рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж (перманентний макіяж) брів з розтушовуванням, тіньова або олівцева техніка, шотірованіе, процедура на жирній шкірі, фото до і після, відгуки

  1. Особливості тіньового татуажу брів
  2. Переваги та недоліки тіньової техніки
  3. Таблиця: плюси і мінуси тіньової техніки татуажу
  4. Відео: про тіньову техніці татуажу брів
  5. Підготовка до процедури
  6. Протипоказання
  7. основний етап
  8. Догляд за бровами в період загоєння
  9. Відео: майстер-клас по тіньовому татуажу

В даний час жінки при догляді за собою велику увагу приділяють брів. Саме брови здатні чинити значний вплив на зовнішній вигляд. При зміні форми і кольору брів візуально змінюється і вираз обличчя, і погляд, і навіть самі очі починають виглядати більш яскраво або, навпаки, більш тьмяно. Тому дуже важливо зробити брови такими, щоб вони прикрашали обличчя. Грубо виконаний татуаж, який відразу ж впадає в очі оточуючим, може значно зіпсувати зовнішність, та й сам по собі виглядає безглуздо. А ось акуратні бровки, які виглядають максимально природно, будуть мати гарний вигляд. Щоб домогтися такого ефекту натуральності, використовують спеціальну тіньову техніку татуажу.

Особливості тіньового татуажу брів

Спосіб роботи з бровами тіньової методикою, коли майстер прагне до того, щоб надати їм максимально природний вигляд, кардинально відрізняється від інших видів татуажу. В цілому суть цих процедур одна і та ж: введення фарбувального пігменту під шкіру, але є відмінності в нюансах.

Існують наступні види татуажу:

  • звичайний татуаж;
  • біотатуаж;
  • волоскові;
  • тіньової.

Судячи з відгуків, які можна знайти в інтернеті, з наведеного списку особливою популярністю користуються волоскові і тіньовий методи татуажу. Це новітні методики, розроблені шляхом удосконалення звичайного татуажу. У порівнянні з ним тіньова техніка створює ефект натуральних брів. Від волоскової вона відрізняється тим, що під час процедури відбувається м'яка розтушовування кольору, в той час як волоскові метод передбачає промальовування кожного окремого волоска. Не зовсім правильним буде порівняння тіньового татуажу з біотатуажем, так як останній виконується абсолютно по-іншому і являє собою фарбування брів хною.

Тіньовий татуаж має кілька назв: шотірованіе, м'який татуаж, татуаж методом розтушовування, олівцева техніка, перманентний макіяж.

В даний час жінки при догляді за собою велику увагу приділяють брів

Тіньова техніка татуажу брів може бути виконана, на відміну від звичайного татуажу, в світлих відтінках

Під час виконання перманентного макіяжу майстер має можливість підібрати певні відтінки кольору, в тому числі відповідні білявим жінкам. За рахунок цього і виникає ефект натуральних брів. За допомогою фарбувальних пігментів створюється «фон», на якому розташовуються волоски брів. Це нагадує такий макіяж брів, коли їх злегка підфарбовують олівцем і ретельно розтушовують щіточкою.

Тіньова техніка відрізняється від звичайної не тільки способом виконання. Вона вимагає спеціальної машинки для татуажу. Також застосовуються спеціальні фарбувальні пігменти.

Переваги та недоліки тіньової техніки

Перманентний макіяж брів має безліч позитивних відгуків, але у нього є і недоліки. Порівнюючи плюси і мінуси олівцевої техніки татуажу, можна зробити висновок, що достоїнств у неї все-таки набагато більше.

Порівнюючи плюси і мінуси олівцевої техніки татуажу, можна зробити висновок, що достоїнств у неї все-таки набагато більше

Для перманентного макіяжу необхідна спеціальна машинка, яка відрізняється від пристрою, призначеного для звичайного татуажу

Таблиця: плюси і мінуси тіньової техніки татуажу

Через якийсь час після проведення процедури отриманий результат починає сходити нанівець. Тому тіньові брови вимагають регулярної корекції, принаймні, раз на 1 - 2 роки. Однак недолік цей вельми спірне, адже з часом може виникнути бажання змінити форму брів або їх колір. В цьому випадку, навпаки, поступове відновлення природних брів буде перевагою.

В цьому випадку, навпаки, поступове відновлення природних брів буде перевагою

Перманентний макіяж дозволяє зберегти природний вигляд брів

У власниць жирної шкіри нерідко виникають проблеми з татуажем брів, і це не тільки ризик того, що ефект від процедури пропаде занадто швидко. Перш за все, варто побоюватися, що малюнок, нанесений під шкіру під час виконання татуажу, з часом втратить чіткість і стане розмитим. Справа в тому, що надмірне вироблення шкірного сала заважає нормальному закріпленню фарби і з часом починає вимивати її. Це вкрай небажано, якщо татуаж брів виконаний волоскові методом. Якщо контури чітко промальованих волосків почнуть розтікатися, то це буде виглядати дуже неакуратно. Тому власницям жирної шкіри потрібно вибирати таку техніку, яка спочатку передбачає створення растушёванних контурів і гру відтінків. Тіньовий метод неначе створений спеціально для них. Правда, якщо шкіра схильна до жирності, корекцію брів доведеться робити часто, приблизно раз на рік.

Відео: про тіньову техніці татуажу брів

техніка виконання

Техніка виконання перманентного макіяжу включає в себе підготовчий та основний етапи.

Підготовка до процедури

Перед тим як приступити до вдосконалення своїх брів, необхідно вибрати відповідний салон краси або клініку, а також майстри, який буде проводити процедуру. Не варто йти до першого ліпшого фахівця, так як помилка при виконанні роботи може обернутися серйозними проблемами.

Якщо перманентний макіяж брів був виконаний невдало, то видаляти його доведеться лазером.

Фахівець допоможе підібрати найбільш підходящу методику татуажу, а також повинен детально пояснити, як правильно підготуватися до процедури, і проконсультувати щодо протипоказань.

Підготовку до перманентного макіяжу слід почати за тиждень до його виконання. Необхідно відмовитися від прийому лікарських засобів, що розріджують кров.

За добу до татуажу необхідно утриматися від вживання:

  • імбиру;
  • алкогольних напоїв;
  • кави, коли і зеленого чаю.

Змішування різних фарбувальних пігментів дозволяє уникнути ефекту синіх або намальованих брів (як на фото)

Безпосередньо в день виконання процедури краще не курити.

Протипоказання

При наявності захворювань з цього списку доведеться відмовитися від тіньової розтушовування брів.

  1. Алергічні реакції на фарбувальні пігменти.
  2. Астма.
  3. Цукровий діабет.
  4. Вагітність і період лактації.
  5. Запальні та вірусні захворювання в гострій стадії.
  6. Знижена згортання крові.

Виявляється, інтенсивність больових відчуттів під час тіньового татуажу брів (і будь-якого іншого татуажу) залежить в тому числі від менструального циклу. В середині циклу рівень чутливості шкіри падає, в той час як в період критичних днів, навпаки, знижується больовий поріг.

В середині циклу рівень чутливості шкіри падає, в той час як в період критичних днів, навпаки, знижується больовий поріг

Швидше за все, для отримання рівного насиченого кольору через місяць після процедури перманентного макіяжу доведеться зробити корекцію

основний етап

Процедура складається з декількох кроків:

  1. Підбір форми і кольору брів. Це можна зробити і заздалегідь, при першій зустрічі з майстром, проте безпосередньо перед процедурою необхідно ще раз обговорити це питання. Важливо заздалегідь розуміти, який результат необхідно отримати, адже в іншому випадку брови можуть вийти невдалими, а виправити щось буде дуже важко.
  2. Обробка шкіри антисептиком. Проводиться для того, щоб уникнути зараження, адже голка машинки для татуажу буде проникати під шкіру.
  3. Створення ескізу брів. Спеціальним маркером майстер малює форму брів, при цьому вона може відрізнятися від природного. Тіньова техніка дозволяє проводити коректування форми. Зайві волоски, що виходять за межі нової форми, вищипуються відразу.
  4. Підготовка фарбувальних пігментів. Майстер перед початком роботи повинен організувати своє робоче місце і підібрати кілька пігментів, необхідних для створення запланованого кольору. Один з підготовлених квітів повинен переважати. Це основний пігмент. Як правило, при тіньової розтушовування брів дотримуються наступного правила: основний пігмент повинен бути на один тон темніше кольору волосся і злегка відрізнятися відтінком.
  5. Нанесення анестетика. За бажанням клієнта можна обійтися і без знеболюючих засобів.
  6. Введення пігменту під шкіру за допомогою спеціальної машинки для перманентного макіяжу. Барвники вводяться поетапно, в кілька шарів. При цьому кожен шар виконується голками різного діаметру.
  7. Обробка антисептиком.

Краще робити тіньової татуаж на вихідних або у відпустці, так як кілька днів після його виконання брови можуть бути занадто яскравими

Тривалість сеансу - від 1 до 1,5 годин.

Догляд за бровами в період загоєння

Після сеансу слід двотижневий період, протягом якого брови будуть гоїтися і купувати природний вигляд. Спочатку, відразу ж після процедури вони можуть виглядати не кращим чином. Можливо, будуть спостерігатися набряклість, почервоніння. Колір брів може виявитися занадто темним. Як правило, всі ці неприємності зникають протягом 3 - 4 днів. На бровах почне утворюватися скоринка, яку ні в якому разі не можна видаляти. Вона повинна зійти сама. Якщо ж намагатися відірвати її, то на бровах можуть залишитися світлі плями, і результат процедури буде зіпсований.

У період загоєння брів можна:

  • засмагати;
  • користуватися декоративною косметикою;
  • відвідувати басейн або лазню, а також занадто довго перебувати під душем (по можливості брови потрібно мочити якомога менше).

Косметолог може порадити обробку брів протягом 1 - 2 тижнів спеціальними антисептичними засобами. Наносити їх потрібно дуже акуратно, ПРОМАК брови ватною паличкою. В окремих випадках допускається нанесення на брови живильного крему, проте для цього повинні бути певні показання: зайва стянутость шкіри в період загоєння.

Відео: майстер-клас по тіньовому татуажу

Відгуки

Раніше, коли татуаж брів тільки почав входити в моду, результат від такої процедури міг бути дуже вражаючим, але, на жаль, часто враження це було негативним. Брови виходили занадто темними або взагалі синіми і виглядали так, як ніби їх намалювали. З тих пір техніка татуажу зазнала безліч змін і дійшла до свого удосконаленого варіанту - шотірованія, що дозволяє домогтися максимально природного вигляду брів. При цьому результат залежить не тільки від самої процедури, а й від майстра, який її робить. Незадовільний результат татуажу, як правило, завжди пов'язаний саме з непрофесіоналізмом того, хто його виконує. Тому перед тим як довірити кому-небудь свої бровки, необхідно ознайомитися з роботами цього фахівця.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com