рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вищипування брів ниткою

  1. Переваги видалення брів ниткою
  2. Як правильно вищипнути брови ниткою?

Будь-якій дівчині дуже важливо мати красиві брови . Навіть ідеальний макіяж не здатний приховати неакуратну форму брів, тому дуже важливо, щоб вони були витонченими.

Сьогодні всі жінки знають, що брови вищипуються пінцетом і тільки деякі з них пам'ятають про старому способі робити брови акуратними і красивими. Східні жінки користуються цим методом ще з давніх часів. Йдеться про видалення брів ниткою.

Переваги видалення брів ниткою

Нитка в якості інструменту для щипання брів дуже ефективна. На відміну від пінцета, вона більш щадна по відношенню до волосків, внаслідок чого вони виростають не такими товстими, як після щипання пінцетом. Крім цього, при щипаної брів ниткою видаляються не тільки небажані волоски, але і відмерлі частинки шкіри, що покращує зовнішній вигляд брів, роблячи їх більш естетичними і доглянутими.

Ще одна значна перевага вищипування брів ниткою - це отримання ідеальної форми брів , Що важко отримати при використанні інших методів. Також можна сказати про дешевизну даного методу і про його доступності. Крім цього, вищипування ниткою має ще одну дуже важливу перевагу - це порівняно великий між процедурами період, так як волоски не ламаються і вищипуються разом з корінням.

Як правильно вищипнути брови ниткою?

Незважаючи на масу достоїнств цього способу, він може навести шкоду, якщо не дотримуватися інструкції. При виконанні даної процедури нитку безпосередньо стикається зі шкірою, тому дуже важливо не нашкодити і не спровокувати зараження. Отже, перед тим, як почати смикати брови ниткою, необхідно підготувати:

  1. Засіб для дезінфекції (можна використовувати спирт).
  2. Нитка з натуральної бавовни.

Перший етап. Якщо у вас низький поріг болю, тоді вам краще перед процедурою заморозити зону брів за допомогою льоду або використовувати протилежний метод - розпарити шкіру. Це можна зробити змоченим в гарячій воді рушником. Висока температура розширить пори і волоски будуть вищипують менш болісно.

Другий етап - це дезінфекція. Для того щоб уникнути зараження, необхідно продезінфікувати не тільки шкіру, але і саму нитку. Бажано перед початком процедури потренуватися вискубувати ниткою на іншому, менш видному місці, так як даний метод вважається складним і вимагає тренування.

Третій етап. Після дезінфекції необхідно підготувати нитку і брови. Для того щоб нитка мала вільний доступ до волосків, їх необхідно зачесати догори, у напрямку до чола. Далі, візьміть нитку довжиною близько 60 сантиметрів і зв'яжіть її кінчики між собою. Зведіть чотири пальці однієї руки разом і накиньте на них нитку, при цьому великий палець повинен залишитися вільним. Інший кінець візьміть вільною рукою. Зведеними пальцями зробіть кілька рухів так, щоб нитка скрутилась на середині десять разів. Таким чином, ваша нитка повинна прийняти форму «Х», тільки з зав'язаними кінцями.

Четвертий етап. На цьому етап підготовки закінчується і далі необхідно переступати безпосередньо до самої процедури. Піднесіть скручену нитку до брови так, щоб вони стикалися. Далі зведіть два пальці на одній руці і розведіть два пальці на другій руці. Результатом ваших маніпуляцій повинно бути втягування волосків в маленькі проміжки між витками нитки.

П'ятий етап. Після того, як ви видалите брови, шкіру необхідно заспокоїти, так як, на відміну від пінцета, нитка вискубує відразу кілька волосин, тому наступні 30 хвилин після процедури шкіра буде залишатися трохи запаленої. В якості заспокійливого засобу можна використовувати охолоджений компрес або лід. На цьому процедуру можна вважати закінченою.

Тепер, знаючи, як правильно щипати брови ниткою, ви можете використовувати нитку і для корекції брів.

Як правильно вищипнути брови ниткою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com