рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Підтяжка повік без операції - в домашніх умовах і салоні

  1. Фейсбілдінг без клопоту
  2. Для тонусу м'язів
  3. Домашній комплекс: підтяжка вранці і ввечері
  4. Безопераційна підтяжка масажем
  5. маски
  6. салонні процедури

Зміст статті:

Підтяжка повік без операції - тема, яку піднімають на багатьох жіночих ресурсах. Сьогодні і в жіночому клубі «Кому за 30» ми вирішили поговорити про те, як же повернути молодість, еластичність шкіри. Операція розглядатися не буде, обговоримо інші методики.

Фейсбілдінг без клопоту

І одна з основних - фейсбілдінг або вправи. Якісь впливають на верхню повіку, інші - на нижню, куточки очей, область, де утворюються гусячі лапки. Є й комплекси для впливу в цілому на область біля очей.

Робимо наступні вправи для підтяжки повік.

  1. Голову потрібно підняти вгору і подивитися в стелю. При цьому відкриваємо рот і моргаємо дуже швидко хвилину. Це підтяжка, елементарна просто, верхньої повіки.
  2. Повіки треба щільно заплющити і порахувати до трьох. Після потрібно відкрити очі дуже широко і подивитися перед собою. Потім все це повторюють. Таких підходів має бути хоча б п'ять.

Зауваження: ми робимо вправи тільки на повіки, лоб і брови не рухаємо.

  1. Повіки треба зімкнути, на верхнє поставити вказівний палець так, щоб він знаходився в положенні, перпендикулярному до носа. Саме вправа полягає в тому, щоб ви намагалися розімкнути повіки, а пальцем чинити опір. Знову - не рухатися бровами, тільки очима.
  2. Тепер голову потрібно відкинути назад, повіки прикрити, порахувати до 5-ти і відкрити їх. Повторити так кілька разів.

Для тонусу м'язів

Підтяжка повік вправами без операції неможлива без контролю над м'язовим тонусом. Це допомагає повернути еластичність. Ось простий набір вправ.

  1. Повіки потрібно зімкнути.
  2. Зіниці опустити так низько, як ніби ви намагаєтеся розглянути щось на підлозі, але з закритими очима.
  3. Як можна вище подивіться в стелю.
  4. Розслабтеся, а очі прикрийте долоньками, попередньо розігрітими потиранням.
  5. Операція вам не буде потрібно, якщо ви будете робити вправи на зміцнення мускулатури очей.

Цю гімнастику потрібно виконувати з нерухомою головою. Кожному підходу приділяйте по три секунди.

  1. Подивіться вперед.
  2. Поверніть погляд в правий бік, по максимуму.
  3. Погляд вгору.
  4. Тепер в ліву сторону.
  5. І вниз.

Напружувати і розслабляти повіки - теж гарне тренування. Кожен підхід теж займає 3 секунди.

Жіночий клуб komy-za30.ru звертає вашу увагу: виконуючи цей комплекс, ми ще і рухаємо бровами. Починаємо саме з цього: піднімаємо брови так високо, як це можливо. Потім розслабляємося. До очей прикладаємо розігріті долоні, при цьому руки повинні бути складені в човник, а очей стосуватися не треба.

До очей прикладаємо розігріті долоні, при цьому руки повинні бути складені в човник, а очей стосуватися не треба

Найчастіше операція - мало не мрія тих, у кого є проблеми з гусячими лапками . Ми можемо запропонувати вам кілька вправ і для цієї області. Комплекс треба повторювати 40 разів.

Власне, сам комплекс:

  • вказівні пальці - до скронь,
  • шкіра відтягується пальцями назад,
  • повіки треба закривати і відкривати.

Перевірити, чи правильно ви дієте, можна так: пальці трішки зсуваються до очей в ході виконання підходів.

Домашній комплекс: підтяжка вранці і ввечері

І кожен раз вправи будуть займати не більше чверті години. А ось і сам комплекс.

  1. Спочатку голову масажують руками. Потрібно легенько прихоплювати волосся біля коріння і стискати. Це дозволяє поліпшити кровообіг. Якщо робите правильно, то підуть мурашки.
  2. Очі треба сильно зімкнути. Так утримувати тридцять секунд. Потім брови піднімають високо, затримуються в такому положенні. Потім розслаблення, очі можна відкрити. 15 підходів.
  3. Кінчиками вказівних пальців потрібно торкнутися куточків очей, трохи натиснути і інтенсивно прискіпливіше. Зробіть так тридцять разів.
  4. Тепер підстави долонь потрібно перенести до скронь і притиснути. Їх треба піднімати вгору, намагатися робити так, щоб і шкіра рухалася. Утримуємо, а потім розслабляємося. І так двадцять підходів.
  5. Кінчики пальців - на нижню повіку, точніше, поруч з ним. Злегка примружується на 60 секунд.
  6. Вказівні пальці - до лінії брів, великий палець кожної руки - тримає верхню повіку, прикрите, трохи придавлюючи. Потрібно долати опір пальців і намагатися відкривати очі. 15 підходів.
  7. Брови потрібно підняти високо, а повіки при цьому опустити. Голову відхиляють до спини, затримуються на три секунди. Після розслаблення повторюють. І так - 15 разів.
  8. Ляжте на спину. Середні і вказівні пальці повинні бути перенесені до підстав очей. Нижню повіку потрібно підтягувати до верхнього. Голова ж не повинна лежати в цей момент щільно на подушці, навпаки, піднімайте її. Считаем до 20 і повертаємося у вихідну позицію. Розслабляємося. Робимо так десять разів.

Безопераційна підтяжка масажем

Підтяжка повік масажем в домашніх умовах допомагає ще й покращувати відтік лімфатичної рідини, а також справлятися з мішками під очима.

  • На підстави брів вам треба натиснути пальцями (великим і вказівним). Проводять по всій довжині, а в фіналі трохи відтягують шкіру.
  • Кінчики пальців - до скронь. Рухайтеся за годинниковою стрілкою і трохи натискайте. Все це - близько хвилини.
  • Очі треба прикрити, масажувати очні яблука, потім і зону біля очей.
  • Вказівні пальці йдуть з боків від перенісся. Потрібно рухати очницями і при цьому точково натискати.
  • Шкіру над бровами потрібно притримувати, а самі очі при цьому широко відчинити. Чи не морщите лоб під час цього підходу.

Іноді матеріальні умови не всім дозволяють купувати спеціалізовану антивікову косметику. Операція теж по кишені не кожному. А ось домашній арсенал засобів намагаються пустити в хід далеко не всі. І дарма.

Домашній рецепт - не означає неефективний. Такі умови варто розглядати, навпаки, як шанс приготувати засоби, на 100% натуральні. До того ж підтяжка в'ялих нижніх повік здійснюється в основному масками, які наносять під очі. Зрозуміло, безопераційна. Операція - справа інша, і це не тема для нашої сьогоднішньої статті.

маски

Масляна маска для підтяжки повік готується так.

На одну столову ложку масла, бажано оливкової, але можна будь-якого рослинного або касторової - 1 жовток яйця. Жовток збивають, вливають трохи масла і змочують ватний диск в отриманій рідини. Спонж прикладають до закритих очей і залишають так, щоб маска подіяла на шкіру. Але не варто тримати більше, ніж чверть години.

Після проведення цієї процедури склад знімають, змивають теплою водою, а на віки наносять акуратно крем, що підходить живильний, що не викликає алергічної реакції і неприємних відчуттів на очах.

Підтяжка повік в домашніх умовах може проходити і з застосуванням наступного рецепта. Це теж маска.

Для її приготування беруть ¼ келиха молока і 4 столових ложки соди. Молоко змішують з содою і відправляють в холодильник на 20 хв. Потім ватний диск змочують в приготованому складі і прикладають до закритих очей. Тримають максимальний час - 15 хв. Після змивають прохолодною водою, а на віки наносять улюблений крем.

Також можна спробувати приготувати маску з ламінарії. У мисочці змішують пару десертних ложок сухої ламінарії, чотири ложечки гарячої чистої води. Склад потрібно залишити хвилин на 10, щоб він набухав. Тепер можна лягти і нанести суміш на проблемні області. Після того як змиєте, потрібно скористатися зволожуючим кремом. В якості альтернативи підійде і масло пшеничних зародків.

https://youtu.be/jWm84hhRMjE

салонні процедури

Було б несправедливим не брати до уваги салонні методики. Безопераційна підтяжка повік проходить комфортно, дозволяє швидко побачити результати, якщо ви звернулися до хорошого фахівця.

  • Лазерна блефаропластика. Так як процедура виконується за допомогою лазера, на шкірі немає порізів. Але у процедури є протипоказання. А щоб побачити ефект, потрібно зробити від трьох до чотирьох сеансів з інтервалом в місяць.
  • ін'єкції ботокса . Цей спосіб призводить до того, що м'язи розслабляються, за рахунок чого область століття трохи розгладжується. Також буде потрібно кілька процедур.
  • Стек гілок ліфтинг. Це підтяжка, яка теж не передбачає проведення операції. Нитки вводяться під місцевою анестезією. І далі створюють своєрідний каркас, який не дозволяє обвисати шкірі обличчя. З якого матеріалу виготовлені нитки, варто уточнити у фахівця перед проведенням процедури. Це допоможе зважити всі плюси і мінуси, спрогнозувати результати.

У статті розглянуті далеко не всі способи ліфтингу. Напевно кожна з читачок жіночого клубу знає якісь особливі хитрощі по збереженню молодості делікатної шкіри навколо очей. Діліться в коментарях!

Стаття перевірена експертом - бьютіблогером @ lil4olga.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com