рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Волоскові татуаж брів: відгуки, технологія, скільки тримається, фото

  1. Чим відрізняється від інших методів і в чому його переваги?
  2. Як підготуватися до процедури?

Щоб надати бровам естетичну форму і зробити їх більш виразними, підкоригувавши густоту і колір, більшість жінок використовують косметичний олівець, туш або тіні. Але ці кошти не гарантують стійкий макіяж: найчастіше до кінця дня вони розмазуються або просто стираються. Сучасна техніка татуажу «волоски» допоможе уникнути таких неприємних моментів, а заодно забезпечить досконалий, доглянутий вигляд.

Сучасна техніка татуажу «волоски» допоможе уникнути таких неприємних моментів, а заодно забезпечить досконалий, доглянутий вигляд

Зміст:

  1. Що являє собою?
  2. основні переваги
  3. Показання і етап підготовки
  4. опис процедури
  5. Відгуки та думки пацієнтів

Що це таке і скільки тримається?

Волоскові або Поресничное метод татуажу брів - згідно зі статистикою, друга (після нарощування) за популярністю косметологічна процедура, що дозволяє дістати правильну їх форму і ефект максимальної природності одночасно. Дана техніка корекції пов'язана з введенням під шкіру фарбувальних пігментів і в силу цього є різновидом перманентного макіяжу, тільки більш досконалої: майстер не просто «вбиває» фарбу в дерму, а скрупульозно промальовує кожен волосок.

Якість визначається кваліфікацією візажиста, його художніми здібностями і розвиненим естетичним смаком. Тому в залежності від індивідуальних особливостей особи майстер підкоригує брови, використовуючи одну з технік:

  • західну (європейську);
  • східну.

Різниця між цими волосовими методами полягає в тому, що перший варіант передбачає малювання однаковими маленькими штрихами по лінії росту, а другий - смугами різної довжини у всіляких напрямках. Східна техніка забезпечує більш природний вигляд, ніж європейська.

Що стосується питання, скільки тримається результат після проведення процедури, то однозначно на нього відповісти неможливо, оскільки все залежить від якості фарби, глибини проникнення, а також типу шкіри та інших особливостей організму. Але якщо говорити про усереднені даних, то тату-макіяж «волоски» прослужить як мінімум 2 роки і максимум 6-8 років.

Чим відрізняється від інших методів і в чому його переваги?

Головна відмінність Поресничное від інших видів полягає в тому, що при ньому кожен волосок промальовується окремо, брови виглядають натурально і в той же час доглянуто. До переважним сторонам також відносяться:

  • можливість змінити довжину, висоту брів, вдосконалити їх форму, колір за типом обличчя, моді, створити візуальний ефект густоти;
  • гарантія симетричності;
  • відносно швидке проведення процедури і короткий період загоєння;
  • здатність замаскувати малі рубці і шрами, розташовані біля надбрівних дуг;
  • економія часу на повсякденному мейк-апі;
  • стійкість результату;
  • вільне купання у відкритих водоймах, відвідування сауни, басейну, перебування під дощем без побоювання «стерти красу».

можливість змінити довжину, висоту брів, вдосконалити їх форму, колір за типом обличчя, моді, створити візуальний ефект густоти;   гарантія симетричності;   відносно швидке проведення процедури і короткий період загоєння;   здатність замаскувати малі рубці і шрами, розташовані біля надбрівних дуг;   економія часу на повсякденному мейк-апі;   стійкість результату;   вільне купання у відкритих водоймах, відвідування сауни, басейну, перебування під дощем без побоювання «стерти красу»

Кому підійде метод?

Особливо до нього варто вдатися тим, у кого:

  • від природи волоски тонкі, рідкісні, з невираженим кольором;
  • густота нерівномірна, спостерігаються лисини, через що здається, що брови неграмотно вискубали;
  • форма і вигин недосконалі, асиметричні;
  • є косметичний дефект у вигляді шраму, рубця, плями, який з естетичною метою варто заховати;
  • мало часу на створення макіяжу (наприклад, в силу професійної зайнятості).

від природи волоски тонкі, рідкісні, з невираженим кольором;   густота нерівномірна, спостерігаються лисини, через що здається, що брови неграмотно вискубали;   форма і вигин недосконалі, асиметричні;   є косметичний дефект у вигляді шраму, рубця, плями, який з естетичною метою варто заховати;   мало часу на створення макіяжу (наприклад, в силу професійної зайнятості)

Як підготуватися до процедури?

Фахівці радять хоча б за 7-10 днів до сеансу волосових татуажу брів почати приймати лікарський препарат Аскорутин або обробляти передбачувану зону обробки маззю Троксевазин. Справа в тому, що дія цих коштів спрямовано на зміцнення стінок судин, а це вельми важливо для якісного і рівномірного розподілу пігменту. Крихкість «транспортної системи» організму сприяє швидкому вимиванню барвника, і ефект не буде стійким.

Підготовчі заходи мають на увазі уникнення тривалого перебування на сонці. Якщо це неминуче, то перед виходом на вулицю варто нанести на шкіру захисний крем з SPF і надіти головний убір з широкими полями або козирком.

Як робиться татуаж брів?

Процедура в середньому триває 1,5-2 години. За цей час майстер вивчає особливості і тип особи, в тому числі розріз очей, відтінок волосся і шкіри. На підставі цього він підбирає ідеальну форму, довжину, ширину, вигин і обговорює ескіз з клієнткою. Колір фарбувального пігменту теж визначається з її згоди. Часом, щоб максимально відповідати цветотипу, фахівцю доводиться змішувати до 10 різноманітних відтінків.

Далі татуаж брів має на увазі нанесення на область обробки дезинфікуючого розчину, а слідом за ним - анестезуючою мазі. Через 10-20 хвилин належить проведення основної частини процедури: майстер бере необхідні інструменти (апарат у вигляді письмової ручки зі стерильною голкою на кінці, баночку з барвником), набирає колір і робить мікропрокол на глибину від 0,5 до 1 мм, вводячи пігмент в шкіру і імітуючи волоски.

Відразу після процедури зона, що зазнала корекції, починає червоніти і опухати. Але цього явища не варто боятися - все ж епідерміс піддався механічного впливу. Через пару днів гіперемія і набряклість спадуть.

Подальша корекція потрібно через 30-45 днів. Якщо її не зробити, то первинний результат не буде триматися довго і в тому ж вигляді, оскільки частина пігменту не приживається і відторгається імунною системою.

Якщо її не зробити, то первинний результат не буде триматися довго і в тому ж вигляді, оскільки частина пігменту не приживається і відторгається імунною системою

Відгуки

«Нещодавно зробила тату-макіяж «Нещодавно зробила тату-макіяж. Результат порадував відразу: як тільки я «приміряла» на себе нові бровки, негайно відчула прилив упевненості. Тепер, коли я показую кому-небудь альбом, де неодмінно є фото до і після татуажу, у мене запитують: «Один і той же це людина або моя родичка?». Ось так буває, на кшталт підкоригувала трохи, а обличчя виглядає зовсім по-іншому ».

Галина, Ростов-на-Дону.

«Коли в перший раз прийшла на Поресничное татуаж на тлі власних брів, запитала у майстри: скільки часу він тримається «Коли в перший раз прийшла на Поресничное татуаж на тлі власних брів, запитала у майстри: скільки часу він тримається? Той однозначної відповіді толком не дав, і тільки тепер (після декількох років) я зрозуміла, чому. Бажаний ефект у всіх жінок досягається відразу, а ось зберігається по-різному. У мене при дотриманні рекомендацій результат після першої корекції (через рік я ще раз робила) тривав 3,5 року. А у моєї сестри - майже 3. Ще я читала відгуки, що у кого-то він тримався більше 5 років, а у деяких виходило 2 роки з натяжкою. Так що у всіх все по-різному ».

Оля Утьосова, Москва.

«Волоскові техніка татуажу брів, на мою думку, та й більшості залишених відгуків - кращий спосіб наблизити риси обличчя до ідеалу «Волоскові техніка татуажу брів, на мою думку, та й більшості залишених відгуків - кращий спосіб наблизити риси обличчя до ідеалу! Тепер я ходжу в басейн, лазню і не переживаю, що мій макіяж розпливеться або розмаже. Всім дівчатам раджу, особливо якщо від природи бровки ріденькі і некрасиві ».

Олена, Санкт-Петербург.

«Питання, скільки тримається татуаж« волоски », змучив багатьох дівчат «Питання, скільки тримається татуаж« волоски », змучив багатьох дівчат. Майстри на нього толком не відповідають. Але я хочу сказати, що 2 роки як мінімум можна бути спокійною і впевненою в доглянутості своїх брів. Звичайно, результат і довше може прослужити. Однак 2 роки без мороки зі створення макіяжу, без побоювання вийти з води «розмитою» вже дорогого коштує. Мій відгук про цей метод не просто позитивний - я закликаю вдатися до волоскових татуажу брів ».

Алена, Московська область.

Додати відгук

Чим відрізняється від інших методів і в чому його переваги?
Як підготуватися до процедури?
Чим відрізняється від інших методів і в чому його переваги?
Кому підійде метод?
Як підготуватися до процедури?
Як робиться татуаж брів?
Тепер, коли я показую кому-небудь альбом, де неодмінно є фото до і після татуажу, у мене запитують: «Один і той же це людина або моя родичка?
«Коли в перший раз прийшла на Поресничное татуаж на тлі власних брів, запитала у майстри: скільки часу він тримається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com