рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перманентний макіяж брів, губ і очей. 180 фотографій постійного макіяжу.

  1. Перманентний макіяж: що це і навіщо.
  2. Відео процедури перманентного макіяжу на губи, повіки і брови.
  3. Татуаж століття.
  4. Татуаж брів.
  5. Етапи перманентного макіяжу.
  6. "За та проти".
  7. Історія перманентного макіяжу.
  8. Після татуажу:
  9. Догляд за шкірою.

Перманентний макіяж брів, губ і очей. 180 фотографій постійного макіяжу.

Для кого-то нанесення макіяжу - справа звична і дуже захоплююче, займатися яким можна довго, нікуди не поспішаючи і не думаючи про тікають хвилинки. А кому-то не просто шкода витрачати час: його немає, і навіть секунда на вагу золота. Під час сезону відпусток спека і відкриття купального сезону роблять процес нанесення макіяжу не простим, а дуже і дуже складним. Але ж залишатися красивою жінка бажає все добу безперервно, і від пори року це ніяк не залежить, так який же є вихід? У цьому випуску Ви знайдете величезну кількість якісних фотографій з циклу «До» і «Після» процедури. Нагадуємо що для збільшення фото необхідно просто клікнути по зображенню.

Перманентний макіяж: що це і навіщо.

Перманентний мейк-ап - це макіяж, який надовго позбавить жінку від проблеми нанесення декоративної косметики. Роблять його так само, як і татуювання, але є й відмінність. Введений підшкірно нешкідливий барвник проникає не далі одного міліметра, і з часом нанесений мейк-ап зійде. Тепер трохи цікавої інформації про види постійного мейк-апу.

Відео процедури перманентного макіяжу на губи, повіки і брови.

Татуаж губ.

Незмивний мейк-ап губ покращує форму, контур і забезпечує обсяг губ. Основна перевага - відпадає необхідність у покупці і нанесенні помади. Відомі дві схеми постійного мейк-апу губ: «контур з розтушовуванням» і «контур з повним заповненням». При першій увага приділяється контуру і натуральності кольору губ, другий допомагає радикально змінити колір і форму губ. процедура татуажу губ - найпопулярніша. Контур губ при такому мейк-апі наноситься чіткої і дуже тонкою лінією. Колір можливий тільки після розтушовування. І підібрати важливо максимально природний тон. Молода шкіра в подібній процедурі найчастіше не потребує. Додатковий «мінус» - обов'язкова профілактика герпесу, який неприємний і без такої процедури, за два дні до і через два дні після нанесення незмивною мейк-апу.

Татуаж століття.

Для постійного мейк-апу століття, який виглядає як підводка, нерідко використовується чорний тон. Але за бажанням його можна замінити синім, коричневим або зеленим. Виразність очках надає підкреслення лінії росту вій по верхньому століттю. Вії так виглядають більш об'ємними і пухнастими. Стрілки на верхньому столітті зроблять форму очі мигдалеподібної, а промальовування нижніх повік додають привабливості не кожній жінці. Мало того, що така процедура здатна привести до зорового зменшення розміру очей, але і до появи зморшок і погіршення стану шкіри. У татуаже століття використовуються пігменти чистих тонів, наприклад, синій, сірий, чорний і змішані, чорно-зелені або коричнево-сірі. такий вечірній макіяж - це база для створення будь-якого образу. До того ж, подібний мейк-ап не зможе зіпсувати ні сніг, ні дощ.

Татуаж брів.

Якщо брови не ростуть або надто світлі, то їх перманентний макіяж - рішення оптимальне. Неприваблива форма брів при його допомоги може бути скоригована повністю. Перевагу треба віддати техніці м'якого растушеванія брів. Вона забезпечить максимальну природність результату, немов брови підфарбовані олівцем. Техніка волосків замаскує шрами і рубці на бровах, але результат вийде неприродним. Виняток становлять володарки темного і густих брів. Подача власної краси дуже важлива, і брови при цьому роль відіграють важливу. Майстер допоможе змоделювати ідеальну для конкретної особи форму, і для творчості свободу залишить. Обов'язково треба продумати густоту, а не лише форму брів, і підібрати пігмент відповідного кольору. Для цього може знадобитися не менше п'яти варіантів. Тонування створює загальний колір брів, а промальовування сприяє нанесенню ліній, що йдуть по росту волосся. Але вкрай важливо, щоб результат виглядав натурально, і за ступенем цієї природності визначається рівень майстерності фахівця.

Етапи перманентного макіяжу.

Спочатку слід провести консультацію з майстром. В цей час йде обговорення пропонованого ескізу, підбір кольорів, вибір техніки. Процедура перманентного мейк-апу досить серйозна, щоб не зважитися задати питання, тому мовчання тут недоречно. Цілком припустимо поцікавитися наявністю диплома або сертифіката у майстри, так як медичну освіту, на жаль, у них стає рідкістю. Майстер сам робить ескіз, але його твердженням займається клієнт. Наполягати на своєму варіанті майстер не може. Невід'ємною частиною процедури є знеболювання.

Обов'язково поставитися до цього моменту дуже серйозно: можливі алергічні реакції. Тому треба заздалегідь з'ясувати, які кошти використовуються. Якщо повної впевненості в благополучному перенесення операції немає, краще настояти на анестезії. Однак після неї можлива набряклість. Вона абсолютно не потрібна? Доведеться терпіти і обходитися без анестезії. У різних видах перманентного мейк-апу різна складність. Тому і час витрачається на них різне. Для татуажу губ досить сорока хвилин, а для брів потрібно дві години. Можливо, що впоратися із завданням за один раз не вийде, і необхідно буде продовження.

І ось, нарешті, все позаду: перманентний макіяж завдано. Але після нього починається набрякання і почервоніння оброблених місць. Категорично заборонено видаляти скоринки підсохлої шкіри і набряклості від анестезії. Важливий грамотний домашній догляд. І про нього розповідає майстер. Доведеться користуватися ранозагоювальні спеціальними препаратами регулярно до повного загоєння, вмиватися тільки теплою водою і не використовувати косметичні засоби. Засмага і розпарювання також виключені. Додатково після процедури на губах потрібна профілактика герпесу. Період загоєння триває від трьох до п'яти днів, але можливо і збільшення його. Нормалізація відбувається при дотриманні всіх рекомендацій до п'ятого дня, але фахівці вважають, що кінцевий результат проявиться лише на двадцять восьмий або тридцятий день. І тут друге «відкриття»: мейк-ап наноситься в два прийоми. Причина - складність приживання фарбувального пігменту на тканинах.

Через місяць проводиться корекція. Знаючі фахівці кращим часом для нанесення незмивною мейк-апу називають період на початку осені і до початку літа. Термін життя перманентного макіяжу визначається якістю роботи, грамотністю доглядом за шкірою і від її особливостей. Але на все життя такий макіяж не залишається. Термін його життя - від півроку до трьох з половиною років. До того ж є чимало протипоказань до проведення. Розрізняють відносні і абсолютні відводи.

До абсолютних відносять:

- схильність до келоїдних рубців;
- серйозні захворювання типу гепатиту, діабету в інсулінозалежній формі, СНІДу, хвороб з зниженим згортанням крові; - соматичні захворювання важкої форми;
- новоутворення невідомих походжень в місцях передбачуваного татуажу;
- розлади психіки у важкій формі;
- епілепсію;
- прийом розріджують кров препаратів.

Також варто відкласти проведення процедури на час критичних днів, а також не варто утриматися від алкоголю та кави в день процедури. Але це - відносне протипоказання. До них можна віднести і такі:

- запальні реакції в місцях татуажу;
- схильність до алергічних реакцій;
- період вагітності та годування груддю;
- високий тиск;
- отруєння алкоголем і наркотичними речовинами;
- запалення слизової оболонки очей.

При частому герпесі татуаж губ вважається корисним, так як він прибирає необхідність використання помади, що знижує ризик появи герпетичних висипань. Також показана процедура і при частих кон'юктивіту через зниження частоти користування декоративною косметикою.

"За та проти".

Перманентний макіяж економить щодня півгодини часу. Завдяки такому мейк-апу спортсменки прекрасно можуть виглядати і в басейні, і на змаганнях. Він не зникне під сонячними променями і під впливом морської води, він і гарний, і зручний. Постійний мейк-ап допоможе алергікам забути проблеми з декоративною косметикою і виправити недоліки зовнішності. Але процедура досить болюча, тому реакція на барвники і анестетики не виключена. Якийсь час після татуажу зовнішність буде вельми непрезентабельний і значно збільшиться ризик появи на губах герпесу. Залишається ризик, що результат не сподобається, а змінити його буде неможливо протягом декількох років.

Історія перманентного макіяжу.

Татуювання користувалися популярністю в незапам'ятні часи. Вони дозволяли розрізняти соціальний статус, рівень достатку і приналежність до певних племенам. Для назви техніки Permanent Make Up вперше став використовуватися на Тавані і в Америці. До 1984 року новинка дійшла до Європи. Але визнання техніка завоювала не відразу. Косметолог О'Рейлі винайшов електричну машинку для нанесення тату, що стало поворотним моментом у розвитку татуажу. До 1991 року техніка завоювала популярність. У Росії вона прийшла всього вісім років тому. Мікропігментування служить для корекції рис обличчя, а дермопігментірованіе - для маскування різноманітних дефектів.

Полуперманентние макіяж - це ще одна назва незмивною мейк-апу. Головні показники якісної роботи майстра Статистика у перманентного мейк-апу є і негативна, і позитивна. Тому майстри повинні користуватися певними правилами, щоб клієнти не йшли розчарованими і незадоволеними. Головна вимога - максимальні зусилля, відповідальність і сумлінність. Похвально самовдосконалення і любов до професії. Негативні відгуки про колег по роботі - це не ознака хорошого
майстра. Обговорення недоліків і помилок колег, осуд методики їх роботи і якості використовуваних ними матеріалів не допоможуть налагодити довірчі відносини з клієнтами.

Завоювання авторитету відбувається в міру зростання вміння, а не через приниження роботи інших. Ще десять років тому перманентний мейк-ап був незнайомий більшості людей, мистецтвом його нанесення володіли одиниці фахівців. Тепер ця професія затребувана, і число шкіл, які практикують навчання їй, стає дедалі більше. Важливо відвідувати майстер-класи, виставки та конгреси. Спілкування з колегами допоможе об'єктивно оцінювати власний рівень і відточувати навички. Уміння по єдиному погляду на клієнта визначити, що саме йому потрібно - це ознака майстра. Завжди важливо дати правдиву інформацію, а нездійсненні обіцянки роздавати не варто.

Майстер завжди відповідає за результат роботи як з медичної, так і з естетичного боку. Знання асептики, антисептики, пігментів, володіння методиками нанесення - це ціле мистецтво. І його підсумок - позитивні чи негативні зміни в образі клієнта. Тому так важливий попередній ескіз і вибір оптимального варіанту. Помилки можливі навіть у професіоналів. Головне - вчасно виправити їх. Рука справжнього профі завжди впевнена і тверда, а страху і сумнівам немає місця в роботі.

Після татуажу:

Побічні ефекти.

Навіть вдале проведення процедури не виключає деяких складнощів після неї. Небезпеки для клієнта немає, але незручності він відчуває в повній мірі. Перше побічне явище - хворобливість при проведенні процедури. Її причиною може бути невірно підібране знеболювання, погане обладнання, недовіра до майстра, низький больовий поріг. Набряклість - другий побічний ефект. Tyт ступінь визначається індивідуальними особливостями клієнта, якістю і глибиною введення пігменту, анестезією. Набряклість зазвичай сходить через добу, при цьому не супроводжується висипом і свербінням. Потемніння, стянутость шкіри, гематоми і «корочки» - це нормальна реакція шкіри на травми. Поступово вони будуть сходити, але остаточний підсумок можна побачити не раніше, ніж через місяць. Правильна техніка практично виключає подібні прояви, а довіра до майстра дозволить вирішити всі питання позитивно.

Догляд за шкірою.

Половина успіху при нанесенні перманентного макіяжу визначається ретельністю догляду. Кожні два-три дня клієнт повинен наносити живильний крем типу «Дитячий». Скоринки повинні зійти самі, видаляти їх своїми силами не можна. Відразу після процедури брови і губи треба змивати розчином хлоргексидину. На очі можливе нанесення мазі гідрокортизону і закопування «Візіна». Буде потрібно застосування протигерпесний засобів. У перший день після татуажу губи важливо промокнути хлоргексидином і змащувати потім кремами «Бепантен» або «Дитячий». До повного загоєння варто виключити солярій, басейн, ванни, баню і сауну. Скраби, спонж і крему доведеться забути. Обов'язково треба подбати про непотрапляння бруду, заклеювання татуажу заборонено. Протягом двох-трьох тижнів краще уникати прямих променів сонця, а пити доведеться тільки через соломинку, так як гарячі напої після татуажу губ виключені.

Незручності - це проблема. Але ж краса вимагає і великих жертв. Зрештою, такий макіяж має набагато більше переваг: мало того, що не доведеться виділяти час на створення привабливого образу, так ще і скоректується форма обличчя, очей, брів і губ. А результат, коли його можна буде оцінити в повній мірі, дійсно порадує володарку незмивною макіяжу, виконаного справжнім майстром: вона буде прекрасна протягом дуже тривалого часу без додаткових зусиль.

Галерея фотографій перманентного макіяжу.

Раджу почитати наші статті:
Але ж залишатися красивою жінка бажає все добу безперервно, і від пори року це ніяк не залежить, так який же є вихід?
Вона абсолютно не потрібна?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com