рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Парний танець: як вибрати колір брів для різних відтінків волосся

вірний відтінок брів збалансує риси обличчя, додасть очам яскравості і навіть обдурить вік. Неправильний все зіпсує. ELLE розповідає про те, як поєднувати колір брів з відтінком волосся .

Поширена формула, при якій брови блондинок повинні бути на тон темніше кольору волосся, а брюнеток - на тон світліше, працює не завжди. Ці поради допоможуть не заплутатися у виборі.

ПЛАТИНОВІ І ЗОЛОТІ БЛОНДИНКИ

Як правило, у натуральних блондинок світлі, рідкісні, непомітні брови. Щоб вийшло з точністю до навпаки, знадобиться олівець, фарбування в салоні або перманент. Незалежно від способу, головне завдання - визначитися з кольором. Він повинен бути на один-два тони темніше коренів волосся. Тоді брови будуть виглядати гущі, до того ж створивши «каркас» особи і зробивши очі яскравіше .

Якщо ж ви та сама брюнетка, яка вирішила стати золотистої блондинкою , Брови потрібно зробити на тон світліше в бежево-коричневому діапазоні. В цьому випадку допоможе саме фарбування, оскільки кошти для макіяжу брів не дадуть необхідного ступеня світлини, і не будуть виглядати природно , Просвічуючи крізь темні волоски. Не перестарайтеся: брови-альбіноси ефектно виглядають хіба що на подіумі і фотосесіях. А ось платинові блондинки з димчасто-сірими і навіть майже чорними бровами виглядають дуже сучасно.

Перехід від світлого волосся до темних тягне за собою і зміну кольору брів. замовили колористу каштанові локони? Вибирайте для брів відтінки з коричневим подтоном. А якщо вийшли з салону з шевелюрою кольору капучіно, орієнтуйтеся на сірий подтон. Із завданням легко і непомітно впораються олівець або тіні (Оттеночного гелю, швидше за все, буде не достатньо).

Найбільше пощастило тим, чиї брови і так темніше волосся. Вони можуть не замислюватися про зміни тональності, природа вже про все подбала. Однак варіант з бровами посветлее теж життєздатний і навіть може виявитися вельми корисним. По-перше, якщо брови досить тонкі і вперто не бажають розширюватися, темна гама лише акцентує на цьому увагу. По-друге, це допоможе візуально омолодитися: пом'якшити зморшки і овал обличчя.

Найпростіший вибір - його відсутність. Ось і власницям синяво-чорного волосся вибирати не доводиться. Незалежно від кольору шкіри (хоч фарфоровий, хоч шоколадний), їм рекомендований виключно холодний чорний колір в тон волоссю. Все тому що теплі коричневі, а також надмірно світлі нюанси будуть йти в рижіну, а значить, виглядати неприродно.

Руде волосся не завжди даються природою в комплекті з такими ж бровами. Проте, сполучуваність необхідна - за нею доведеться йти до візажиста або косметолога. Теплі відтінки волосся, ніби імбирних і морквяних, підходять брів з легким мідним або теракотовим відтінком. Холодні тони з червоно-синім або коричневим подтоном римуються з колірною гамою, яку легко можна запозичити у шатенок .

Якщо ви вирішили змінити колір брів і сумніваєтеся у власних силах, вирушайте в броу-бар . Тут візажисти спеціалізуються саме на цій частині особи. Профі допоможуть підібрати відтінки коштів для макіяжу брів або забарвлять стійким барвником. За перманентом вирушайте до перевіреного майстра з солідним досвідом роботи і хвалебними рекомендаціями.

5 ПРОСТИХ ПРАВИЛ ДЛЯ правильний вибір КОЛЬОРУ БРІВ

1. В підборі відтінку брів до кольору волосся слід дотримуватися непорушного правила: теплі тони потрібно комбінувати з теплими, холодні з холодними. На модні кольорові брови правило також поширюється, тільки з застереженням: яскравий або пастельний колір брів потрібно підбирати до кольору очей, немов це тіні для повік. З волоссям ж (неважливо, рожевими або бірюзовими) він повинен або повністю збігатися, або контрастувати.

2. Вибираючи колір брів, дотримуйтесь той же правило, що і при виборі косметики в магазині. Протестуйте продукт і відтінок не тільки при штучному освітленні, а й при денному. В ідеалі - похмурим і сонячним днем.

3. Робіть Селфі - вони краще дзеркала і подруги допоможуть поглянути на себе з боку.

4. Якщо брови потрібно зробити темніше натуральних, перш ніж записуватися на фарбування (і тим більше перманент), спробуйте відтінків гелі, тіні, олівці. Не підходить колір - просто змиваєте і пробуєте далі.

5. За підтримкою відтінку доведеться заглядати в салон кожні два тижні, татуаж оновлювати раз на рік. Чи не встигаєте вчасно? Відтіночний гель на допомогу.

Чи не встигаєте вчасно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com