рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Правильна форма брів для всіх типів особи, фото

  1. Форма брів і особа
  2. Кругла форма обличчя
  3. Овальна або довгаста форма особи
  4. Трикутна форма обличчя
  5. Квадратна форма обличчя
  6. Так як же підібрати вашу форму брів?
  7. Як намалювати форму брів

У цій статті ми займемося підбором форми брів для конкретно вашого типу особи і постараємося виявити, як домогтися правильної форми брови.

У вас, напевно, є уявлення як повинні виглядати доглянуті, приємні для ока брови? Зазвичай описують в міру довгі, обов'язково витончені, трохи підняті, мають акуратну форму брови. Правильна ж форма брів виглядає наступним чином: широка частина брови доводиться на внутрішній куточок ока, а з верхньої точки дуги відбувається поступове звуження. Для формування правильних брів можна орієнтуватися на контур надбровного вигину, що знаходиться прямо над очної западиною.

Зміст, швидкий перехід

Форма брів і особа

Однак, прагнучи створити красиву форму брів, не варто зациклюватися на надбрівних дугах, як єдиному орієнтиру, також важлива форма особи. Багато фахівців упевнені, що саме особа є визначальним фактором при створенні форми брів. Для наочності, подивіться фото нижче, щоб остаточно переконатися, наскільки велика залежність форми брів від форми особи і надбрівних дуг.

Кругла форма обличчя

Кругла форма обличчя

Для округлої форми обличчя найбільше підійде зламана, з досить різким підйомом і невеликим кінчиком, форма брів. Однак не варто переборщувати з гостротою вигину брови - вона буде тільки підкреслювати округлість вашого обличчя. Також не створюйте за формою круглі брови, які будуть повторювати контури особи.

Овальна або довгаста форма особи

Овальна або довгаста форма особи

При овальної або довгастої форми обличчя, найкраще горизонтальні і прямі, можна злегка закруглені, віддалені від перенісся брови. Уникайте форми брів з високим та середнім дугою.

Трикутна форма обличчя

Трикутна форма обличчя

Для трикутної форми обличчя рекомендуємо рівномірно вигнуті трохи підняті форми брови, звичайної довжини. При такій формі особи не кращим чином будуть виглядати прямі брови.

Квадратна форма обличчя

Квадратна форма обличчя

Маючи квадратну форму обличчя найкращими є довгі, зігнуто дугоподібні, сильно підняті вгору брови. Тонкі брови суворо протипоказані.

Досвідчені косметологи, якщо ви зважилися на самостійну коригування брів, настійно рекомендують робити це відповідно до вашої формою особи, вищипуючи волоски вкрай акуратно і по нижній лінії брови. Зачіпати верхню лінію фахівці не радять: фолікули верхніх волосків активніше і більше, в них більше кольору, тому їх видалення більш помітно, це впадає в очі, при тому ще й виглядає не дуже красиво.

Так як же підібрати вашу форму брів?

Необхідно виконати парочку нехитрих маніпуляцій, щоб підібрати саме вашу правильну форму брів, спираючись при цьому на вище отримані знання.

Беремо в руки олівець і з'єднуємо їм уявну основну точку у крила носа з точкою А у внутрішнього кута ока Беремо в руки олівець і з'єднуємо їм уявну основну точку у крила носа з точкою А у внутрішнього кута ока. У тому місці, де лінія перетнулася з бровою - ваша шукана відмітка, прекрасно підходить для початку вашої правильної брови. Всі волоски, що залишилися за точкою А (ті, що ближче до перенісся), необхідно безжально видалити.

Тепер визначимо найвищу точку вашої брови. Її отримати трохи складніше. З нашою основною точки проведіть уявну лінію, що проходить по зовнішній межі райдужної оболонки ока до перетину з бровою. Це точка В і стане вашим другим кроком на шляху до правильної формі брів, а заодно і найвищою. До отриманої точки брову буде підніматися, при цьому її ширина залишиться колишньою, а після неї - плавно опуститися і звузитися до скроні. Всі ті нещасні волоски, які не потраплять в задану кордон, підлягають нещадному винищуванню.

Залишилося визначити кінцеву точку вашої брови. Знову ведемо уявну лінію від крила носа, але тепер до зовнішнього кута ока до перетину з бровою і отримуємо кінцеву точку С. За цією точкою вже не повинно бути нічого, тому знову караємо залишилися за межею волоски, що ближче до скронь мирно поживали, та на вітрі гойдалися ... Не забудьте підкоригувати нижню лінію брови - вона повинна плавно звужуватися до скроні. Якщо над бровою були помічені кілька хоробрих і не дуже волосків, їх слід відправити до інших заблукали побратимам.

Для ідеально правильної форми брів також важливо міжбровні відстань, яке не може бути вже 2-х пальців (трохи менше для посаджених близько очей). Якщо у вас не виходить визначити лінію брів на вічко, не соромтеся використовувати косметичний олівець, щоб намалювати їх контур.

Недостатньо просто одного разу надати бровам потрібну форму і не важливо, як ви цього домоглися, самі або походом в салон краси, доведеться забезпечити їм відповідний догляд: в термін вискубувати бунтівні заново відросло волосся, розчісувати їх, використовувати спеціальні препарати по догляду за бровами і віями, які порекомендує ваш косметолог.

Як намалювати форму брів

Будемо вважати, що форму свою ідеальну ви підібрали, тепер же ще потрібно брови ці самі правильно підкреслити, щоб все по-доброму заздрили. Ось як це можна зробити за допомогою олівця і пензлика.

  • Спершу намітьте точки початку, вигину і кінця брів косметичним олівцем. Так, як це описувалося вище.
  • Не забудьте підточити олівець перед промальовуванням, інакше контур буде не надто очевидним і прорисуйте верх ваших брів. Почати найкраще від точки А до В (рис. Вище), тобто до передбачуваного вигину (вищої точки). Далі, не поспішаючи домалюйте «хвостик» брови, з'єднавши точки В і С. Уважно перегляньте на малюнок нижче під номером 1.
  • Переконавшись, що ви на правильному шляху, беріться за нижню лінію брови, дійте аналогічно першому кроці, як малювали верхню лінію. Див. Мал. нижче №2.
  • Відмінно! Тепер, коли форма і контур брів намальований, заштрихуйте їх. Можна почати з хвостика, а потім плавно перейти до початку брови. Важливо робити це легко і не вимушено без зайвого ентузіазму і натиску, адже брови можуть втратити свій природний вигляд. Див. Мал. нижче номера 3 і 4.
  • Пора взятися за пензлик з жорсткими волосками, щоб розтушувати брови. Робиться це для того, щоб пом'якшити кордону брів і, знову ж таки, залишити природний вигляд. Мал. нижче №5.
  • Завершуйте промальовування брів м'якою кистю, завдавши їй пудру навколо брів. Малюнок нижче номера з 6 по 8.
  • Можна закінчити промальовування і тінями. Тільки вони повинні збігатися з кольором ваших брів, бути матовими і твердими, щоб не обсипалися. Кисть беріть тверду і краще зі скошеним краєм, так легше буде промальовувати всі вигини ваших брів. Техніка нанесення тіней аналогічна тій, що використовується і для промальовування олівцем.

Техніка нанесення тіней аналогічна тій, що використовується і для промальовування олівцем

У вас, напевно, є уявлення як повинні виглядати доглянуті, приємні для ока брови?
Так як же підібрати вашу форму брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com