рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж і форма брів (39 фото): відео-інструкція по догляду своїми руками, як вибрати колір, фото і ціна

  1. формений секрет
  2. вибираємо колір
  3. Для русявого волосся
  4. Якщо твій колір рудий
  5. Поради шатенкам
  6. брюнеткам
  7. Топ пігментів для татуажу
  8. висновок

Нерідко доводиться чути, що татуаж зжив себе, оскільки мода обернула свої погляди в бік природності і натуральності. Частково ми згодні з цим твердженням. Давайте подумаємо, що заважає татуажу мати схожість з натуральними бровами? Це неправильно підібрана форма і колір. Саме про те, як вибрати форму і колір для татуажу брів, ми з вами і поговоримо.
Нерідко доводиться чути, що татуаж зжив себе, оскільки мода обернула свої погляди в бік природності і натуральності

Форми брів і татуаж брів варто вибирати з особливою ретельністю, адже результат залишиться з вами надовго

формений секрет

Отже, почнемо з підбору правильної форми. Ми можемо довго захоплюватися вигнутими бровами голлівудських дів, але це не буде гарантією того, що дана форма буде підходящої для вашого обличчя.

Тому в якості орієнтира варто брати не сторінку з глянсового журналу, а сильні і слабкі риси обличчя, які вимагають корекції:

  1. Володарка особи круглої форми перевагу варто віддати зламаним брів з коротким кінчиком і високим підйомом. Абсолютним табу є круглі брови, які будуть повністю повторювати контури особи.

Інструкція по підбору форми брів для круглого особи

  1. Подовжена форма обличчя відмінно поєднується з прямими бровами, які мають мінімальний вигин і досить віддалені від перенісся. Брови високою дугою - не ваш варіант.

Фото для власниць овального особи, які не знають, як підібрати форму брів для татуажу

  1. При роботі з трикутним обличчям рекомендується зробити вибір на користь злегка піднятих рівномірно вигнутих брів, середньої довжини.

Єдино підходящий варіант для трикутного особи

  1. Дами з особою квадратної форми можуть слідувати модним тенденціям і приміряти на себе високо підняті вгору довгі дугоподібні вигнуті брови. До числа протипоказань відносяться тонкі брови-ниточки.

Невелика фото-інструкція, як вибрати форму брів для татуажу на обличчі квадратної форми

вибираємо колір

Я блондинка

Блондинки можуть сміливо розглядати всю гаму світло-коричневих і коричневих відтінків. Однак пам'ятайте, що при наявності попелястого подтона в волоссі, краще використовувати фарбу з холодним сірим пігментом.

Якщо крім білявого кольору волосся матінка-природа наділила вас світлою шкірою і блакитними (сірими, сіро-зеленими, світло-синіми) очима, ваш вибір - світло-коричневі відтінки.

Зверніть увагу! Непоодинокими є випадки серед голлівудських дів (СкайФеррейра, Рита Ора, Гвен Стефані) - коли світле волосся гармонійно поєднуються з насиченими темними бровами. У більшості випадків такий тандем привносить дисгармонію в образ.

У більшості випадків такий тандем привносить дисгармонію в образ

Брови після татуажу з формою товстіший можуть бути неприродними, особливо якщо натуральні волоски не мають достатньої густоти

Для русявого волосся

Поняття «русяве волосся» об'єднало в собі безліч відтінків, саме тому універсального відповідного кольору брів просто не існує. Однак є правило, якого слід дотримуватися всім, хто збирається віддатися в руки tattoo-майстра - тон брів повинен бути темнішим натурально кольору волосся не більше ніж на три тони.

У більшості випадків для русявого волосся слов'янського типу підходить палітра теракотового і каштанового. Для нордичного типу з блакитними очима і світлою шкірою краще використання темно-золотистих тонів.

У компанію до темно-русявого можна підібрати насичені відтінки шоколадного і коричневого. Темно-каштановий (практично чорний) підійде тільки в тому випадку, якщо у вас смаглява шкіра.

Зверніть увагу! Чистий чорний колір не рекомендується використовувати зовсім. У татуаже він знаходить неприємну синяву, тому навіть самий темний відтінок отримують з додаванням невеликої кількості червоного пігменту.

Якщо у вас зроблено мелірування, відтінок брів вибирайте, орієнтуючись на колір коренів

Якщо твій колір рудий

Якщо у вас руді локони з золотистим відливом, вибирайте класичний коричневий колір. Якщо рижіну волосся йде в червоний, підійдуть темно-коричневі тони.

Порада! Ідеальним рішенням для рудоволосих вважаються брови, які на один тон світліше кольору волосся.

Поради шатенкам

У виборі відтінку брів для шатенок допускається найбільша кількість помилок, навіть досвідчені майстри нерідко пропонують зробити вибір на користь вугільного кольору. Візажисти і колористи стверджують, що оптимальним рішенням буде вибір кольору на тон світліше відтінку волосся.

Ви можете розглянути все різноманіття темно-сірих і темно-коричневих тонів. Однак пам'ятайте, що насичені кольори коричневого доречні лише в тому випадку, якщо у вас досить темна шкіра. Тим, у кого світла шкіра рекомендуємо звернути увагу на палітру від темно-сірого до світло-коричневого.

Рудоволосим дівчатам для татуажу можна сміливо вибирати теплі відтінки коричневого

брюнеткам

Брюнеткам слід орієнтуватися не тільки на колір волосся, але і на відтінок шкіри. Світлошкірим кращі темні тони коричневого з невеликою кількістю синього, який допоможе приховати червоний пігмент.

Якщо ви можете похвалитися смаглявою шкірі цілий рік, сміливо вибирайте для татуажу брів насичений каштановий, що межує з чорним.

Зверніть увагу! До вибору форми і кольору варто підійти з усією відповідальністю, оскільки татуаж підлягає тільки лазерної корекції. Не вірте майстрам, які стверджують, що зможуть змінити колір своїми руками, внісши світлий пігмент. Фарби під шкірою змішуються і дають ефект «бруду», який досить складно ліквідувати навіть лазером.

Фарби під шкірою змішуються і дають ефект «бруду», який досить складно ліквідувати навіть лазером

Навіть якщо ви пекуча брюнетка, відмовтеся від використання чистого чорного кольору

Топ пігментів для татуажу

Те, наскільки результат буде природним і довговічним залежить від декількох факторів:

  • професіоналізму майстра;
  • правильного вибору відтінку;
  • якості використовуваного пігменту.

Рейтинг пігментів для татуажу:

Назва Ціна (руб.) 1 Doreme від 1200 2 DermaInternational от 1100 3 Long-Time-Liner от 1100 4 A PermanentSolution від 1700 5 Face & Body від 2350 6 Biotouch від 1500 7 KuroSumi від 830 8 BiotekMilanItaly від 900

висновок

Вибираючи майстра з татуажу, пам'ятайте, що результат його роботи буде з вами тривалий час, поставтеся до питання з усією можливою відповідальністю. Ми ж, у свою чергу, пропонуємо вам подивитися відео в цій статті і отримати консультацію наших експертів, які завжди готові відповісти на питання в коментарях.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Давайте подумаємо, що заважає татуажу мати схожість з натуральними бровами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com