рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ЩО БРОВИ МОЖУТЬ РОЗПОВІСТИ ПРО ХАРАКТЕР ЧОЛОВІКИ!

Брови - це ті риси обличчя, які важко не помітити

Брови - це ті риси обличчя, які важко не помітити. Так, ми часто вже не приділяємо брів особливої ​​уваги, а дарма. Брови обрамляють наше обличчя. Якщо у вас ідеальний макіяж, але при цьому недоглянуті брови - образ красуні буде зруйнований.

Що по бровах можна дізнатися про людину

Але що якщо подивитися глибше? У Китаї існує повір'я, згідно з яким, по бровах можна судити про здоров'я людини, його характері, і навіть про самопочуття його сестер і братів.

Так, якщо у вас густі гладкі і довгі брови - це хороший знак. І навпаки, якщо у людини від природи тонкі, короткі і рідкісні брови - це не обіцяє нічого хорошого.

Згідно з китайським повір'ям, брови і простір між ними називається палацом братів і сестер. Станом брів і шкіри між ними можна судити про відносини між вами і вашими братами і сестрами, а також про їх здоров'я і благополуччя.

чоловічі брови

Однак брови теж бувають різні. Наприклад, власники густих і товстих брів зазвичай дуже допитливі, уважні до деталей і добре справляються з ситуаціями, коли від них вимагається, робити кілька справ одночасно. Що ж стосується пухнастих брів, то люди з такими бровами активні, постійно розмірковують про що-небудь, а все думки і ідеї надійно зберігаються в їх голові, а не вилітають з неї через п'ять хвилин після появи. Люди з тонкими бровами, в свою чергу, розумні і вважають за краще робити справи по порядку, не відволікаючись; вони не настільки пристрасні, ті, хто має пухнасті брови.

Якщо брови довгі, це свідчить про те, що у людини багато братів і сестер, і навпаки - якщо брови короткі, це говорить про відсутність братів і сестер або про те, що їх небагато. Світлі брови також говорять про відсутність братів і сестер, а ще про те, що людина не здоровий, і йому не вистачає життєвих сил. У разі якщо брови настільки світлі, що їх не видно (ми не говоримо про альбіноса), знайте: перед вами людина з холодним серцем.

Якщо ж говорити про форму брів, то, наприклад, брови зі зламом, говорять про те, що їх носій дуже відповідально ставиться до своєї справи і чекає такого ж ділових відносин від оточуючих. Такі люди зазвичай лідери по натурі.

Простір між брів також несе в собі інформацію. Якщо воно темне, то людина, очевидно, хворий або ж його переслідують невдачі. Якщо брови близько посаджені, це означає, що їх володар емоційний і дуже багато думає про другорядні проблеми. При цьому чим ширше простір між брів, тим щасливіша людина: якщо брови посаджені широко, то їх власникові все в житті буде даватися легко, і він буде отримувати допомогу від оточуючих. І навпаки - якщо брови посаджені занадто близько, то людині доведеться важко в житті, тому що будь-якого результату йому доведеться добиватися потом і кров'ю. Існують навіть рекомендації по розташуванню брів у чоловіків і жінок! Згідно з китайським повір'ям, саме таке розташування брів обіцяє ідеальний баланс між життєвими труднощами і допомогою згори. Отже, в ідеалі, брови повинні розташовуватися на відстані не менше товщині двох пальців у чоловіків, півтора - у жінок.

Високі брови видають натуру благородну і щедру, але замкнуту. Такі люди завжди думають, перш ніж щось зробити.

Такі люди завжди думають, перш ніж щось зробити

високі брови

І навпаки, низькі брови говорять про амбіційність і нетерплячості. Ця людина все намагається зробити швидше, що підкріплюється його здатністю дуже швидко працювати з інформацією.

Ця людина все намагається зробити швидше, що підкріплюється його здатністю дуже швидко працювати з інформацією

низькі брови

Люди, що мають тонкі брови дугою, зазвичай відкриті, м'які, уважні і гармонійні. Що ж стосується людей з прямими бровами, то вони так само дуже амбітні, прямолінійні і мають ділову жилку.

прямі брови

Брови, що утворюють дугу, за формою нагадує трикутник, вказують на людину нетерплячого, з амбіціями. Такі люди теж лідери по натурі, але вони не дуже постійні у своїх захопленнях.

Такі люди теж лідери по натурі, але вони не дуже постійні у своїх захопленнях

Брови у вигляді трикутної дуги

Висхідні брови або брови "будиночком" кажуть про відповідальність і турботу. Їх власники мають потребу в суспільстві, і, звичайно, вони сильніше прив'язуються у відносинах. Не дуже хорошим знаком вважаються брови, що зрослися в одну: це означає, що людина вразлива і дратівливий. Йому складно попросити вибачення і прощати самому. Такі люди часто страждають безсонням.

густі брови

Різні пошкодження і щербинки на бровах можуть свідчити про те, що вашому брату чи сестрі нездужає, або у них щось трапилося. Так, якщо пошкодження справа - проблеми у сестри, а якщо зліва - у брата. Родимки або вінки в області брів можуть попереджати про проблеми з легенями. Якщо ж є і родимки і вени, то, крім легких, варто перевірити і печінку. Якщо брови з віком продовжують інтенсивно рости (особливо, після 40), це обіцяє довге життя.

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com