рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перманентний макіяж брів »Салон лазерної косметології" ЛІЛУ "

  1. колір брів
  2. форма брів
  3. симетрія
  4. Процедура перманентного макіяжу брів
  5. Після процедури перманентного макіяжу брів
  6. Техніки перманентного макіяжу брів

Робиться з розрахунком на те, щоб брови після процедури виглядали максимально природно

Робиться з розрахунком на те, щоб брови після процедури виглядали максимально природно.

Для русявий уродженок середньої смуги Росії, як правило, оптимальним відтінком є ​​сіро-коричневий.

Шатенкам йдуть кольору «шоколад» і «гіркий шоколад».

Блондинкам і руденьким-на-віч теплі рудо-коричневі тони.

колір брів

У перманентному макіяжі брів ніколи не вживається чорний колір. Чорний дає синяву в зв'язку зі спектральним заломленням під шкірою, і перманентний макіяж в цьому випадку виглядає як груба армійська татуювання. Існує спеціальний відтінок: складна комбінація сірого, коричневого і оливкового. Цей тон здається майже чорним і не провокує синього відливу. При підборі кольору, звичайно, необхідно враховувати, що згодом відтінок буде дещо іншим, ніж відразу після процедури. Щоб колір виглядав так, як ви хочете, треба вибирати фарбу на півтону темніше: адже оновлюється епідерміс приховає близько 20% кольору, і тон виявиться більш світлим.

форма брів

Природний малюнок брів не завжди найкращим чином відповідає типу особи. Так що правильний підбір форми, що підкреслює достоїнства зовнішності клієнта - показник майстерності фахівця. Найчастіше піднімають «хвостики» брів - тоді особа виглядає більш відкритим і молодим. Що стосується моди, то до неї краще підходити з обережністю. По-перше, брови «ниточкою» або, навпаки, широкі (можливо, дійсно популярні в цьому сезоні) йдуть далеко не всім. По-друге, мода, як відомо, мінлива, а перманентний макіяж тримається довго.

Після того як форма обрана, попросіть позначити її на обличчі косметичним олівцем (бажано, щоб олівець максимально відповідав кольору перманентного макіяжу, - тоді вам простіше зрозуміти, як буде виглядати перманентний макіяж наживо). Малюючи брови, майстер намагається якомога точніше запам'ятати знайдену форму: адже пізніше, під час самої процедури, контур вже не обводиться, оскільки техніка перманентного макіяжу брів має на увазі не чітку лінію, а м'яку растушевку. Чітка лінія в зоні брів виглядає неприродно, а головною умовою якісного перманентного макіяжу є саме природність.

симетрія

Брови завжди асиметричні!

Завдання майстра: зробити їх візуально максимально симетричними, - так, щоб будь-кому, хто дивиться на клієнтку анфас, здавалося, ніби брови у неї ідеально рівні.

Насправді одна з них може бути на міліметр нижче або вище за іншу.

Брови неможливо намалювати за трафаретом, - варто це зробити, як особа виявиться перекошеним. Адже ідеальної симетрії, як уже сказано, в людському обличчі не існує.

Процедура перманентного макіяжу брів

Коли інструменти підготовлені, а анестезія почала діяти, брови промокають серветкою і приступають до так званого наметочним контуру. Фарбують відразу всю брову - штрихами, що імітують хід волосся. При цьому намагаються максимально захоплювати верхню і нижню межі брови.

Після процедури перманентного макіяжу брів

Після закінчення процедури зона брів практично не набрякає і почервоніння майже не спостерігається. Спочатку брови здаватимуться яскравими, але потім корочка отшелушивается, і залишається вторинна кірка, яка буде поступово зникати ще протягом тижня.

Техніки перманентного макіяжу брів

Існує дві техніки перманентного макіяжу брів.

Перша техніка - «розмивання». Найбільш краща, тому що брови в результаті виглядають абсолютно органічно і природно - ніби вони лише злегка майстерно підфарбовані олівцем або тінями. Друга техніка - «волосками». Суть цієї техніки полягає в тому, що на лінії брів промальовувалися рисочки, що імітують волоски.

Така техніка більше підходить блондинкам, або того типу жінок, у яких брови неправильної форми або неяскраво виражені.

Фахівці Салону лазерної косметології "Лілу" допоможуть підібрати правильну форму і колір, а також за допомогою аплікаційного знеболення анестезуючу гелем зроблять процедуру перманентного макіяжу з максимальним комфортом для Вас.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com