рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Трафарети для брів: як ними користуватися або зробити своїми руками, приклади форм, відгуки

  1. Як користуватися трафаретами для брів
  2. види шаблонів
  3. Фотогалерея: основні види шаблонів для брів
  4. Корекція брів з використанням трафаретів
  5. Макіяж брів з використанням трафаретів
  6. Фотогалерея: форми брів, які можна використовувати в макіяжі
  7. Як зробити трафарети своїми руками в домашніх умовах
  8. Відео: як зробити трафарет для брів
  9. Відгуки

Сьогодні широкі і рівні брови - прикраса будь-якої дівчини. Однак їх оформлення - задоволене трудомістка справа, і часом буває складно з першого разу створити форму брів рівно і красиво. І на допомогу сучасним модницям прийшло рішення - трафарети для брів. Вони прості у використанні і скорочують час, що відводиться на повсякденний макіяж. Їх можна і купити в магазинах косметики, і зробити своїми руками. Так які існують види трафаретів і як правильно ними користуватися?

Як користуватися трафаретами для брів

Трафарет для брів - це шаблон, невеликий шматочок щільного матеріалу, за яким можна намалювати контур брови. Існує безліч видів трафаретів для різних типів брів - ширше або тонший. За допомогою шаблону можна визначити, яка форма брів підійде вам - досить просто піднести трафарет-на-віч. Ні в однієї дівчини в світі немає ідеально рівних від природи брів - і саме трафарети допоможуть зробити їх симетричними.

Трафарети зручні тим, що ми можемо експериментувати з формою брів, не змінюючи її кардинально. Так можна зрозуміти, яка форма брів підходить саме вам.

Сьогодні широкі і рівні брови - прикраса будь-якої дівчини

Рівні, ідеальні брови не дано нам від природи, але ми можемо створити їх самостійно

види шаблонів

Щоб намалювати рівні брови, можна використовувати три види шаблонів:

  • трафарети-картки;
  • трафарети-маски;
  • трафарети-форми.

Трафарети-картки - простий і популярний вид шаблонів. Вони виготовляються з паперу або пластика і являють собою макет з вирізаною всередині формою брови. Використовуються як в салонах краси, так і в домашніх умовах. Для створення контура брів слід докласти трафарет до потрібної ділянки і притримувати рукою, змальовуючи внутрішню форму.

Трафарети-маски - клейкі шаблони, зроблені у формі пов'язок. Кріпляться ззаду на потилиці, ніж полегшують процес корекції брів, так як руки залишаються вільними. Ці трафарети рекомендується використовувати новачкам, які ще не зовсім «набили руку».

Трафарети-форми - міцні і надійні макети, які встановлюються на обличчі і закріплюються навколо носа. Такі трафарети потрібно замовляти в професійних інтернет-магазинах. Саме трафарети-форми дозволяють коригувати обидві брови одночасно і забезпечують чіткий контур малюнка.

Дорогі трафарети роблять з м'якого пластику, який зручно використовувати, дешеві - з більш твердого.

Фотогалерея: основні види шаблонів для брів

Фарбування брів з використанням трафаретів

Фарбування брів - популярна в наші дні процедура. Багато дівчат втомлюються від щоденного нанесення макіяжу і вважають за краще фарбувати брови фарбою, щоб форма трималася стійко, а колір не змивався водою. До будь-якого фарбування потрібно підійти обережно - результат може зберегтися до декількох тижнів. Щоб уникнути нерівностей контуру і надати бровам акуратний вигляд, слід використовувати трафарети.

Найкраще використовувати трафарети-картки - вони одноразові і їх не шкода зіпсувати фарбою або хною. Фарбування брів слід виконувати в такій послідовності:

  1. Підібрати необхідний за формою шаблон.
  2. Міцно притиснути трафарет до брови.
  3. Заповнити внутрішній простір фарбою.
  4. Прибрати трафарет від імені і відкоригувати форму, прибравши надлишки фарбувального матеріалу ватною паличкою.

Фарбувати брови за допомогою трафарету можна вдома, а результат вийде акуратним, як в салоні краси

Корекція брів з використанням трафаретів

Корекція і створення архітектури - важливий елемент оформлення рівних брів. Від непотрібних волосків можна позбутися пінцетом в домашніх умовах. Але, якщо помилитися і прибрати зайве, форма буде порушена, через що брови будуть виглядати неакуратно. Використовуйте трафарети для брів, щоб не допускати таких помилок.

Корекцію можна здійснювати і після фарбування - так необхідний контур буде більш помітний. Якщо ваш колір брів вас влаштовує, а форму підправити хочеться, то досить виконати кілька простих дій:

  1. Вибрати форму трафарету.
  2. Докласти шаблон до брови.
  3. Обвести внутрішню форму косметичним олівцем.
  4. Вищипнути все волоски, які знаходяться за намальованим контуром.
  5. Змити малюнок олівцем.

Макіяж брів з використанням трафаретів

Найчастіше трафарети використовуються для створення макіяжу. Вони спрощують повсякденний ритуал і дозволяють руці «запам'ятати» необхідні заходи. В цьому випадку можна використовувати будь-який вид шаблонів - все залежить від вашого досвіду та бажання. Для створення виразних і рівних брів досить виконати все ті ж дії, що і при фарбуванні фарбою або хною - слід тільки замінити ці матеріали на олівець, тіні або помаду. На завершення рекомендується закріпити результат воском для більшої стійкості.

Фотогалерея: форми брів, які можна використовувати в макіяжі

Форми для макіяжу брів можна вибрати залежно від будови обличчя і очей. Акуратно нафарбовані брови підходящої вам форми і кольору зроблять погляд виразнішим.

Як зробити трафарети своїми руками в домашніх умовах

Трафарети для брів - непрофесійний інструмент. Їх можна купити в магазині або замовити в інтернеті, а за допомогою простих підручних засобів можна зробити акуратний шаблон самостійно. Для цього нам знадобиться:

  • шматочок пластика, картону або щільного паперу;
  • ножиці або канцелярський ніж;
  • принтер.

За допомогою цих простих речей можна зробити свій, індивідуальний шаблон для ідеальних брів. слід:

  1. Роздрукувати потрібний трафарет, вирізати.
  2. Контур трафарету перенести на наявний матеріал.
  3. У папері, пластику або картоні в середині форми виконати дірочку.
  4. Акуратно вирізати контур потрібного шаблону.

Вітаємо, ваш трафарет готовий!

Відео: як зробити трафарет для брів

Нижче представлені трафарети для будь-якої форми брів, які ви зможете використовувати для себе. Скачайте трафарети в натуральному розмірі.

Скачайте трафарети в   натуральному розмірі

Різні приклади трафаретів

Відгуки

Трафарети - дуже простий і зручний засіб для створення акуратних брів без зайвих зусиль. Їх легко можна зробити в домашніх умовах, використовуючи найпростіші підручні матеріали. Шаблони можна застосовувати як в макіяжі і фарбуванні, так і для створення архітектури брови.

Так які існують види трафаретів і як правильно ними користуватися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com