рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Волоскові татуаж брів, волоски техніка татуажу

  1. методи
  2. виконання процедури
  3. Користь від корекції
  4. В яких випадках процедура забороняється?

татуаж брів волоскові - інноваційна методика коригування, яка з'явилася недавно, але вже встигла знайти величезну популярність. Така технологія - натуральність і природність, адже після її проведення брови неможливо відрізнити від справжніх.

Також популярний межреснічного татуаж очей, який описаний тут .

методи

Існує 2 методи, за якими проводять волоскових корекцію:

  • європейський;
  • східний (японський).

Татуаж брів волоскові - метод європейський полягає в нанесенні ліній маленькими штрихами, які нагадують волосок брови. Такий спосіб дозволяє досягти значних результатів, оскільки брови виходять дуже природного і елегантного виду. Всі штрихи роблять однаковою товщиною і довжиною (0,5-1 см), це залежить від початкових даних клієнтки.

Всі штрихи роблять однаковою товщиною і довжиною (0,5-1 см), це залежить від початкових даних клієнтки

На фото - волоскові татуаж брів

Чим відрізняється перманентний макіяж від татуажу, можна дізнатися по засланні .

Кожен мальованої волосок при такому способі татуажу має вертикальний напрямок, при цьому кінчики трошки заокруглені вниз. Європейський метод може створити красиво вигнуту форму, про яку мріє кожна представниця прекрасної статі. Корекцію брів після європейського методу татуажу роблять 1 раз в 2 місяці.

Другий варіант техніки - східний, або японський, більш складний у виконанні, але після цього способу брови важко відрізнити від натуральних. Щоб виконати волоскові татуаж за східним методу, майстер повинен бути справжнім професіоналом і мати гарні навички роботи. Малювати волоски необхідно за таким же принципом, як і в європейській техніці - виключно вгору.

Єдина відмінність - довжина варіюється, якісь штрихи можуть спеціально виділятися на загальному тлі, а деякі губляться в промальовані масі. Такий «хаос» роблять спеціально, щоб вийшов особливий ефект. В результаті застосування східної техніки брови отримають природний вигляд, а корекція буде потрібно тільки 1 раз в рік.

Також читайте, як підняти брови ботоксом .

виконання процедури

виконання процедури

Перш ніж приступити до техніки, майстру необхідно ретельно оглянути обличчя клієнтки і запропонувати ту форму, яка найбільш підходить до жіночих рисами обличчя. Те, якими будуть брови, залежить від розрізу очей жінки, форми лоба і носа. Спочатку фахівець малює свій варіант на папері, отримує схвалення клієнтки і підбирає колір. Більшість косметологів вважають, що найкращий відтінок - природний.

Якщо жінки кардинально змінюють колір волосся, то брови повинні гармонійно з ним поєднуватися. Для світловолосих дівчат відмінно підійде коричнева гамма, причому насиченість кольору можна підібрати індивідуально з фахівцем. Брюнеткам і шатенкам краще віддавати перевагу темним відтінкам, а рудоволосий підходять коричневі тони з червоними відтінками.

Після визначення з формою і кольором майстер переходить до обробки шкіри в області виконання техніки. Для такого процесу застосовують дезінфікуючі розчини. Потім клієнтці доведеться витримати знеболюючий укол.

Після закінчення 2-3 хвилин фахівець приступає до роботи: промальовує і фарбує спеціальні лінії-штрихи. Під шкіру на глибину приблизно 2 мм вводять спеціальний барвний пігмент, для цієї процедури використовують стерильні інструменти. Загальна тривалість процедури - від півгодини до 60 хвилин. Необхідно пам'ятати, що спочатку брови будуть дуже яскравими, але через 2-3 тижні стануть не такими помітними.

Ви також можете зробити перманентний стрілки з розтушовуванням, тут про це докладніше.

На відео волоскові татуаж брів:

Стійкість волосових татуажу брів - мінімум 3 роки. Результат залежить від барвника, яким була виконана така процедура.

Також читайте, як робиться епіляція брів воском .

Користь від корекції

Після волосових татуажу необхідно ретельно доглядати за бровами перші 2 тижні, щоб ефект від процедури був стійким і не викликав алергічних реакцій. За допомогою сухої ватної палички необхідно знімати сукровицю, щоб вона не засихала на бровах. Після припинення її виділення необхідно нанести 3% тетракціліновую або іншу антисептичну мазь. Ліки слід застосовувати щодня, за кілька годин до сну.

Робити це потрібно до того моменту, поки брови повністю не підсохнуть. У разі появи сухої скоринки її ні в якому разі не дозволяється здирати, вона повинна зникнути природним чином. Приблизний термін заживання брів - 25-27 днів, але тільки за умови суворого дотримання всіх рекомендацій.

Татуаж брів волосковая техніка має цілий ряд переваг, які дозволять залучити будь-яку жінку, яка бажає стати володаркою красивих обрамлень очей.

Також читайте, що робити, якщо з'явився герпес після татуажу губ .

На відео волосковая техніка татуажу брів:

Головні плюси такої інноваційної технології:

  1. За допомогою волоскової корекції можна зробити брови густими, а також кардинально змінити свій зовнішній вигляд, підібравши красиву форму для обрамлення очей.
  2. Такий вид коригування дозволяє вирівняти ліву і праву дуги, якщо вони відрізняються за формою.
  3. Волосковая техніка здатна приховати різні недоліки в області обрамлення очей, наприклад, замаскувати шрами або подряпини.
  4. Таке коригування дозволяє забути про щоденну промальовуванні брів, а також щомісячних походах до майстра-бровісту. Це значно економить час і кошти.
  5. За допомогою волоскової технології можна отримати тривалий стійкий ефект, який не боїться ні перепадів температур, ні походів в басейн або сауну.

Необхідно пам'ятати, що перед відвідуванням фахівця для нанесення волосових татуажу не можна пити алкоголь, курити, вживати занадто гостру їжу і каву. Після закінчення процедури доведеться не мочити область обрамлення очей протягом 2 днів, а ще намагатися не чіпати і не чесати ті місця, де було завдано татуаж.

Замість татуажу брів ви можете зробити перманентний макіяж брів .

В яких випадках процедура забороняється?

Волосковая коригування брів вважається найбільш безпечним методом татуажу Волосковая коригування брів вважається найбільш безпечним методом татуажу. Але перш ніж зважитися на таку процедуру необхідно впевнитись у відсутності протипоказань. Волоскові татуаж брів можна робити, якщо у жінок є будь-які запальні або вірусні захворювання. Крім того, не дозволяється вдаватися до такої техніки в разі злоякісних пухлин.

Існує і ряд інших заборон до цього виду коригування:

  • артеріальна гіпертензія;
  • проблеми зі згортанням крові;
  • підвищена чутливість епідермісу;
  • епілепсія;
  • розлади психічного характеру;
  • цукровий діабет;
  • алергічні реакції;
  • вагітність;
  • лактація.

Детальніше про протипоказання для татуажу брів можна прочитати тут .

За допомогою волосових татуажу можна стати володаркою красивих і доглянутих брів.

За посиланням описаний лазерний апарат для видалення татуювань .

В яких випадках процедура забороняється?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com