рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Від Ренесансу до інстаграма: Хто і навіщо збриває брови - Wonderzine

  1. Японська традиція хікімаю
  2. Єгиптяни і траур по кішці
  3. Голені лоби і брови європейського Середньовіччя
  4. 1920-і і Марлен Дітріх
  5. 1960-і і Софі Лорен
  6. Готи і їх театральний макіяж
  7. Девід Боуї і насправді сумна історія
  8. 90-е і Крістен МакМенамі
  9. Джаззель Занотти
  10. Дженна Марблс

маргарита Вирів

Голені або знебарвлені брови все ще в авангарді сучасної моди - на цей експеримент частіше йдуть прогресивні візажисти і відчайдушні моделі, а російські діти 2000-х до сих пір пам'ятають популярний міф, що якщо брови збрити, то нові виростуть гущі і прекрасніше. Якщо ж відійти від б'юті-провалів, історія пам'ятає яскраві моменти, коли бритва була ну дуже до речі. Розповідаємо, хто і з якої причини голив брови в різні епохи від Середньовіччя до золотого століття Ютьюб.

Японська традиція хікімаю

Традиційний японський макіяж - окремий вид мистецтва з дивовижними прийомами. Хікімаю відомо з VIII століття, коли в макіяжі стали використовувати білила і яскраві пігменти. Суть прийому проста: брови видаляли різними способами, а для того, щоб врівноважити пропорції, на вибілений лоб наносили темні плями. У вибривання була утилітарна функція: наносити пудру на гладку шкіру було легше. Загалом, нічого такого, якщо згадати, що сучасні дівчата охоче збривають пушок на обличчі, щоб макіяж лягав рівніше.

Єгиптяни і траур по кішці

Взагалі-то в пошані у єгиптян були чорні і густі брови, а більшість ритуалів, які сьогодні прийнято вважати естетичними, наділялися зовсім іншими значеннями. Так, збривати брови було прийнято, якщо в будинку вмирала кішка: тварина шанувалося як божество і удостоювалось особливих почестей. До слова, якщо вмирала собака, яка вважалася провідником у потойбічний світ, господарі без сумнівів голили все волосся на голові, а чоловікам в цьому випадку було покладено видаляти волосяний покрив ще й на грудях.

Голені лоби і брови європейського Середньовіччя

Найвідоміше свідоцтво того, що мода епохи Ренесансу мала на увазі відсутні брови, - це, звичайно, «Мона Ліза». Брови були частиною одного ренесансного ансамблю: високе чоло цінувався настільки серйозно, що розширювати його природні межі потрібно було не тільки зверху, але і знизу. Брови виголювали і вискубували не тільки жінки, а й чоловіки - такі ось стандарти краси без гендерних кордонів. В Англії, Італії і Франції довгограюча мода протрималася з XV майже до середини XVI століття.

1920-і і Марлен Дітріх

З розвитком кіно і фотографії і появою системи зірок чітко оформилося і саме поняття моди, а стандарти краси стали змінюватися практично в кожному десятилітті. Контрастні чорно-білі зображення вимагали і яскравого макіяжу з добре промальовані деталями - саме в 20-і роки переживали пік популярності брови-ниточки, намальовані на гладку шкіру зі збрити натуральними волосками. Увічнений приклад - ікона стилю Марлен Дітріх, але дівчат з найтоншими вигнутими бровами можна побачити практично в кожному німому фільмі. Далі брови почали сходження до широти: вже в 30-х «ниточки» почнуть ліпити з природної рослинності.

1960-і і Софі Лорен

Вже до 60-м намальовані брови почали здавати позиції, а хіпі першими оголосили повертається в різних варіантах тренд на природність. Проте традиція видаляти брови, щоб зробити їх ще краще, не йшла довго. Зокрема, видалення волосків допомагало домогтися розкішного вигляду брів головною кінозірці епохи Софі Лорен - але вона вже малювала вигин штрихами, що імітують природне зростання волосків. Техніка живе і процвітає досі, але тепер ми використовуємо її для того, щоб додати густоти.

Готи і їх театральний макіяж

Одним з останніх притулків для виголених брів став стиль готовий - субкультури, активно розвивалася ще з 1970-х. До кінця 90-х виділилося безліч напрямків, відповідно до яких можна було збирати особливий гардероб і макіяж. Майже обов'язковими поголені брови стали для кіберготи, але взагалі цей елемент ренесансного канону разом з виголеним чолом пробували багато, малюючи зверху як лаконічні «ниточки», так і вигадуючи новим брів різні незвичайні форми. Ютьюб і донині рясніє надихаючими тьюториале .

Девід Боуї
і насправді сумна історія

У 70-х більшість поп-культурних персонажів, стиль яких старанно копіювали шанувальники, хвалилися широкими і дуже густими бровами, тож не дивно, що абсолютно лисі смужки шкіри над очима, додавши до образу Зіггі Стардаста, виглядали приголомшливо сміливо. Пізніше стало відомо, що Боуї збрив брови в результаті нервового зриву , Але тоді ця деталь ідеально завершила андрогінні образ музиканта.

90-е і Крістен МакМенамі

У цій крутий історії відсутні брови буквально допомогли зробити моделі Крістен МакМенамі запам'ятовується кар'єру. Підкреслено жіночний імідж мало чим виділяв її з натовпу колег, але вже в 90-х виявився андрогінні потенціал її зовнішності. У 1993 році Крістен позбулася брів, чим привернула тільки більше уваги прогресивних журналів і модних будинків, які намагалися йти в ногу з часом. А МакМенамі виявилася справжньою рок-зіркою і явно не планує відрощувати брови і в 2018-му.

Джаззель Занотти

Джаззель - представниця наймолодшого покоління моделей і інстаграм-селебріті, яке підходить до питань краси, прямо виступаючи проти стандартів, і не боїться висловлювати власну думку. Вона збрила брови і волосся на голові ще на зорі своєї кар'єри, а тепер не тільки дає користуватися цим фотографам і візажистів, але і сама із задоволенням придумує собі макіяжі, не обмежуючи фантазію. Стрази, графічні лінії, зоряна карта - особа зірки подіумів Ashley Williams і Ashish готове до всього.

Дженна Марблс

Звичайно, неможливо не згадати знаменитий експеримент Дженни Марблс, досить відчайдушно підходящої до питань краси. В своєму відео вона розповіла, що взагалі-то часто збриває брови наполовину, щоб придумувати хвостику різні форми на кожен день. Радикальне позбавлення від волосків призвело Дженну в ще більший захват: вона змогла намалювати собі злі брови, сумні брови і навіть adidas-брови. Чи не розуміємо, чому за неї це все ще не повторюють все.

ФОТОГРАФІЇ: Models, Wikimedia Commons, David Bowie, Daiei Studios, Les Films Concordia

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com