рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Волоскові татуаж брів

  1. Скільки тримається татуаж брів?
  2. Чи робити татуаж брів? Протипоказання волосових татуажу
  3. особливості процедури

Проголосуй, будь ласка!

Проголосуй, будь ласка

Красиві брови - гордість жінки. Брови контурируют особа, роблять погляд виразним і глибоким. Далеко не кожна представниця чарівної статі може похвалитися природними бровами, що мають густоту, насичений колір і красиву форму. Багато з нас щодня звертаються за допомогою олівця для брів або спеціальних тіней. Такий «домашній» процес надання форми брів кожен день забирає час і приносить клопоти, адже дуже важливо вгадати з кольором, насиченістю і дотримуватися симетрію. Також можна періодично підфарбовувати брови фарбою самостійно або за допомогою фахівця. Але і до цієї процедури доведеться повертатися знову і знову, так як навіть професійна фарба змивається швидко.

Уже кілька років більшість жінок по всьому світу віддають перевагу третьому способу корекції брів - татуажу. Ця техніка дозволяє надовго забути про проблему надання форми брів. Після процедури татуажу обидві брови мають однаково красиву форму, глибокий колір, а найголовніше - результат може зберегтися до двох років. На початку своєї популярності татуаж брів на багатьох жінках часто виглядав неприродно. Природний вид брів в моді завжди, тому фахівці сфери краси відкрили новий спосіб оформлення брів, який називається волоскові татуажем. Перманентний татуаж брів волоскові методом полягає в тому, щоб промальовувати кожний відсутній волосок за допомогою тату-машинки і барвника. Така робота під силу тільки старанному майстру, який володіє спеціальними знаннями.

Перманентний татуаж брів фото волосових методу:

Перманентний татуаж брів фото волосових методу:

Волоскові татуаж має два різновиди:

  1. Європейський волоскові татуаж. При такому методі брови виглядають дуже елегантно і натурально. Для того щоб домогтися потрібного результату, майстер промальовує маленькі штрихи, схожі на волоски брів. Кожен штрих повинен мати однакову довжину і товщину. Всі «волоски» направляються вгору, а їх кінчики закругляются вниз. Таким чином, заповнюються спустошені ділянки брів, виходить красива форма і природний вигляд. Такий татуаж необхідно коригувати раз в пару місяців.
  2. Східний волоскові татуаж. Цей метод проводиться ще більш ретельно, ніж попередній. Волоски малюються по напряму вгору (як і при європейському татуаже), але їх довжина повинна бути різною. Східний спосіб надає бровам максимальної природності. В результаті брови будуть мати красиву форму до одного року.

Скільки тримається татуаж брів?

Татуаж дозволяє кожній жінці оволодіти будь-якої бажаної формою, товщиною, кольором брів. Згодом забарвлює пігмент стає більш світлим, тому брови потребуватимуть періодичної корекції. На довготривалість татуажу впливає кілька чинників:

  • професіоналізм майстра;
  • якість барвника, інструментів;
    колір пігмета. Світлі відтінки барвника тримаються на шкірі не так довго, як темні;
  • тип шкіри. Жирна шкіра швидше виводить пігмент, ніж інші типи;
  • вік. На зрілої шкірі татуаж тримається довше, ніж на молодий;
  • зовнішні фактори (уходовая і декоративна косметика, пілінги, загар), біохімічні процеси в організмі.

Татуаж широких брів фото:
Татуаж широких брів фото:

Чи робити татуаж брів? Протипоказання волосових татуажу

У деяких випадках волоскові татуаж не рекомендується робити. Розглянемо їх:

  • період вагітності, годування;
  • запальні, вірусні захворювання;
  • погана згортання крові;
  • високе артріальное тиск;
  • онкологічні захворювання, епілепсія;
  • алергія на компоненти барвників;
  • цукровий діабет;
  • психічні розлади;
  • чутлива шкіра.

Більшості відносно здорових людей процедура волосових татуажу не здатна принести яку-небудь шкоду. Майстерно зроблений татуаж - це безпечно і красиво.

особливості процедури

особливості процедури

Не секрет, що татуаж брів необхідно проводити виключно в косметологічних центрах, салонах краси. Майстер повинен мати кваліфікацію, дотримуватися правил гігієни.

Процедура триває близько однієї години. З особи клієнта знімається вся косметика, шкіра обезжиривается. Після цього майстер малює олівцем брови підходящої форми. Якщо клієнта влаштовує форма і товщина, тоді следущий етап - підбір бажаного відтінку. Шкіра дезінфікується безпосередньо перед її контактом з голкою. Для того щоб процедура була менш болюча для пацієнта, майстер застосовує анестетик.

Голку з барвником вводять не глибше, ніж на 1,5 мм. Після процедури область навколо брів трохи пріпухнет і почервоніє. Не варто лякатися - це тимчасовий ефект. «Готові» брови будуть виглядати досить насиченими, але з часом колір стане більш світлим, натуральним.

Татуаж брів після процедури фото:

Скільки тримається татуаж брів?
Чи робити татуаж брів?
Скільки тримається татуаж брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com