рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Забарвлення брів хною з фото до і після

  1. Суть процедури фарбування брів хною
  2. Де можна зробити цю процедуру
  3. Де зробити фарбування брів хною в Москві
  4. Де зробити фарбування брів хною в СПб.
  5. Регіна, 22 роки
  6. Валентина, 42 роки
  7. Марина, 31 рік
  8. Ірина, 35 років
  9. Олена, 25 років
  10. Наталя, 28 років
  11. Анастасія, 23 роки
  12. Олена, 21 рік
  13. Ірина, 29 років
  14. Віолетта, 19 років
  15. Ольга, 20 років

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   У прагненні до краси жінки все частіше вдаються до використання натуральних засобів

У прагненні до краси жінки все частіше вдаються до використання натуральних засобів. Це стосується і фарбування брів. Альтернативою хімічних барвників стала натуральна хна, яка не тільки дає стійке фарбування до шести тижнів, а й доглядає за бровами, стимулюючи їх зростання. Виробники хни для фарбування брів пропонують різноманітну палітру, яка дозволить підібрати відтінок, відповідний кольору волосся, очей і шкіри. Процедуру фарбування брів пропонують багато салонів краси, але її цілком можливо провести і в домашніх умовах.

Суть процедури фарбування брів хною

Суть процедури проста і практично не відрізняється від фарбування звичайними фарбами:

  1. Перед фарбуванням брови необхідно підготувати. Для цього їх протирають косметичним засобом на спиртовій основі.
  2. Для того щоб хна лягла рівномірно на шкіру, роблять пілінг брів скрабом.
  3. Хну, як правило, продають у вигляді порошку, який необхідно розвести згідно інструкції виробника. Іноді в продажу можна зустріти вже готові кремоподібні склади. При виборі хни віддавайте перевагу перевіреним і відомим виробникам.
  4. Приготовану суміш необхідно наносити на брови тонким пензлем. Спочатку окреслюють контур, а потім фарбують всю брову у напрямку росту волосків.
  5. Хну витримують на бровах протягом 5-10 хвилин, в залежності від того, яку інтенсивність кольору хочуть отримати.
  6. Знімають фарбувальний склад спочатку сухим ватним диском, а потім змоченим у воді.
  7. У лінійках продукції для фарбування брів деяких виробників можна зустріти лосьйон-фіксатор, який дозволить зберегти колір після фарбування надовго.

Де можна зробити цю процедуру

Професійно і якісно, ​​використовуючи високоякісні склади хни провідних виробників, вам можуть зробити фарбування брів по одному із запропонованих адрес:

Де зробити фарбування брів хною в Москві

  • Студія «Ultra Lashes»: Москва, вул. Новий Арбат, д. 7, тел. +7 (968) 444 41 68.
  • Імідж-студія «Нега»: Москва, вул. Кржижановського, д. 18, корп. 3, тел. +7 (499) 124 55 27.
  • Центр краси «Емілі»: Москва, вул. Санникова, д. 17, тел. +7 (499) 907 01 99.

+7 (499) 907 01 99

Де зробити фарбування брів хною в СПб.

  • Центр Дизайну Брів: СПб., Пр. Московський, д. 183-185Б, тел. +7 (812) 900-21-86.
  • Студія «KISTOCHKI»: СПб., Пр. Косигіна, д. 26, к.1, тел. +7 (812) 333 33 43.
  • Клініка косметології «MELISSA»: СПб., Пр. Космонавтів, буд. 61, к. 1, тел. +7 (812) 648 82 04.

Де зробити фарбування брів хною в Києві

  • Студія краси «Ля Флер»: Київ, вул. Павловська, 26/41, тел. +38 (044) 238-83-97.
  • Студія «Lash Moda Praha»: Київ, вул. Бориса Гмирі, д. 2, тел. +38 (044) 224 43 13.
  • Салон краси «А-Студіо»: Київ, вул. Солом'янська, д. 3, тел. +38 (098) 324 94 14.

Відгуки про фарбування брів хною

Як виглядають брови, пофарбовані хною, після фарбування, ви зможете побачити завдяки фото «до» і «після», які надали учасниці нашого невеликого експерименту.

Регіна, 22 роки

Як пройшла забарвлення брів хною, мені хочеться продемонструвати своїми фото «до» і «після». Для фарбування я вибрала темно-коричневий відтінок хни, який ідеально підійшов до кольору моїх волосся. Вийшли гарні бровки, які виглядають цілком натурально.
Як пройшла забарвлення брів хною, мені хочеться продемонструвати своїми фото «до» і «після»

Коментар спеціаліста:

Для того щоб надати бровам блиск і більш насичений відтінок, пропонуємо вам спробувати хну відомого виробника, дізнатися докладніше про яку можна за посиланням Хна для брів Brow Henna .

Валентина, 42 роки

Своїми фото «до» і «після» я хочу продемонструвати, як виглядає салонне фарбування брів хною з корекцією. Майстер творчо поставилася до процесу і зробила більш яскраве забарвлення на зовнішніх кінчиках брів і більш світле - на внутрішніх, що дозволило візуально збільшити відстань між очима, які близько посаджені.
Своїми фото «до» і «після» я хочу продемонструвати, як виглядає салонне фарбування брів хною з корекцією

Коментар спеціаліста:

Пропонуємо вам перейти за посиланням Відгуки про хні для брів і познайомитися з відгуками про фарбування брів хною будинку. Завдяки цьому ви зможете самостійно фарбувати брови без допомоги професіонала.

Марина, 31 рік

Я вирішила пофарбувати брови хною з двох причин. По-перше, я хотіла замаскувати сліди невдалого вищипування, а по-друге, зробити контур брів більш чітким і яскравим. На моєму фото «до» і «після» видно результат біотатуаж брів хною, який я провела самостійно в домашніх умовах. Вирівняти лінію брів і надати їм об'єм мені вдалося, але хотілося б, щоб контур брів був більш чітким.
Я вирішила пофарбувати брови хною з двох причин

Коментар спеціаліста: Фарба для брів Естель

добре фарбує брови і шкіру під ними, завдяки чому ви зможете домогтися бажаного результату. Рекомендуємо для порівняння спробувати цей альтернативний варіант.

Ірина, 35 років

Як я самостійно зробила оформлення брів хною, добре демонструють мої фото «до» і «після». Після цієї нескладної процедури мої брови стали дуже доглянутими і акуратними. Вони придбали обсяг і м'який натуральний відтінок, який ідеально вписується в мій образ.
Як я самостійно зробила оформлення брів хною, добре демонструють мої фото «до» і «після»

Коментар спеціаліста: Ви вибрали ідеальний відтінок хни, який гармонує з кольором очей і волосся. Це дуже важливо, адже брови не повинні перевантажувати особа.

Олена, 25 років

Татуаж брів хною я вирішила зробити самостійно, а результат продемонструвати на фото «до» і «після». Мені вдалося добитися яскравого кольору і фарбувати шкіру під волосками, щоб імітувати татуаж, але результат не вийшов таким же ідеальним, як після салонного фарбування.
Татуаж брів хною я вирішила зробити самостійно, а результат продемонструвати на фото «до» і «після»

Коментар спеціаліста:

Рекомендуємо вам перейти за посиланням Фарбування брів хною, відгуки і з'ясувати всі тонкощі техніки нанесення хни при фарбуванні брів.

Наталя, 28 років

Пофарбувати брови хною я вирішила в салоні, де і зробила фото в стилі «до» і «після». Мені сподобалося, як змінилося моє обличчя після процедури. Погляд став більш глибоким і виразним, а від яскравого макіяжу очей, завдяки цьому, мені довелося відмовитися.
Пофарбувати брови хною я вирішила в салоні, де і зробила фото в стилі «до» і «після»

Коментар спеціаліста:

Рекомендуємо вам навчитися такому фарбуванню і робити біотатуаж брів хною самостійно.

Анастасія, 23 роки

Відкоригувати форму брів я вирішила за допомогою фарбування хною. Цю процедуру я робила в салоні, а результат наочно демонструє фото «до» і «після». В цілому мені сподобався результат, але хотілося, щоб внутрішній край брів був більш промальованим і яскравим.
Відкоригувати форму брів я вирішила за допомогою фарбування хною

Коментар спеціаліста: Рекомендуємо вам для порівняння при наступному фарбуванні спробувати фарбу для брів Refectocil, яка, можливо, краще ляже на шкіру і сильніше прокрасіт волоски.

Олена, 21 рік

Трохи вищипала брови і підмалювала їх хною, яку купила в відділі косметики. На фото видно результат моїх старань, який мене цілком влаштовує. Я зовсім не користуюся декоративною косметикою, тому таке фарбування дозволило зробити обличчя більш яскравим.
Трохи вищипала брови і підмалювала їх хною, яку купила в відділі косметики

Коментар спеціаліста: Забарвлюючи хною брови, ви можете одночасно забарвити і вії.

Ірина, 29 років

Демонструю фото, на якому видно результат біотатужа брів хною. Ця техніка, як мені здається, чудово замінює перманентний татуаж і при цьому відновлює бровки. Мені дуже подобається, що про декоративну косметику для брів можна забути на цілий місяць.
Демонструю фото, на якому видно результат біотатужа брів хною

Коментар спеціаліста: Таке фарбування повністю замінює використання косметичного олівця і тіней, тому користується великою популярністю. На відміну від звичайного татуажу біотатуаж хною не пошкоджує шкіру і не викликає больових відчуттів.

Віолетта, 19 років

Збільшити обсяг брів і змоделювати гарний вигин я вирішила в салоні, де мені запропонували корекцію ниткою і фарбування хною. Хна чудово фарбувати шкіру під волосками, завдяки чому вони стали густішими візуально і придбали красиву форму.
Збільшити обсяг брів і змоделювати гарний вигин я вирішила в салоні, де мені запропонували корекцію ниткою і фарбування хною

Коментар спеціаліста: Для фарбування був використаний коричневий відтінок хни, а ми рекомендуємо вам спробувати графітовий.

Ольга, 20 років

Мій експеримент з фарбуванням брів за допомогою хни виявився не дуже вдалим, що добре видно на фото «до» і «після». Шкіра фарбувати нерівномірно, і зробити бровки густішими не вийшло, хоча форма брів стала більш чіткою і яскравою.
Мій експеримент з фарбуванням брів за допомогою хни виявився не дуже вдалим, що добре видно на фото «до» і «після»

Коментар спеціаліста:

Можливо, ви допустили помилки в технології приготування і нанесення хни. Розібратися в тонкощах фарбування хною ви можете, перейшовши за посиланням Біотатуаж брів хною .

Якщо брови, пофарбовані хною, на фото в стилі «до» і «після», які надали учасниці експерименту, надихнули вас на те, щоб зробити біотатуаж і собі, то пропонуємо вам поділитися своїми відгуками в коментарях. Будьте красиві!

Оцініть статтю

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com