рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів в салоні «Пігмент»

У багатьох слово «татуаж» викликає недовіру. Брови, що живуть окремим життям, губи з контуром сумнівного кольору - так, такі «дивні особи» не рідкість на московських вулицях, але це всього лише результат непрофесіоналізму майстра. А адже татуаж може виглядати природно, заявляють в салоні «Пігмент» .

Салон заснували піонери татуажу в Росії - Анна Савіна і Тетяна Шубіна. У 90-ті, коли про цю техніку в Росії ще й не чули, Анна вже працювала: «Моєю першою моделлю, звичайно ж, була мама. Зараз вже є спеціальні предмети для тренувань, але раніше, 20 років тому, нічого цього не було. Не було і шкіл. Я все намагалася і робила своїми мізками. Довго не могла визначитися, куди мені піти: в косметологію або образотворче мистецтво. І тут мені випадково подарували машинку, коли я вже була лікарем-косметологом. Я зрозуміла, що це той самий момент у житті, який я так довго шукала ».

«Але не можна плутати татуаж з татуюваннями, - продовжує Анна. - Техніка дуже відрізняється: інше обладнання, рівень відповідальності і багато нюансів. Машинка менше пошкоджує шкіру за рахунок спеціальної конструкції мотора. Перманентний макіяж у нас в країні вважається медичною процедурою. Багато хто не розуміє цього, йдуть на татуаж як на манікюр, до неперевіреними майстрам, а потім кусають лікті ».

Якщо ти вирішиш на процедуру татуажу, то обов'язково постався до цього серйозно, а поради досвідченого майстра допоможуть тобі з вибором.

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО Татуаж брів

По-перше, потрібно пам'ятати, що татуаж просто так не зітреш. Важливо серйозно підійти до вибору майстра: подивитися його роботи, бажано наживо.

Дізнайся, на якому обладнанні працює фахівець. Кращими вважаються машинки європейського виробництва. Це повинно бути не китайське, що не американське і не тату-обладнання. Італія чи Німеччина. Природно, пігменти теж повинні бути звідти, щоб вони були безпечними для введення в шкіру.

Татуаж - це спільна робота майстра і клієнта. Найкраще, якщо брови будуть природними. До майстра потрібно приходити без макіяжу, щоб він зміг оцінити природні дані.

Краще не вискубувати брови, щоб майстер сам міг надати їм потрібну форму. Він одночасно і малює, і подщіпивать. Фарбувати теж не треба, щоб колір був природним.

На процедуру можна прийти в будь-який час року, але не перед відпусткою.

ТЕХНІКА

Технік не так багато. Це або імітація волосся, коли майстер малює кожен волосок. Другий варіант - растушевка, коли брови виглядають як підфарбовані олівцем. Все залежить від того, наскільки природним ти хочеш бачити результат. Якщо твоя мета - брови а-ля натюрель, то варто вибрати імітацію волосків. Якщо хочеш декоративно оформити брови - то растушевка.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ

3000 рублів - ціна, яка повинна насторожити. Якщо робота коштує менше 10-15 тисяч, то майстер навіть не окупить матеріали і обладнання.

У мене будь-яка процедура в Москві коштує 50 тисяч рублів, в Європі - 1000 євро.

ЯК ПРАВИЛЬНО

Робота з клієнтом завжди починається з ескізу. Брови малюються олівцем, потім подщіпивать. Це для того, щоб форма брів і колір задовольняли і майстри, і клієнта. Обов'язково має бути спільна творчість і спільний позитивний результат.

В процесі роботи біль не відчувається. Використовується мазь, а не укол. Пігмент при перманентному макіяжі вводиться на 0,3-0,8 міліметра. Це не боляче.

Догляд

Оскільки шкіра ушкоджується, вона покриється скоринкою, яку ні в якому разі не можна здирати. Припухлість, почервоніння, набряклість, невеликі больові відчуття - це нормально.

Макіяж краще не наносити перші пару днів, поки не сформується скоринка.

Перша доба після татуажу потрібно промивати область перманентного макіяжу «Мірамістином» або «хлоргексидину», а після обробляти рани кремом «Траумель С» або «Бепантеном».

Тиждень заборонені лазня, сауна, солярій, басейн.

РЕЗУЛЬТАТ

Під час процедури неможливо зрозуміти, чи якісно зробили татуаж. Оцінити роботу майстра можна тільки після загоєння, десь через місяць.

Багато хто помилково вважає, що якщо ти почав робити татуаж, то це назавжди. Все не так. Можна припинити робити цю процедуру, і через кілька років на обличчі не залишиться і сліду від перманенту.

Про РИЗИКИ

Кожен день до мене звертаються за тим, щоб виправити чужі помилки в роботі. Іноді це нескладно і все вирішується за допомогою корекції, але в деяких випадках потрібне видалення перманенту лазером. Видаляти боляче, довго і дорого. Процес непростий, на нього може піти від півроку до двох років. Краще один раз подумати і відразу звернутися до хорошого фахівця.

ЩО ЩЕ?

Найпопулярніші зони татуажу - брови, ресничний контур і губи. Але це далеко не все. Є процедури контурінга особи за допомогою татуажу, можна зробити рум'яна, зафарбовування веснянок. Ще ми робимо зафарбовування рубців і синців під очима - на цю техніку у нас навіть є патент.

ЩО ЩЕ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com