рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Народне лікування виразки стравоходу будинку

  1. Лікування виразки стравоходу народними засобами

Одним з хронічних захворювань стравоходу є виразкова хвороба стравоходу (виразкова хвороба). Виразки можуть утворитися через подразнення слизової стравоходу - шлунково-харчового рефлюксу. Не рідко разом з цим захворюванням з'являється і виразкова хвороба дванадцятипалої кишки.

Якщо вчасно не почати лікування виразки стравоходу, то ускладнення можуть бути дуже серйозними , Наприклад внутрішня кровотеча. Щоб виключити такі наслідки я рекомендую разом з медикаментозним лікуванням застосовувати рецепти народної медицини проти виразки стравоходу.

Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці. Персональний гороскоп покаже, що допоможе залучити до Вас багатство і достаток. безкоштовно дізнайтеся ТУТ ....! Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці

Лікування виразки стравоходу народними засобами

  • Приймайте сік білокачанної капусти по 150-250 мл перед їжею (за годину) протягом місяця.
  • За такою ж схемою можна вживати і сік молодої картоплі. Візьміть свіжий картопля, вимийте щіткою в проточній воді, відіжміть сік в соковижималці (поміщати в соковижималку разом з шкіркою).
  • Візьміть 5-6 листків алое (багаторічного), вимийте і охолодіть в холодильнику протягом доби. Після закінчення доби, пропустіть листя через м'ясорубку, отриманий склад покладіть в банку і влийте туди 400-500 мл рідкого меду. Розмішайте і помістіть в темний шафа на три дні. Через три дні залийте суміш склянкою червоного сухого вина, розмішайте і поставте в шафу ще на 24 години. Приймати по одній столовій ложці перед їдою, поки не закінчиться суміш, заздалегідь розмішавши. Курс лікування зазвичай становить 1-2 місяці.
  • Дуже хорошим засобом народного лікування виразки стравоходу є масло обліпихи. Протягом місяця приймайте по 5 мл олії за 40 хвилин до їди.
  • Візьміть 250 мл кефіру, додайте туди одну столову ложку масла (обов'язково пісного), розмішайте і випийте перед сном.
  • Подрібнений корінь лопуха в кількості однієї столової ложки покладіть в каструлю, залийте окропом в кількості 400 мл і кип'ятіть протягом трьох хвилин. Дайте настоятися протягом двох годин, укутавши чимось теплим. Вживати цей засіб потрібно по три рази на день по 120-150 мл.
  • Можна застосувати народний засіб лікування від виразки стравоходу - настоянку насіння подорожника. Візьміть столову ложку насіння, висипте в посуд, залийте окропом (200 мл). Зачекайте, поки саме охолоне і процідіть. Пийте перед їжею (за 30 хвилин) три рази в день.
  • Відваріть одну столову ложку насіння льону в воду (400 мл), у Вас повинен вийти кисіль, який потрібно пити по півсклянки до восьми разів на добу (за півгодини до їжі). Не буде зайвим, якщо Ви додасте в порцію ліки по 5 крапель настоянки прополісу з аптекі.з.

З тегами: навчання оздоровлення радість життя саморозвиток тіло

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com