рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зірки теж роблять собі перманентний макіяж!



Якщо ви думаєте, що зірки ніколи не вдаються до перманентного макіяжу, а кожен раз заново прорисовують форму брів або малюють «стрілки», то ви однозначно помиляєтеся. У цій статті вас чекають приклади зірок, які зробили собі перманентний макіяж.

Хтось може сказати, що зірки світового рівня ніколи не роблять собі перманентний макіяж. Навіщо їм це, коли у кожної є своя «армія» професійних візажистів, стилістів, косметологів і т.д.? Бути може, це правда, але і не варто забувати, що будь-яка знаменитість повинна виглядати ідеально в будь-який час. А то підловить який-небудь папарацці на пляжі, сфотографує тебе, де ти без макіяжу, і весь світ дізнається, що твої розкішні брови кожен раз малює візажист, і що без них твоє обличчя вже не виглядає таким карколомним. Тому особа повинна виглядати абсолютно при будь-якій погоді і умовах, а це можливо тільки з використанням перманентного макіяжу.

Ось і виходить, що зірки теж звертаються до послуг професійних косметологів, які завдають їм перманентний макіяж брів, повік або ж губ. Правда, хороший татуаж дуже складно розпізнати, адже професіонали роблять так, що татуаж здається природним навіть на дуже якісних фотографіях з великою роздільною здатністю. І все ж багатьох зірок виходить зловити з їх перманентним макіяжем, і зараз ми розповімо вам, хто ж з знаменитостей вдається до допомоги косметологів.

Зірка №1 - Меган Фокс

Її брови вважають ідеальними, а татуаж брів нерідко призводять як приклад, коли говорять, якими саме повинні вийти брови. Так, сперечатися тут складно: брови Меган Фокс дійсно грамотно підібрані під її тип особи, відмінно витримані і по довжині, і по ширині. Майстер-косметолог зробив все саме так, як потрібно було зробити: брови майже однакової ширини на всьому своєму протязі, при цьому звужуються максимально плавно, акуратно, виглядають максимально природно. Пропорції, форма, колір - все підібрано просто ідеально, завдяки чому візуально збільшуються очі, підкреслюється красива форма чола і просто створюється дійсно карколомний образ красуні. Тож не дивно, що в деяких салонах краси з'явилася послуга під назвою «Татуаж брів, як у Меган Фокс». До речі, на таку послугу варто погоджуватися ТІЛЬКИ якщо ваші форми особи збігаються з формою обличчя зірки, тому що в іншому випадку такі брови хоч і будуть виглядати чудово, але для вашого обличчя вони абсолютно не підійдуть.

Зірка №2 - Анджеліна Джолі

Одну з найкрасивіших і найсексуальніших зірок планети також приписують до тих, хто постійно звертається за допомогою до майстрів татуажу, хоча є не особливо багато доказів цього факту. Бути може, журналісти з усього світу брешуть, але брови Анджеліни мають дійсно ідеальну форму, яка підібрана за всіма канонами двох ліній, з меж яких повинен починатися і закінчуватися перманентний макіяж. Швидше за все, зірка дійсно регулярно відвідує салон краси, де її роблять корекцію перманентного макіяжу.

Зірка №3 - Крістіна Агілера

Як і багато інших зірок, Агілера також віддає перевагу саме татуажу брів. До речі, дійсно більшість знаменитостей якщо і звертаються до послуг косметологів, то вибирають саме татуаж брів. Крістіна Агілера ж вибрала татуаж коричневого відтінку, а в якості форми вирішила зробити собі тонкі лінії брів. Багато хто відразу ж відзначили, що така форма погано підходить під її риси обличчя.

Зірка №4 - Маша Малиновська

Маша завжди любила яскравий, виразний макіяж. Однак без макіяжу риси обличчя втрачають свою яскравість, особливо з урахуванням того, що у Малиновської досить світлі і брови, і вії. У підсумку вона також обрала татуаж брів як спосіб у вирішенні проблем зі своєю зовнішністю. Вийшло досить цікаво, світло-сірий відтінок і добре підібрана форма виглядає цілком гармонійно на обличчі Маші.

Зірка №5 - Ніколь Шерзінгер

Ще одна красуня, яка традиційно обрала перманентний макіяж брів. В результаті татуаж зробив її обличчя більш акуратним і красивим, а образу надав завершеність. Хороша робота майстра, з цим погоджуються багато шанувальників Ніколь.

Зірка №6 - Памела Андерсон

Розбавимо наших любительок татуажу брів знаменитістю, яка зробила собі відразу все: і татуаж брів, і татуаж губ, і татуаж століття. Задавши собі напрямок «чим більше, тим краще», Памела завдала перманентний макіяж на всі частини обличчя. Тепер у неї постійно підведені очі, а на губах ми бачимо імітацію контурного олівця.

Зірка №7 - Анастасія Волочкова

Її брови витримали стільки критики, що багато хто б відразу ж побігли на лазерне видалення. Але Анастасія досить довго проходила зі своїми занадто широкими бровами. Так, нехай колір брів дуже навіть природний, але при цьому форма обрана неправильно. У підсумку вийшов не найкрасивіший результат.

Зірка №8 - Лера Кудрявцева

Кажуть, що знаменитість зробив собі відразу і татуаж брів, і татуаж губ. Головне метою було виглядати молодше, тому вибір і ліг на темні тонкі брови. Чи вийшло красиво і поєднується такий татуаж з рисами обличчя - вирішувати вам.

Зірка №9 - Надія Бабкіна

Народна співачка зробила собі акуратний татуаж брів, який ви можете бачити на фото.

Таким чином, багато зірок, причому не тільки російські, але й зарубіжні, звертаються до послуг косметологів, роблячи собі перманентний макіяж. Найчастіше перевага віддається татуажу брів, але бувають і випадки, коли зірки роблять собі повний татуаж особи, включаючи губи, брови і повіки. Часто результат просто ідеальний, але іноді майстри дуже сильно помиляються з вибором форми або ж кольору. Про результати таких експериментів ви можете судити по фотографіях.

Повернутися до списку статей

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com