме температура оптимальна і необхідна для того чи іншого виду тканини. Купити парова праска в Дніпропетровську або будь-якому іншому місті, де рапгложени наші філії не складе труднощів, досить просто зайти на сторінку і оформити замовлення.
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus