рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перманентний макіяж брів: суть, послідовність виконання, техніки

  1. Як виконується перманентний макіяж брів
  2. Рекомендації, догляд
  3. Техніки виконання перманентного макіяжу брів
  4. волосковая техніка

Брови - дуже важлива деталь жіночого обличчя

Брови - дуже важлива деталь жіночого обличчя. Їх форма, розташування і колір дуже важливі. Гармоніюють з іншими рисами обличчя брови не просто доповнюють образ, а задають характер. Тому до повсякденного макіяжу брів слід ставитися з усією серйозністю. вдала корекція брів в салоні дуже полегшує щоденне створення образу. А перманентний макіяж брів і зовсім дозволяє надовго забути про проблеми, пов'язані з недосконалою формою або занадто світлим кольором брів.

Перманентний макіяж брів - просто знахідка для зайнятих жінок і тих, для кого щоденне «малювання» брів - справжнє випробування. Слід врахувати, що наскільки будь-перманентний макіяж брів може перетворити зовнішність в кращу сторону, настільки ж він здатний і спотворити його. Тому дуже важливо не тільки ретельно вибирати салон і конкретного майстра, але і заздалегідь подумати, який кінцевий результат Вам хотілося б побачити в дзеркалі. Виправити невдалий татуаж брів дуже складно, а в деяких випадках і зовсім можливо тільки за допомогою лазера.

Виправити невдалий татуаж брів дуже складно, а в деяких випадках і зовсім можливо тільки за допомогою лазера

Як виконується перманентний макіяж брів

Перманентний макіяж (татуаж, мікропігментація) брів виконується тонкої короткою голкою, за допомогою якої спеціальний барвний пігмент проникає неглибоко в шкіру. Саме неглибоке проникнення і особлива природа барвника забезпечують поступове збліднення, а потім і повне зникнення косметичного татуажу. Тимчасовий характер перманентного макіяжу - великий плюс, адже навіть найдосвідченіший майстер може зробити перманентний макіяж не так, як Вам хотілося б в ідеалі. Та й найкращий перманентний макіяж може з часом просто набриднути.

етапи:

Нанесення перманентного макіяжу брів починається з їх корекції (вищипування), якщо це потрібно.

Далі майстер малює на обличчі клієнта стирається ручкою «нові» брови.

Якщо ескіз влаштовує клієнта, то майстер промальовує його за допомогою голки барвником пігментом, попередньо обробивши шкіру анестезуючих засобом.

  • Рекомендації, догляд

По завершенні процедури клієнту даються рекомендації по догляду за шкірою. Як правило, догляд обмежується обробкою брів знезаражувальним засобом і нанесенням мазі, що містить Д-пантенол. Цього достатньо для того щоб запобігти або звести до мінімуму процес утворення кірочок. Скоринки ні в якому разі не можна здирати, вони повинні відійти самостійно.

Техніки виконання перманентного макіяжу брів

За допомогою розтушовування (шотірованія) вдається створити вид нафарбованих тінями або промальованих олівцем брів. Зафарбовується весь простір усередині намальованого контуру брови.

Така техніка незамінна при виправленні невдалого татуажу брів, а також призначена для посилення натуральної форми брів і розстановки акцентів: подовження хвостика, додання брови потрібного відтінку, створення виразного кута і т.д.

Виходить ненав'язливий результат, що зберігається близько півроку. Процедура практично безболісна і може виконуватися без анестезії.

  • волосковая техніка

Перманентний макіяж волоскової технікою виконується за двома методиками: європейської і східної.

За європейською методикою наносяться штрихи, що імітують природне зростання брів - на початку волоски спрямовані вгору, а до кінчика поступово нахиляються і переходять в паралельне напрямку брови становище.

Східна методика досить складна у виконанні. Створені за цією технікою брови виглядають особливо натурально. Промальовані волоски мають різне спрямування, довжину і товщину, перетинаються між собою і дуже нагадують природні.

Об'ємний або 3-d татуаж незамінний при повній відсутності власних брів. При цьому поєднується перманентний макіяж брів волоскової технікою і растушевочний татуаж. Використовується кілька відтінків пігменту. Перманентний макіяж брів виходить об'ємним і неймовірно природним.

Перманентний макіяж брів виходить об'ємним і неймовірно природним

На закінчення, відзначимо, що на відміну від перманентного макіяжу очей або татуажу губ перманентна промальовування брів практично безболісна, але вельми тривала.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com