рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно наності тіні для повік: відео-уроки

  1. Види тіней для повік
  2. Як правильно наносити тіні для повік
  3. Техніка "петля"

Краса / Макіяж

5 листопада 2017

4 листопада 2017

LizaZ9

Фото: instagram.com/alatorreee

com/alatorreee

Візажисти вважають нанесення тіней одним з найбільш складних процесів в макіяжі очей. Проте, ми розібралися, як це правильно робити.

Дві головні техніки нанесення тіней, оволодівши якими ти зможеш зробити макіяж очей будь-якої складності. Перша - серпанок за допомогою всього одного відтінку тіней. Друга - "петля" з використанням трьох відтінків. Але для початку розберемося, які бувають тіні.

Види тіней для повік

Тіні - важливий елемент макіяжу. ними можна скорегувати форму очей , Зробити їх виразніше, посилити колір райдужки. Всього є три основні текстури тіней:

  • пудровие: ними працювати складніше за все, так як від пігментації, ступеня подрібнення і "масленістості" залежить не тільки колір, який буде на твоїх очах, а й складність роботи з ними.
  • рідкі або кремові: з цими тінями працювати легше, впоратися навіть новачок. Єдине "але" - розтушовувати такі тіні потрібно дуже швидко, адже коли вони підсихають, ти вже нічого не виправиш.
  • стик або олівець: по консистенції являють щось середнє між кремовими і пудровим. З ними дуже легко працювати, адже він менш пігментовані, ніж попередні види, їх легко розподіляти по віку.

Як правильно наносити тіні для повік

Техніка монохромного макіяжу очей

Класичний варіант як денного, так і вечірнього макіяжу - "серпанок". Для нього найкраще підходять матові тіні або з дрібним, ледве помітним блиском. Нанеси базу для тіней, растушуй по верхньому і нижньому століттях. Потім пройдися по століттях пудрою, щоб легше розтушовують тіні. Плоскою кистю нанеси на рухому повіку тіні, потім візьми пухнасту кисть і растушуй кордону кольору в складку. Потім підкресли лінію зростання нижніх вій тими ж тінями, добре растушуй. Ось і все, монохромний smokey готовий.

Техніка "петля"

Тобі знадобиться три відтінки тіней, одні темно-бежеві повинні бути матовими - це для розтушовування ліній.

Нанеси базу для повік. Потім темно-бежевими тінями виділи складки століття, растушевивая їх трохи далі кордону очей. Одну третину нижньої повіки і все рухоме віко до орбітальної лінії прокра тінями основного відтінку. Для цього використовуй плоску кисть.
Третім, більш темним відтінком растушуй кордон основного кольору тіней і підкресли орбітальну лінію так. Використовуй пухнасту кисть, щоб домогтися ефекту "димки". Заверши макіяж тушшю.

З цими техніками ти зможеш зробити неймовірну кількість образів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com