рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сироватки для росту вій: тест-драйв і відгуки

  1. Гель «Подвійні вії» Double-Lash, Mavala
  2. Сироватка для росту вій Eyelash Booster, Pharmatheiss Cosmetic
  3. Сироватка-активатор росту вій і брів Seslash Intensive Booster, Sesderma
  4. Сироватка для брів Optibrow, Apot.Care
  5. Еліксир, що поліпшує вид вій Rapidlash Eyelash Enhancing Serum, Rapidlash

Гелі, мазі та інші притирання для росту вій і брів можна поділити на дві категорії: а) ефективні, але з цілим списком побочек через вміст біматопрост і похідних простагландину (Latisse, Careprost); б) нешкідливі, але ... незрозуміло, робочі чи.

ми вже тестували кошти обох (як згодом вияснілось-)) підвидів. І зробили невтішні висновки. Однак негормональних активаторів росту на ринку хоч греблю гати, і коментарі до того посту дали зрозуміти, що багато хто бачить від них реальний результат.

Тому я озброїлася п'ятьма такими тюбиками і відправилася в довгий шлях за віями і бровами «Кара-Делевінь-стайл». Мій хрестовий похід тривав дев'ять місяців. Кожним засобом я користувалася близько 4-5 тижнів, роблячи перерву на 2-3 тижні, щоб нівелювати попередні досягнення.

У тест-драйві брали участь і універсальні сироватки для вій і брів, і спеціалізовані (для чогось одного). Всі протестовані офтальмологами і дерматологами, з лінзами - теж велкам (хоча індивідуальні реакції ніхто не відміняв).

Мої вихідні дані: середньої довжини / густоти вії, але абсолютно прямі. Щипці для завивки - обов'язкова щоденна екзекуція, висмикнуті / випали 4-6-8 волосків - така ж регулярна картина. Брови досить густі і темні, але ростуть нерівномірно (і могли б бути ширше-)).

Гель «Подвійні вії» Double-Lash, Mavala

Гель «Подвійні вії» Double-Lash, Mavala

Обіцяє: живити і доглядати за віями і бровами вночі. Містить фільтрат слизу равлика, протеїни і вітаміни, які активують ріст волосків і запобігають їх випадання. Підходить для чутливих очей. Мінімальний рекомендований курс застосування - 30 днів.

Іра: «З порога заявляю: жодних подвійні-потрійні-четверні вії від цього гелю не виростають. Але це вже третій флакончик Double Lashes на моїй пам'яті (перші два я використовувала ще в доінсайдерскіе часи). Коли засобом користуєшся постійно, при нанесенні туші вії самі починають розкладатися віялом і відмінно тримають вигин. Та й для брів цей аплікатор - найвдаліший: зручно прочісувати волоски, задаючи їм напрямок. В результаті вони лежать, як треба, а не як їм заманеться. Коротше, «Подвійні вії» - як кондиціонер для волосся: з ним явно краще, ніж без нього. »

: 1530 руб. до знижок в « Або де Боте «.

Склад: Water / Aqua, Snail Secretion Filtrate, Magnesium Aluminum Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Ethylhexyglycerin, Gluconolactone, Sodium Cocoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Lactococcus Ferment, Lactic Acid, Glucose, Calcium Gluconate, Urea.

Сироватка для росту вій Eyelash Booster, Pharmatheiss Cosmetic

Сироватка для росту вій Eyelash Booster, Pharmatheiss Cosmetic

Обіцяє: зробити вії густими і об'ємними (в складі трипептид, кофеїн і аргінін), доглядати за шкірою повік (гіалуронова кислота і пантенол). Наноситься один раз в день вранці (макіяж можна накладати через дві хвилини) або ввечері.

Іра: «Перша думка:« Який мікроскопічний тюбик! »(Всього 2,7 мл проти 5 мл або 10 мл у інших). Друга: «Який мікроскопічний аплікатор!» Я до нього довго пристосовуватися (навик малювання стрілок дуже знадобився б, так). А розмазувати їм сироватку по бровах я кинула після тижня тортур спроб. Ще ложка дьогтю - це єдиний засіб з добірки, яке трохи пощипує очі, якщо випадково в них потрапляє (дискомфорт триває секунд 15-20). Ефекту спочатку я не бачила жодного, тим більше, що перестала користуватися тушшю, замінивши її на темні очки-). Але як раз під час тестування цієї сироватки я щотижня зустрічалася з косметологом. І раптом вона мене питає: «Вау, ви зробили ламінування вій?». Я аж розгубилася і попросила дзеркало: і правда, вії стали пухнасті, а вже вдома з тушшю (беззмінна Chanel Le Volume) здалося, що і довше. »

Ціна: 1676 руб. в інтернет-магазині Pharmacosmetica.ru .

Склад: Aqua, Methylpropanediol, Glycerin, Zinc PCA, Caffein, Biotinoyl Tripeptide-1, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Arginine, Panthenol.

Сироватка-активатор росту вій і брів Seslash Intensive Booster, Sesderma

Обіцяє: продовжувати природний цикл росту вій і запобігати їх випадання (фактори росту, пептиди, екстракти шовковиці і конюшини) Обіцяє: продовжувати природний цикл росту вій і запобігати їх випадання (фактори росту, пептиди, екстракти шовковиці і конюшини). У складі також гіалуронова кислота (зволожує), масло жожоба (надає еластичність) і пантенол (пом'якшує). Застосовувати двічі на день. Через 3-6 тижнів повинні з'явитися перші результати, через 6-8 - максимальні.

Іра: «Хороший аплікатор - чотири помаху (вії + брови) і готово! Тому робити це двічі на день ненапряжно. Якщо мазнув лишку і гель потрапив в око - ніяких неприємних відчуттів. До кінця третього тижня мінімізувалися втрати: на щипцях для завивки я виявляла максимум по одній вій з кожного ока. Приблизно тоді ж я закинула мус для брів Manly Pro і залишила тільки гель для фіксації: волоски стали товщі, проплешінкі між ними - малопомітними. Брови буквально заросли - на корекцію я вирушила раніше покладеного. Через місяць зусиллям волі змусила себе відкласти Seslash і підготуватися до затестіть наступного кошти. »

Ціна: 2100 руб. в офіційному інтернет-магазині beauty-you.ru .

Склад: Aqua, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Lecitin, Propanediol, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Alcohol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Morus Alba Root Extract, Sodium Hyaluronate, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Extract , Nicotiana Bethaniana Sh-follistatin, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Hydrolized Jojoba Esters, Disodium EDTA, Sodium Cholate, Triethanolamine, BHT, Sodium Chloride, Dextran, Pantolactone, Tromethamine, Hydrochloric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Parfum.

Сироватка для брів Optibrow, Apot.Care

Care

Обіцяє: збільшити довжину і обсяг брів за 28 днів. Підходить і для вій. У складі поліпептид Р226, запатентований комплекс Optiwide, гіалуронова кислота, пантенол, біотин. Наносити вранці і ввечері.

Іра: «Не дивуйтеся, що сироватка призначена для брів. У Apot.Care є і Optilash для вій (кому дістався бонус з ювілейної коробочки ?). Я з'ясувала у марки, що склади ідентичні, і кошти відрізняються тільки аплікатором. Сироватка наноситься легко і швидко, в тюбик за добавкою доводиться лізти один раз. Дія схоже на Seslash: вії та брови практично перестали випадати, тому виглядали об'ємніше і гущі. Волоски стали товщі, а й жорсткіше: вії від щипців спочатку заламувалися, а потім вперто випростувались. Завивала вже нафарбовані - те ж саме: 20 хвилин - і мої дивляться вниз «палички» знову зі мною. І я навіть не знаю, порадіти за них (такі вони стали дебеленькі і міцні!), Або засмутитися (адже неслухняні!) -). »

Ціна: 3800 руб. в офіційному інтернет-магазині .

Склад: Aqua, Glycerin, Myristoryl Pentapeptide-17, Biotinoyl Tripeptide-1, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Allantoine, Panthenol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Chlorphenesin, Caprilyc Glycol, 1,2 Hexanediol, Methylisothizolinone, Sodium Benzoate, Benzoic Acid.

Еліксир, що поліпшує вид вій Rapidlash Eyelash Enhancing Serum, Rapidlash

Еліксир, що поліпшує вид вій Rapidlash Eyelash Enhancing Serum, Rapidlash

Обіцяє: зробити вії густішими через 30 днів застосування. У складі пептидний комплекс Hexatein # 1, гіалуронова кислота, біотин, екстракт гарбузового насіння, соєве масло, які живлять коріння і стимулюють зростання. Безпечний при носінні контактних лінз, наноситься один раз в день.

Іра: «У RapidLash вельми своєрідний асортимент - три засоби для шкіри, і три - для «волосистих» зон. Енхансери зростання брів і вій відрізняються і пензликами, і складом. Цього разу мені знову довелося орудувати мікроапплікатором нелюбимого формату. Я користувалася засобом на ніч, і, прокидаючись, хотіла швидше умити очі. Нічого не червоніло, що не свербіло, що не опухали, але було присутнє відчуття чогось зайвого, утяжеляются повіки. Підсумок після місяця використання: все так же перестали випадати і ростуть рівним щільним рядком вії. З примітного - тільки у RapidLash я помітила якийсь вплив на пігмент: зазвичай білуваті кінчики потемніли. »

Ціна: 3499 руб. в інтернет-магазині Amarylis.ru .

Склад: Water, Butylene Glycol, Hydroxyethycellulose, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, Rhizobian Gum, Sodium Hyaluronate, Biotin, Panthenol, Pantethine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Allantonin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Maris Aqua / Sea Water, Dipotassium Glycyrrhizate, Octapeptide-2, Copper Tripeptide-1, sh-Polypeptide-1, Glycine Soja (Soybean) Oil, Black Sea Rod Oil, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid.

Висновок: «Чесніше було б позиціонувати всі ці сироватки-бустери-еліксири не як активатори росту, а як засоби догляду. Кардинально змінити природні довжину / густоту їм не під силу (так, Кеп, спасибі!). Але всі ці штуки аж ніяк не марні, якщо хочеться трохи поліпшити наявні дані. По-перше, вони реально скорочують випадання (і це особливо цінно, якщо щипці для завивки - ваш щоденний інструмент). По-друге, користуватися тушшю стає набагато приємніше: вона і лягає, і тримається краще. Принципової різниці між коштами немає, тому при виборі, мені здається, варто врахувати форму аплікатора, рекомендації щодо застосування (один або два рази на день) ну і, мабуть, ціну. »

А ви користуєтеся засобами для догляду за віями / бровами? Віддаєте перевагу а-ля натюрель або ефект накладних / «Кара-Делевінь-стайл»?

Читайте також:

І раптом вона мене питає: «Вау, ви зробили ламінування вій?
Віддаєте перевагу а-ля натюрель або ефект накладних / «Кара-Делевінь-стайл»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com