рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Широкі і густі брови: як зробити і кому йдуть?

  1. Звідки пішла мода на широкі брови
  2. Кому підійдуть і кому протипоказані?
  3. Як впливають на сприйняття особи?
  4. Ідеальна форма і колір
  5. салонні процедури
  6. Макіяж в домашніх умовах
  7. Як правильно укладати?
  8. Як відростити густі і широкі брови

Природність і натуральність на хвилі популярності. І хоча останнім часом досить часто з'являються незвичайні тренди в створенні макіяжу, багато дівчат все ще вважають за краще робити натуральний мейк-ап. Це ж стосується і залишаються затребуваними широких і густих брів.

Чи не кожної об'ємні брови дано від природи, але проблему легко виправити, якщо знати, як правильно їх коригувати, фарбувати і здійснювати догляд.

Звідки пішла мода на широкі брови

Мода на густі брови з'явилася давним-давно. У Стародавній Греції, Месопотамії і Середньої Азії дівчата користувалися особливою прихильністю чоловіків, якщо мали густі брови. Якщо жінка не мала подібного номіналу, вона змінювала свою зовнішність за допомогою соку усьми. Для блиску і фіксації волосків тоді застосовували суміш смоли з яєчним білком.

Існує думка, що в наш час тренд на широкі брови задала модель Кара Делевінь, якій цю особливість подарувала природа: у неї вони густі і темні мало не з народження. На дівчину почали звертати увагу відомі модні будинки, що зробило її популярною і кумиром багатьох модниць.
Існує думка, що в наш час тренд на широкі брови задала модель Кара Делевінь, якій цю особливість подарувала природа: у неї вони густі і темні мало не з народження

Кому підійдуть і кому протипоказані?

Виділяються брови підійдуть представницям прекрасної статі, у яких виразні очі, пухкі губи або помітні вилиці. Такий варіант буде добре виглядати на молодих дівчат. Жінкам в солідному віці не варто створювати подібний макіяж - він буде виглядати на них грубо і безглуздо.

Тим, хто має маленьке обличчя і дрібні риси, широкі брови протипоказані. Вони додадуть віку і створять на собі надмірний акцент.

Як впливають на сприйняття особи?

Натурально виглядають брови створюють ефект незайманості, як ніби вони такими і виросли і не піддавалися корекції. Хоча навіть при створенні природності доведеться проводити мінімальну роботу - акуратно зачісувати їх.
Натурально виглядають брови створюють ефект незайманості, як ніби вони такими і виросли і не піддавалися корекції

З густими бровами у багатьох виникає асоціація первісності і природних проявів сутності жінки. Це темперамент, чуттєвість, а також сексуальність. Широка форма омолоджує особа, а ще додає йому енергію. Але пам'ятайте, низько ростуть брови з роками можуть зробити зовнішність досить похмурою - це потрібно контролювати.

Ідеальна форма і колір

Підбирати форму потрібно, виходячи з індивідуальних особливостей зовнішності, так як всім одне й те саме не може підійти. Візажисти радять звернути увагу на розмір очей. Потрібно візуально провести три лінії, які будуть починатися від крила носа і послідовно проходити через внутрішній куточок, зіниця і зовнішній край очі. Там, де лінії перетинаються з бровою, - це точка початку, найвищий край і завершення дуги.
Підбирати форму потрібно, виходячи з індивідуальних особливостей зовнішності, так як всім одне й те саме не може підійти

Якщо складно підібрати форму, можна використовувати класичний варіант. Для цього достатньо лише трохи вищипнути брови знизу пінцетом.

Колір для фарбування брів потрібно вибирати не менш ретельно. Основне правило - брови можуть бути темніше волосся максимум на два тони. Часто цю рекомендацію порушують, наприклад, коли дівчата зі світлим локонами фарбують брови дуже темними тінями. Інша помилка полягає в використанні олівця або тіней з рудуватим відтінком при наявності світлих «холодних» волосся, тоді як найкраще в цьому випадку підійде косметика сіро-коричневого кольору.

салонні процедури

Вирішити проблему недостатньо широких брів допомагає татуаж. Він безпечний і передбачає мінімальний догляд. Головне - знайти досвідченого майстра, який працює з якісними косметичними засобами. Але потрібно розуміти, що ця процедура має тривалий ефект. Якщо результат вийде невдалим, позбутися від нього буде проблематично.

І хоча татуаж гарантує стійкий і тривалий ефект, багато дівчат відмовляються від нього, оскільки виглядає він не так вже й натурально. У зв'язку з цим все більшої популярності серед любительок густих брів набирає нарощування волосків. Спочатку створюється правильна форма, після чого здійснюється сама корекція. При необхідності брови фарбують хною або хімічної фарбою. Нарощування виглядає як приклеювання майстром штучних волосків на окремі ділянки за допомогою косметичного клею.

Ще одна процедура, яка використовується для створення ефекту густих брів, - це мікроблейдінг . При застосуванні цієї техніки виробляється поверхневе введення пігменту. Всього за один сеанс можна отримати приголомшливий результат. Професійний майстер домалює потрібну кількість волосків в тих місцях, де їх не вистачало, виправивши форму брови і наповнивши її потрібним відтінком. При мікроблейдінге брови залишаються привабливими близько року.

Макіяж в домашніх умовах

Створити красивий мейк-ап з густими і натуральними бровами можна і самостійно. Для цього досить дотримуватися такої інструкції:

  1. Почати з перевірки правильності форми. Брови починаються на одній вертикальній лінії з внутрішніми куточками очей, згинаються через дві третини довжини і закінчуються на рівні зовнішніх куточків. При цьому кінчик брови повинен знаходитися на одній горизонтальній лінії з її початком або ж бути трохи вище.
  2. Надавати форму брів нескладно за допомогою олівця білого кольору. Потрібно позначити їм зайві волоски, після чого вискубати їх пінцетом. При наявності довгих або окремих неслухняних волосків рекомендується підстригти їх ножицями.
  3. При виборі кольору потрібно враховувати відтінок волосся. Для брюнеток ідеальним варіантом будуть відтінки коричневого з червоним або сірим, для блондинок і русявих - пісочний і попелясті, для рудоволосих - колір верблюжої вовни. Якщо зробити брови трохи темніше, ніж коріння волосся, вийде створити більш сексуальний і сильний образ.
  4. Для фарбування брів можна взяти тіні або ж олівець. При нанесенні важливо малювати штрихи, які будуть імітувати свої ж волоски, від суцільних ліній краще відмовитися. Така техніка допомагає максимально природно заповнити прогалини. При використанні тіней необхідно підібрати пензлик скошеної форми - вона найбільш зручна в цьому випадку. Під кінець бажано розчесати брови, щоб рівномірно розподілити колір і видалити залишки косметики.
  5. Візуально підняти брови допоможуть тіні з сяючим ефектом, які потрібно нанести під її зовнішній край.

Як правильно укладати?

Навіть неслухняні від природи брови легко піддаються укладанню в домашніх умовах при використанні певних засобів. Для цього підійдуть гелі, лаки, муси, які зазвичай застосовуються для фіксації волосся. Тим, хто вирішить використовувати для укладання брів лак, важливо запам'ятати, що його завдають прямо на гребінець, а потім проводять нею по волосках.

Але можна застосовувати і спеціальні засоби, створені для догляду за бровами. Це різні гелі, що швидко і надовго фіксують форму. Для закріплення волосків ідеально підходить і спеціальний віск. Він непомітний на бровах, прекрасно тримає форму і простий у використанні. До складу воску зазвичай входять корисні компоненти, позитивно впливають на стан брів. Можна придбати і кольоровий віск, який має подвійне призначення - фіксацію і легке тонування.

Візажисти часто рекомендують використовувати для укладання натуральних широких брів туш, яка підходить по відтінку. Але потрібно потренуватися, щоб при нанесенні туші фарба залишалася тільки на кінчиках волосків, так вона буде максимально непомітною.

Як відростити густі і широкі брови

Основне правило для тих, хто хоче мати об'ємні брови, - перестати їх вискубувати. Пінцет доведеться заховати в затишне місце на довгий час - на все може піти кілька місяців. Спочатку буде здаватися, що волоски ростуть зовсім не там, де потрібно, але з часом брови придбають максимально природний, незайманий вигляд.

Іноді чекати кілька місяців, поки волоски відростуть, нестерпно важко. Можна трохи прискорити процес відрощування, якщо використовувати певні засоби:

  • касторове масло. Воно вважається одним з найефективніших в питанні прискорення росту волосся;
  • кокосова олія. Крім основного завдання, що полягає в поліпшенні зростання, воно також робить волоски міцними, а шкіру - більш здоровою;
  • оливкова олія. Це засіб забезпечує швидкий ріст волосся, покращує їх колір, надаючи йому більше насиченості;
  • цибулевий сік. Завдяки міститься в соку сере він зміцнює волосяні фолікули і стимулює їх активне зростання;
  • жовток. Зробить волоски на бровах міцними, густими і здоровими.

Коли волоски добре відросте, можна йти на корекцію, але попередньо потрібно знайти досвідченого майстра. Спочатку краще відмовитися від самостійного приведення своїх брів в нормальний вигляд, так як мало хто володіє особливими навиками для створення правильної форми. Коли брови стануть привабливими завдяки рукам майстра, можна перейти і на домашню корекцію.

Багато експертів в світі моди заявляють, що широкі брови йдуть на другий план, але все ж дівчата не поспішають від них відмовлятися, тим більше, що деяким їх подарувала природа. Якщо ця форма брів ідеально підходить до типу зовнішності, вона буде виглядати привабливо, навіть якщо перестане бути трендом.

Як впливають на сприйняття особи?
Кому підійдуть і кому протипоказані?
Як впливають на сприйняття особи?
Як правильно укладати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com