рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різновиди Тінто для брів

  1. Що це таке
  2. Які бувають різновиди
  3. Тінт для брів Brow Tint від MANLY pro (Менлі про)
  4. Тінт для брів ETUDE HOUSE
  5. Тінт для брів MY BROWS від NOVO
  6. Тінт-тату для брів BERRISOM ESSENCE TATOO
  7. Тінт для брів Ultra Aqua Brow Tint від Makeup Revolution
  8. Тінт-плівка для брів Wonder Drawing від HOLIKA
  9. Як користуватися Тінто для брів
  10. Як правильно вибрати
  11. Відгуки про Тінто для брів
  12. Тетяна, 30 років
  13. Вікторія, 23 роки
  14. Людмила, 28 років
  15. Надія, 53 роки
  16. Анастасія, 42 роки
  17. Відеоблок про застосування Тінто для брів

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Красиві брови - це один з головних ознак доглянутої жінки, який є основним модним трендом в макіяжі

Красиві брови - це один з головних ознак доглянутої жінки, який є основним модним трендом в макіяжі. Не всі готові терпіти біль заради стійкого ефекту татуажу, фарби можуть привести до випадання волосків брів, а декоративна косметика забирає щодня багато часу на створення макіяжу. Всі ці причини спонукали виробників косметики створити нове революційне засіб для оформлення брів - Тінт, яке призначене виключно для домашнього використання.

Що це таке

Тінт для брів являє собою спеціальний засіб для тонування і буває двох видів:

Тінто мають густу консистенцію і швидко за кілька хвилин висихають, що вимагає швидкого і чіткого нанесення.

Тінто мають густу консистенцію і швидко за кілька хвилин висихають, що вимагає швидкого і чіткого нанесення

Так як Тінто досить швидко фарбують шкіру, а змиваються дуже погано, то наносити їх слід гранично акуратно. Для цього прорисовують контур або використовують спеціальні трафарети для брів .

Перевагою Тінто є їх термостійкість і водостійкість, що дуже зручно не тільки в повсякденному використанні, а й для відпочинку на морі. Варто тільки пам'ятати, що після кожного контакту з водою пігмент з брів і шкіри поступово вимивається.

Недоліком всіх Тінто є рудий подтон всіх відтінків, що з'являється після фарбування.

Які бувають різновиди

Вже досить багато виробників декоративної косметики розширили свої лінійки продуктів для брів за допомогою Тінто. Кожен з них, незважаючи на однакову функцію, має різний склад, колірну палітру і форму упаковки. Пропонуємо вашій увазі основні різновиди Тінто для брів.

Тінт для брів Brow Tint від MANLY pro (Менлі про)

Цей кремовий Тінт має палітру з семи відтінків і поміщений в зручний і економічний туб з дозатором.

Тінт для брів ETUDE HOUSE

Цей Тінт є гель-плівку. У складі гелю присутні натуральні компоненти, які забезпечують дбайливе фарбування і догляд. Упаковка відрізняється тим, що вже має пензлик для нанесення. У своїй колірній палітрі він має тільки три відтінки:

  • світло коричневий;
  • темно коричневий.

темно коричневий

Тінт для брів MY BROWS від NOVO

Стійкий корейський кремовий Тінт з пензликом представлений трьома відтінками:

  • світло коричневий;
  • темно коричневий.

темно коричневий

Тінт-тату для брів BERRISOM ESSENCE TATOO

Тінт-плівка цього виробника містить в своєму складі натуральні компоненти, які при фарбуванні доглядають за бровами і надають захисну дію, перешкоджаючи шкідливому впливу навколишнього середовища. Утворену після нанесення плівку знімають мінімум через 1 годину, а ефект фарбування тримається приблизно один тиждень. Цей Тінт представлений двома коричневими відтінками:

  • молочний шоколад;
  • чорний шоколад.

чорний шоколад

Тінт для брів Ultra Aqua Brow Tint від Makeup Revolution

Тінт з кремовою текстурою поміщений в м'який тюбик з подовженим кінчиком для зручного дозування. У палітрі має чотири відтінки:

  • dark (чорний);
  • medium (теплий коричневий);
  • light (холодний коричневий);
  • fair (бежевий).

light (холодний коричневий);   fair (бежевий)

Тінт-плівка для брів Wonder Drawing від HOLIKA

Тінт-плівка виробництва Південної Кореї не тільки дає стійке фарбування з ефектом татуажу до 3 днів, але і відновлює брови за рахунок вітамінного комплексу і екстрактів рослин в його складі. Колірна палітра цього Тінта складається з трьох відтінків:

  • попелясто-сірий;
  • темно коричневий;
  • світло коричневий.

світло коричневий

Як користуватися Тінто для брів

Принцип застосування Тінто досить простий, але все ж варто враховувати деякі нюанси. Пропонуємо вам покроковий план нанесення з фото, який допоможе вам освоїти використання Тінто і дозволить завжди виглядати ефектно і доглянуто.

1. Перш за все необхідно зробити корекцію і моделювання брів , Що забезпечить вам правильне нанесення Тінта.

Перш за все необхідно зробити корекцію і   моделювання брів   , Що забезпечить вам правильне нанесення Тінта

2. Щоб Тінт добре фарбувати шкіру і волоски, найкраще зробити пілінг і знежирити брови будь-яким косметичним складом на спиртовій основі.

Щоб Тінт добре фарбувати шкіру і волоски, найкраще зробити пілінг і знежирити брови будь-яким косметичним складом на спиртовій основі

Так як висихання Тінто є довгим процесом, що займає від одного до двох годин, то краще проводити цю процедуру в вечірній час, щоб вже зранку ваші брови були повністю готові.

3. Якщо Тінт не містить у своїй упаковці пензлика, то вам варто придбати спеціальну жорстку пензлик для фарбування брів зі скошеним кінчиком.

4. Так як Тінт складно вимити відразу після фарбування, то огріхи тут неприпустимі. Як намалювати брови , Щоб вони виглядали ідеально? Для цього можна скористатися двома способами:

5. Так як структура Тінта досить густа і в'язка, швидко засихає, то наносити його потрібно швидкими вивіреними рухами, рівномірно розподіляючи по всій брови.

6. Щоб забезпечити рівномірний розподіл Тінта і красиве укладання брів, розчешіть їх щіточкою у напрямку росту, формуючи красиву лінію вигину.

7. Якщо ви використовували кремовий Тінт, то протягом доби потрібно виключити контакт брів з водою. Це забезпечить більш стійкий результат.

8. Якщо ви наносили Тінт-плівку, то знімати її рекомендують не раніше, ніж через дві години, навіть якщо в інструкції виробника вказано менший період витримки. Плівку знімають дуже акуратно проти напрямку росту волосків.

Плівку знімають дуже акуратно проти напрямку росту волосків

Як правильно вибрати

Вибираючи собі Тінт для брів, вам потрібно враховувати кілька факторів:

1. Якщо у вас рідкісні брови або схильні до випадання, то варто звернути увагу на ті бренди, які пропонують вітамінізований склад Тінто з натуральними компонентами. Це допоможе вашим бровам відновиться, поки Тінт приховує недоліки.

2. Якщо ви хочете отримати яскраве і насичене забарвлення з хорошою фіксацією, то краще звернути увагу на Тінто з кремовою структурою. Цей варіант ідеально підійде для власниць нерівномірно зростаючих брів.

3. Якщо ж вам подобається ефект татуажу, то зверніть увагу на Тінто-плівки з гелевою консистенцією.

4. Вибираючи відтінок Тінта, орієнтуйтеся насамперед на колір волосся:

  • якщо у вас світле волосся, то брови повинні бути на тон темніше;
  • якщо волосся темне, то брови варто пофарбувати на тон світліше.

Відгуки про Тінто для брів

Для того щоб ви мали уявлення про це косметичному засобі і побачили результати його застосування, ми провели невеликий експеримент, в кінці якого всі учасниці поділилися своїми відгуками про Тінто для брів і фото в стилі «до» і «після».

Тетяна, 30 років

Для фарбування я використовувала коричневий Тінт для брів у вигляді гелю ETUDE HOUSE. Спочатку я зробила вищипування брів ниткою, так як добре володію цією технікою, а потім завдала Тінт. Процедуру я робила ввечері, тому витримала рекомендовані дві години, перш ніж зняти плівку. Результат просто неймовірний! Таке відчуття, ніби я зробила перманентний макіяж брів.
Для фарбування я використовувала коричневий Тінт для брів у вигляді гелю ETUDE HOUSE

Коментар спеціаліста:

Для того щоб збільшити густоту брів, рекомендуємо регулярно застосовувати касторове масло для брів , Тоді Тінт буде виглядати на бровах ще більш ефектно.

Вікторія, 23 роки

Для того щоб надати бровам додатковий обсяг і насичений відтінок, я пофарбувала їх Тінто для брів «Манли про». Для нанесення я використовувала куплену спеціально пензлик для фарбування брів. Під час нанесення цього засобу на брови я помітила, що воно досить швидко сохне і стає ще більш густим і в'язким, тому мені довелося прискорити процес. Хочу зазначити, що цей Тінт добре фарбує шкіру під волосками, надаючи бровам більш насичений і глибокий колір.
Для того щоб надати бровам додатковий обсяг і насичений відтінок, я пофарбувала їх Тінто для брів «Манли про»

Коментар спеціаліста:

Ви досить якісно зробили растушевку брів за допомогою Тінта, що створило ефект татуажу.

Людмила, 28 років

Я вибрала для експерименту Тінт корейського виробництва, який знімається плівкою, залишаючи шкіру під бровами добре пигментированной. Мені сподобалося, що після видалення плівки, яку я тримала близько двох годин, мої брови придбали форму і насичений відтінок, але при цьому виглядали дуже натурально.
Я вибрала для експерименту Тінт корейського виробництва, який знімається плівкою, залишаючи шкіру під бровами добре пигментированной

Коментар фахівця:

Так як ви скористалися Тінто-плівкою, рекомендуємо для додаткової укладання і фіксації брів використовувати гель для брів .

Надія, 53 роки

Моя дочка запропонувала мені спробувати своє улюблене засіб для фарбування брів, яке називається Тінт. Мені підійшов світло-коричневий відтінок, тому що я світловолоса. Я завдала Тінт на брови, а через годину, коли утворилася і висохла плівочка, я акуратно її зняла. Що у мене вийшло, ви бачите на фото. Цікаво, скільки часу тримається Тінт для брів?
Моя дочка запропонувала мені спробувати своє улюблене засіб для фарбування брів, яке називається Тінт

Коментар спеціаліста: У вас вийшло дуже натуральне фарбування, яке, на жаль, не протримається довго. Для більш стійкого результату час витримки потрібно збільшити в два рази.

Анастасія, 42 роки

У мене тонкі, трохи перещіпанние брови, тому для корекції їх форми я вибрала найбезпечніший вид фарбування за допомогою Тінта. Щоб поліпшити і змоделювати форму, для нанесення Тінта я використовувала трафарет. Тінт не тільки надав форму моїм брів, але і добре зафіксував їх. Цей ефект почав зникати на п'ятий день після фарбування, що дуже зручно.
У мене тонкі, трохи перещіпанние брови, тому для корекції їх форми я вибрала найбезпечніший вид фарбування за допомогою Тінта

Коментар спеціаліста: Звертаємо вашу увагу, що фарбування брів Тінто дозволить вам виглядати доглянуто в жарку пору року і навіть під час плавання в басейні або на море, адже його склад стійкий до впливу температур і вологи, тому не тече і не розмазується.

Відеоблок про застосування Тінто для брів

Серія запропонованих нижче відеороликів допоможе вам побачити процес нанесення Тінто на брови і те, який результат можна отримати в результаті.

  • Що таке Тінт і як ним користуватися, ви дізнаєтеся з цього відеоролика.
  • Відео з експериментом по застосуванню корейського Тінта-плівки з відкликанням.
  • Відеоогляд Тінто-плівок для брів і губ з уроками макіяжу від Тетяни Золоташко.
  • Коротка відеоінструкція про нанесення Тінта-плівки на брови з фото «до» і «після».
  • Оглядовий ролик про використання Тінта-плівки ETUDE HOUSE і тонкощах його нанесення.
  • Відеодемонстрація нанесення попелястого і коричневого відтінків Тінта-плівки на брови.

Діліться своїми відгуками та результатами фарбування брів за допомогою Тінто в коментарях. Розкажіть, Тінто яких марок ви віддаєте перевагу.

Цікаво, скільки часу тримається Тінт для брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com