рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки коштує корекція брів? До і після корекції фото

  1. Навіщо потрібно доглядати за бровами?
  2. Підготовка до процедур в салоні
  3. Ціни на ці послуги корекції і фарбування в салонах
  4. Догляд за бровами після корекції
  5. Корекція брів до і після 9 фото

Один з важливих елементів красивою і доглянутою зовнішності для жінки - це брови. Для того щоб вони завжди були ідеальною і правильної форми, існують такі послуги, як корекція і фарбування брів. Часто робити ці процедури не потрібно, цілком достатньо одного разу на місяць. У цій статті ми розповімо про вартість цих послуг, а також про те, які є способи догляду за бровами.

Навіщо потрібно доглядати за бровами?

Навіщо потрібно доглядати за бровами

На жаль, далеко не у кожної жінки від природи ідеальна форма брів. У кого-то вони дуже густі і довгі, у кого-то, навпаки, рідкісні, у кого-то стирчать волоски, і так далі. Щоб обличчя виглядало краще, за такими бровами потрібно доглядати. Коштів для цього існує маса, а вартість таких послуг в салонах невисока, тому їх цілком може дозволити собі кожна.

У салонах вам можуть запропонувати корекцію та фарбування брів. Для першої може використовуватися пінцет, нитка, віск або цукрова паста. Для другого - фарба або татуаж.

Підготовка до процедур в салоні

Перед тим, як йти в салон, необхідно повністю очистити шкіру від косметики і що скупчилася в порах бруду. Це допоможе запобігти можливому зараження і поява врослого волосся.

Безпосередньо перед сеансом бажано обробити шкіру знезаражувальним засобом.

  1. При корекції пінцетом важливо, щоб інструмент був простерилізований. Майстер буде захоплювати кожен окремий волосок і виривати його по росту. Робиться це досить швидко, проте з незвички вам може бути боляче. У наступні рази біль стане менше, а потім і зовсім пройде.
  2. Нитка - хороший засіб для моделювання форми брів. нескользящая нитка перекручується кілька разів, і отриманої петлею видаляються волоски, за один раз відразу кілька штук. За рахунок цього процедура проходить дуже швидко, але і ступінь хворобливості тут більше. В крайньому випадку в салоні вам можуть запропонувати місцеве знеболення за допомогою крему або спрея-анестетика.
  3. Фарбують брови спеціальними фарбами або хною. Склад наноситься на волоски приблизно на 10-15 хвилин, після чого видаляється. Ефект від фарбування залишається на кілька тижнів.

Ціни на ці послуги корекції і фарбування в салонах

Вартість залежить від розкрученості салону, в який ви звертаєтеся, а також від досвідченості майстра. Крім салонів, багато майстрів працюють на дому. Ви можете звернутися до будь-якого, умова тут тільки одне: обов'язково зверніться за допомогою про це салоні / людину, і попросіть надати вам сертифікати, що підтверджують кваліфікацію.

Приблизні ціни на корекцію і забарвлення брів по Москві такі:

  • Корекція пінцетом - від 200 до 600 рублів;
  • Ниткою - від 300 до 1000 рублів;
  • Забарвлення - від 200 до 500 рублів;
  • Татуаж - від 3000 до 6000 рублів.

Дізнатися точніше, скільки коштує корекція брів та інші процедури, ви зможете безпосередньо у майстра салону краси. Знайти салони в вашому місті можна на цій сторінці .

Татуаж так сильно відрізняється за ціною через те, що ефект після нього залишається на кілька місяців (півроку і більше). При виборі майстра для татуажу брів будьте ще більш уважними, адже найменша помилка призведе до того, що вам доведеться дуже довго ходити з некрасивими бровами.


Відео процедури з догляду за бровами в салоні (корекція, фарбування, татуаж)

Догляд за бровами після корекції

Після корекції і фарбування необхідно забезпечити шкірі належний догляд. Вищипування волосків - хворобливий і травматичний процес, після нього можуть з'явитися подразнення і врослі волосся, а фарбування «пече» шкіру хімічними складовими.

Тому після процедур з бровами протягом доби постарайтеся не користуватися косметикою і іншими засобами, що містять хімію, що не відвідуйте сауну, басейн і баню. Щодня очищайте шкіру м'якими лосьйонами, і двічі в день користуйтеся зволожуючими кремами.

Щоб волоски не вростали, потрібно також два рази в тиждень користуватися м'яким скрабом.

Корекція брів до і після 9 фото

Фото 1 Фото 2 Фото 3 Фото 4 Фото 5 Фото 6 Фото 7 Фото 8 Фото 9

Навіщо потрібно доглядати за бровами?
Навіщо потрібно доглядати за бровами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com