рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відгуки про перманентний макіяж брів з фото до і після

  1. суть процедури
  2. Де можна зробити цю процедуру
  3. Де можна зробити в Москві перманентний макіяж брів
  4. Відгуки про перманентний макіяж брів в техніці напилення з ефектом пудровие брови
  5. Ольга, 32 роки
  6. Відгук про волоскові перманентний макіяж брів
  7. Відгуки про те, скільки тримається перманентний макіяж брів

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Що може бути прекрасніше красивих і виразних очей

Що може бути прекрасніше красивих і виразних очей? Але завжди природна краса задовольняє бажання дівчат. Щоб допомогти сучасним модницям в будь-який час і при будь-якій погоді виглядати чарівно, інженери індустрії краси розробили і вдосконалили технологію перманентного макіяжу брів .

суть процедури

Перманентний макіяж брів - це введення за допомогою спеціального інструменту фарбувального пігменту у верхні шари епідермісу. Глибина введення в середньому становить десяті частки міліметра. Така процедура дозволяє отримати ефект, наближений до натурального, і відносно довгий термін носіння. Існує дві техніки пігментація брів:

Разом з промальовуванням брів для повного ефекту макіяжу на обличчі багато модниць виконують перманентний макіяж очей і перманентний макіяж губ .

Де можна зробити цю процедуру

Процедуру пігментація брів можна зробити як в салоні краси, б'юті-клініках, так і в приватному кабінеті будь-якого майстра. Головне пам'ятати, що куди б ви не звернулися, фахівець, який надає дану послугу, зобов'язаний пройти навчання перманентного макіяжу і мати відповідний сертифікат.

Де можна зробити в Москві перманентний макіяж брів

Де можна зробити в СПб. перманентний макіяж брів

  • Центр косметичного татуажу Ірини Захарової: СПб., Торф'яна дорога, д. 7, тел .: +7 (952) 364-44-50, +7 (952) 358-00-40.
  • Клініка естетичної косметології «НЕОЕСТЕТІКА»: СПб., Ленінський проспект, д. 147/2, тел .: +7 (812) 923-74-71, +7 (812) 980-80-16.

Де можна зробити в Києві перманентний макіяж брів

  • Салон краси «Катрін зефірної»: Київ, ст.м. Дружби народів, вул. Кіквідзе, д. 12, тел .: +38 (063) 955-63-30, +38 (096) 233-49-81.
  • Компанія «PMGROUP»: Київ, вул. Тургенєвська, д. 46/11 (вхід з боку вул. Павлівській), тел .: +38 (093) 203-66-22, +38 (044) 353-42-48, +38 (066) 921-60- 32.

Відгуки про перманентний макіяж брів з фото

Дуже багато схвальною інформації про промальовуванні брів можна дізнатися зі сторінок інтернет-видань або глянцевих журналів. Тому наша редакція вирішила провести опитування серед наших читачів, які вже користувалися цією послугою краси, і дізнатися їхню думку.

Відгуки про перманентний макіяж брів в техніці напилення з ефектом пудровие брови

Оксана, 40 років

Мета: Зміна форми - з моїх натуральних бровей- «ниточок» зробити модні широкі.

Результат: Раніше я вважала за краще татуаж брів, але ця процедура вже неактуальна і виглядає ненатурально. Тому зупинилася на пудрових бровах. Якщо порівнювати з татуажем, то пудровим напилення набагато болючіше, незважаючи на те, що анестезія наноситься в три етапи. Але воно того варте. Правда з самого початку мені здавалося, що нові брови занадто темні і широкі, але через пару днів це відчуття минуло, і я звикла до своїх нових красивим брів.
Результат: Раніше я вважала за краще татуаж брів, але ця процедура вже неактуальна і виглядає ненатурально

Думка фахівця: Перманентний макіяж перші 7 днів виглядає ненатурально яскраво через присутність великої кількості барвника, але вже через один-півтора місяця до першої корекції від 30 до 70% пігменту йде разом зі скоринкою або виводиться шкірою в процесі загоєння.

Ольга, 32 роки

Мета: Зміна форми і кольору брів.

Результат: Від природи моє волосся темно-русявого кольору, а ось брови - білі, навіть, точніше сказати, прозорі. Але це ще не вся біда, вони і ростуть в різні боки і не у всіх місцях. Дуже довго користувалася олівцем. І вже втомилася щоранку по півгодини витрачати на малювання брів, тому і зважилася на пудровие брови. Майстри вибрала самого дорого і з купою позитивних відгуків. Але як виявилося - це не гарантія успіху.
З самого початку у нас не пішов діалог, вона категорично відмовилася робити форму і колір, які мені подобалися, після нетривалої суперечки я з нею погодилася. Почалася процедура: мені знеболив область брів спеціальним кремом і почали проколювати апаратом мою шкіру. Перші 1,5 години процедура була терпимою, але після припинення дії крему біль ставав нестерпним. Так як операція наближалася до кінця, вирішила дотерпіти.
Коли побачила себе в дзеркалі, була в невимовному жаху: форма, колір і розташування нових брів - це те, що взагалі не підходило мені. Косметолог запевнила, що через місяць колір зблякне, а форма - найкраща до моєї форми обличчя. Але після закінчення місяця колір не те що збляк, а зник практично повністю. Разом з корочками почав відпадати і пігмент. Загалом, більше я не зважся на це випробування.
Результат: Від природи моє волосся темно-русявого кольору, а ось брови - білі, навіть, точніше сказати, прозорі

Думка фахівця: Так як кожна людина має індивідуальні характеристиками шкіри, то майстер перед сеансом повинен був провести тест на окремій ділянці, щоб перевірити індивідуальну переносимість барвника і тільки після цього приступати до роботи. Такий плачевний результат міг дати і неякісний барвник. Тому, коли приходите до майстра, дивіться не тільки на його сертифікати, а й перевіряйте препарати, якими він буде працювати.

Відгук про волоскові перманентний макіяж брів

Валерія, 31 рік

Мета: Позбутися від потреби кожного ранку фарбувати брови.

Результат: Я ніколи не щипала брови, так як не бачила в цьому особливої потреби, густота і форма мене повністю влаштовували. Але від думки, що знову потрібно йти і підводити лінію брів, обличчя ставало кислим-кислим. Умовивши чоловіка, я записалася на пігментація брів волоскової технікою.
Майстри довго шукати не довелося, тому що виявилася, що мій татуювальник за сумісництвом і майстер перманентного макіяжу. Обговоривши з нею всі деталі: форму, колір і ширину - приступили до роботи. Я людина, яка дуже боїться будь-яких больових відчуттів, а ось на пігметірованіі я мало не заснула, правда через сорок хвилин біль почав відчуватися, але це було терпимо. В кінці процедури косметолог дала мені настанови по догляду і записала мене на корекцію через 2 місяці.
І ось минуло два тижні і разом з корочками почав сходити весь пігмент, що не частково, як пишуть в інтернеті, а повністю. Але я не стала особливо переживати, адже через півтора місяці корекція, і там все поправлять. Щоденна епопея з ранковими малювання знову почалася, правда це мене сильно засмутило. І ось я вже на корекції вмовляю майстра зробити мені чорний-пречерний колір, вона, недовго опираючись, все ж погодилася.
Після корекції пройшло три тижні, і, нарешті, я отримала довгоочікуваний результат. Тепер можна вранці встати, вмитися і піти вже красивою без зайвих витрат часу. Ефектом я задоволена і колір якраз такий, який мені хотілося.
Результат: Я ніколи не щипала брови, так як не бачила в цьому особливої потреби, густота і форма мене повністю влаштовували

Думка фахівця: Є люди з високим коефіцієнтом загоєння шкіри, в результаті чого пігмент повністю виштовхується і з першого разу не вдається отримати бажаний результат. Тому завжди через 1-2 місяці робиться корекція. І робиться вона не для підфарбовування відпали шматочків, а для закріплення стійкого результату.

Відгуки про те, скільки тримається перманентний макіяж брів

Анна, 28 років

Мета: Красиві брови надовго.

Результат: До першої корекції пігмент сліз відсотків на 70. Після коригування отримала той же колір, що і хотіла з першого разу, ходжу більше 6 місяців, але помічаю, що ще трохи і знову йти на корекцію.
Результат: До першої корекції пігмент сліз відсотків на 70

Думка фахівця: В результаті загоєння шкірою виштовхується велика частина пігменту. Це пов'язано з особливостями регенерації шкіри. Перша корекція дозволяє закріпити результат, отриманий на початку. Періодичність наступних корекцій залежить від індивідуальних особливостей шкіри і в середньому становить від 6 місяців до 1,5 років.

У гонитві за красою не слід сліпо слідувати всім модним капризам, завжди і у всьому потрібно прагнути до натуральності. Якщо у вас є свої таємниці, або ж ви вже стикалися з перманентним макіяжем брів, а може, хочете поділитися своєю історією, то з нетерпінням чекаємо ваших коментарів.

Оцініть статтю

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com