рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Широкі брови у дівчат - фото та відео

  1. Чим хороші густі брови
  2. Чи всім йдуть широкі брови?
  3. вибираємо колір
  4. Що робити зі своїми бровами
  5. Що робити з тонким татуажем
  6. Як зробити широкі брови за допомогою косметики
  7. Моделювання брів за допомогою пергаментного і полуперманентние фарбування

Після того як модні дизайнери вирішили ввести новий тренд, ім'я якому «широкі брови», володарки брів-ниточок зрозуміли, що їх тонке прикраса особи більше не несе в собі приналежність до моди і його потрібно виправити. Зробити бровки менше набагато легше, ніж їх збільшити. Тому про процес створення широких брів виникає багато питань.

Чим хороші густі брови

Зовсім недавно думка багатьох дівчат зводилося до того, що такі бровки заберуть всю увагу, ховаючи очі в своїй тіні. Тому вони їх старанно стоншує. Якщо розібратися і розглянути одну даму з двома формами, можна відзначити, що очі підкреслює якраз-таки більша.

Ще один очевидний плюс великих ліній над очима - здатність робити зовнішній вигляд яскравіше. Погодьтеся, що вони буквально його перетворюють.

Погодьтеся, що вони буквально його перетворюють

У них є цікава здатність - витончувати всі інші риси обличчя. Якщо «ниточки» навпаки збільшували і візуально розмивали то, з чим вони поруч, товсті лінії додадуть іншим рисам акуратність і витонченість.

Густі брови не вимагають такого ретельного догляду, як тонкі. За «ниточками» потрібно старанно стежити, адже навіть один виріс або вибився волосок здатний все зіпсувати. А модна нині форма брів має на увазі легку недбалість, і нічого страшного, якщо волоски не будуть лежати ідеально рівно.

повернутися до меню ↑

Чи всім йдуть широкі брови?

Така форма є максимально близькою до природної, тому підійде всім. Але, лише в разі, коли широкі брови гармоніюють з іншими частинами особи.

Якщо у вас велике обличчя і його риси, розширювати форму, виходячи за межі природної, допустимо. Особливо, якщо рідні обриси здавалися вам тонкими. Таке розширення допоможе зрівноважити риси обличчя і створити приємний погляду баланс.

Таке розширення допоможе зрівноважити риси обличчя і створити приємний погляду баланс

Тим, у кого невелика личко і тонкі риси обличчя, надто товсті брови категорично не йдуть. Допустимий максимум - трохи розширити природну форму, і то, якщо вона не була дуже широкою.

повернутися до меню ↑

Головне правило - відмовтеся від сильного вигину. Якщо ви все ж зважилися на широкі брови, доведеться робити їх більш прямими. І, їм не можна бути короткими або надто довгими, тому до визначення їх довжини потрібно поставитися уважно.

Перш ніж збільшувати їх, оцініть розміри свого обличчя і його рис. Якщо їх можна назвати мініатюрними або навіть ляльковими, що не мрійте про товстих смугах. А ось, дівчатам з протилежним типажем варто про них замислитися.

Перш ніж робити перманентне або полуперманентние фарбування, обов'язково поекспериментуйте із засобами для макіяжу. Не факт, що форма, яку створить вам майстер, буде вами схвалена. Спробуйте спочатку створити її самі. І, приготуйтеся до того, що створювати ідеал або щось близьке до нього доведеться довго. Якщо вам належить важлива подія і збиратися потрібно буде швидко, не намагайтеся вразити всіх новою деталлю в зовнішності, щоб не шокувати публіку в поганому сенсі в разі невдалого експерименту.

повернутися до меню ↑

вибираємо колір

При виборі колірної варіації відштовхуватися потрібно від власного цветотипа. Якщо його можна назвати світлим, використовуйте світло-сірі або світло-коричневі тони засобів для брів . Якщо в кольоротипу переважають середні або руді тони, кольори коштів повинні бути ідентичними. При темному кольоротипу категорично не рекомендується брати на озброєння тону, що набагато світліше кольору брів, тому віддайте перевагу натуральним і темним. Якщо зовнішність повна контрастів, колір слід підібрати суто індивідуально.

Всі кольори коштів для брів можна поділити на холодні і теплі. І, знову ж таки потрібно відштовхуватися від цветотипа, особливо, від кольору очей. Обрамити теплі карі очі сірим кольором можна отримати неприродний ефект, і скористатися краще засобами з коричневим yoплим тоном. А ось, блакитнооким краще придивитися до холодних і попелястим відтінкам, особливо, до сірих. Зеленоокі повинні вирішити самі, що для них краще - теплий або холодний колір, враховуючи всі деталі зовнішності.

Глибина кольору - важлива деталь. Занадто насичені темні товсті лінії НЕ будуть неприродними. Погано буде виглядати і напівпрозорі розмиті кольори. Для початку потрібно спробувати нанести засіб для макіяжу не інтенсивно, і якщо результат розчарує, робіть колір більш щільним. Структура кошти грає чималу роль, і при його виборі потрібно звертати на це увагу, щоб потім не мучитися з розтушовуванням або ущільненням кольору.

повернутися до меню ↑

Що робити зі своїми бровами

Якщо вони у вас і так густі, можна підкоригувати їх самостійно або попросити про допомогу майстра. Суть такої корекції - прибрати сильно виділяються із загальної маси волоски і підстригти занадто довгі ножицями.

У разі, коли ви бажаєте перетворити «ниточки» в широкі брови, потрібно впливати на них комплексно:

  1. Відмовтеся від пінцета, щоб за звичкою не прибрати зайве, і дочекайтеся повного відновлення форми.
  2. Користуйтеся маслами (реп'яховою, мигдальним, касторовою) і спеціальними засобами для зростання брів.
  3. Якщо волосинки НЕ відростають, зробіть свій раціон і придбайте вітамінні комплекси.
  4. Не забувайте очищати брови від косметики за допомогою м'яких засобів.
  5. Будьте акуратніше при поводженні з бровами - не травмує їх, не чіпайте зайвий раз, не чешіть проти росту волосся.

Що робити з тонким татуажем

Деякі модниці встигли зробити татуаж у вигляді тонких ліній і, розчарувавшись в ньому, схопилися за голову. Дійсно, зробити з нього широкі брови в домашніх умовах не вийде. І, єдиний вихід - це його видалення, здійснюване професіоналом.

Після його видалення потрібно робити все, що рекомендовано при звичайному відрощування брів. І, якщо відновити їх не вдається протягом півроку, звертайтеся до фахівців.

Як зробити широкі брови за допомогою косметики

Якщо брови світлі або недостатньо густі, підбирайте тіні і олівці з щільною структурою. Можна скористатися кремоподібними тінями, які відмінно фіксують волоски.

Якщо бровки відрізняються густотою, досить лише олівця з гелеобразной структурою або туші для брів. Можна використовувати і різні тіні.

Важлива умова - тіні потрібно купувати саме для брів. Будь-які тіні для повік не завжди підійдуть за фактурою і за кольором.

Моделювання брів за допомогою пергаментного і полуперманентние фарбування

Якщо ви віддали перевагу густим бровам, краще робити полуперманентние фарбування спеціальної хною. Його перевага - можливість легкого зміни форми брів за рахунок його нетривалої стійкості.

Дістати широкі брови за допомогою звичайного татуажу не дуже легко. Щоб не розчаруватися в результаті, шукайте майстра з чудовим резюме у вигляді якісних робіт.

Цікаві матеріали:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com