рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пляшки з кольоровим піском, з фруктами | Записи в рубриці Пляшки з кольоровим піском, з фруктами | Щоденник Dansing_Dragon: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Як зробити декоративну пляшку своїми руками
  2. Існує ще більш простий спосіб створення декоративних пляшок

Для тих, хто любить прикрашати свій будинок різними аксесуарами і приємними дрібницями, або хто хоче зробити оригінальний подарунок для родичів або друзів може бути цікавим використання в цих цілях декоративних пляшок з фруктами і овочами Для тих, хто любить прикрашати свій будинок різними аксесуарами і приємними дрібницями, або хто хоче зробити оригінальний подарунок для родичів або друзів може бути цікавим використання в цих цілях декоративних пляшок з фруктами і овочами. Спробуємо створити декоративні пляшки своїми руками!
Згадайте, скільки разів ви викидали пляшки з-під різних напоїв або всілякі скляні банки? Напевно, далеко не один раз. Але всю цю склотару, особливо, якщо вона має цікаву і незвичайну форму, можна використовувати в якості елемента дизайну інтер'єру квартири або будинку. Причому, зробити декоративну пляшку своїми руками досить просто і, до того ж, робота не займе багато часу.
Навіть одна декоративна пляшка, наповнена яскравими і соковитими овочами або фруктами, може буквально перетворити вашу кухню, стати відмінною прикрасою столу або зайняти гідне місце на полиці або шафці. Такий аксесуар здатний вписатися в будь-який інтер'єр кухні, якщо грамотно підібрати форму пляшки і звернути увагу на її вміст, який може складатися з самих різних овочів, фруктів, квітів, гілочок, листя і т.п.

Практично в будь-якому місті можна знайти такий аксесуар для кухні в магазині, коштує він в середньому 300-900 рублів. Якщо вас не влаштовує ціна або ви хочете прикрасити свій будинок ексклюзивною річчю, яка існує тільки в єдиному екземплярі, то декоративну пляшку з овочами можна зробити самому буквально протягом години, а то й менше.

Як зробити декоративну пляшку своїми руками

Перш за все, вам знадобиться пляшка з світлого прозорого скла, щоб було добре видно її вміст. Пляшку необхідно ретельно вимити гарячою водою, змити наявні етикетки. Потім стерилізувати її в киплячій воді 3-5 хвилин.
Для заповнення пляшки можна використовувати будь-які частини рослин, але найчастіше вибирають плоди овочів і фруктів. З огляду на те, що горлечко пляшки досить вузьке, плоди повинні бути дрібними, або їх необхідно розрізати на частини. Для наповнення декоративної пляшки добре підходять: дрібні яблучка-дички, вишня, маленька морквина, спаржа, гіркий перець, редис, стручки квасолі, гороху, цитрусові і т.д. Часточки цитрусових не обов'язково різати дуже дрібно, так як їх легко можна згорнути, щоб вони пройшли через вузьке горло пляшки, а потім всередині розправити.
Щоб плоди зручно було укладати в пляшці, використовуйте вязальную спицю або, наприклад, паличку-хасі для суші.
Укладені фрукти і овочі необхідно залити спеціальною рідиною через лійку. Для цих цілей зазвичай застосовують концентровану оцтову кислоту, рідше - етиловий спирт, міцний соляний розчин, формалін. При роботі з формаліном необхідно дотримуватися заходів пожежної безпеки , Надіти рукавички і респіратор.
Заповнену відповідно до ваших побажань і проявленої фантазією декоративну пляшку потрібно щільно закрити пробкою і залити сургучем або воском.
Готовий аксесуар можна додатково прикрасити різними декоративними елементами. Наприклад, обмотати шийку шпагатом або кольоровими нитками, закрити пробку шматочком мішковини, прикрасити намистинками, сухоцвітом або черепашками і багато іншого.

Існує ще більш простий спосіб створення декоративних пляшок

Пляшка, банка чи інша прозора ємність заповнюються крупою, бобовими, перцем-горошком або макаронними виробами і щільно закривається кришкою. Всередину пляшки можна додати шари солі або перцю, різнобарвного піску; помістити висушені пагінці різних рослин, квіти і т.д. Рекомендується додати трохи рисових зерен для вбирання вологи (якщо така є в незначній кількості).

Важливо! Якщо у вас є маленькі діти, то необхідно прибирати декоративні пляшки на більш високі полки і шафки, щоб уберегти дітей від спокуси спробувати їх вміст, так як декоративні пляшки виглядають дуже яскраво, привабливо і дуже апетитно.

http://diy.ru/yourself/Hobbies/hand-made/dekorativnyie-butyilki-svoimi-rukami/#content

Згадайте, скільки разів ви викидали пляшки з-під різних напоїв або всілякі скляні банки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com