рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Оформлення брів ниткою - відео урок як вищипнути брови ниткою

  1. Процедура оформлення брів в домашніх умовах
  2. Недоліки та протипоказання

Оформлення брів ниткою - це один з методів корекції брів, альтернативних звичайному вищипування за допомогою пінцета. Позитивною стороною нитки є те, що вискубати волоски можна прямо разом з коренем. Другий плюс - після кожної наступної процедури вищипування волоски ростуть все повільніше і повільніше. Оформлення брів ниткою - це один з методів корекції брів, альтернативних звичайному вищипування за допомогою пінцета

Оформлення брів ниткою

За допомогою нитки можна позбутися не тільки від зайвих волосків, але і від ороговілого шару епітелію. Оформлення брів ниткою допомагало домогтися потрібного контуру брови ще тоді, коли не було таких пристосувань для їх корекції як пінцет, віск або тріммер.

Історія нитки бере свій початок в історії Стародавнього Сходу.

У сучасних салонах і зараз за бажанням клієнта застосовується метод корекції брів за допомогою нитки.

Процедура оформлення брів в домашніх умовах

Техніка нитки вимагає певної вправності і досвіду.

Перед початком оформлення брів необхідно розпарити обличчя і потім знеболити шкіру брів. Значно знижує чутливість шкіри компрес з льоду, прикладений на кілька секунд. Далі необхідно продезінфікувати шкіру антисептиком для запобігання інфекції.

Для проведення процедури оформлення знадобиться бавовняна нитка довжиною 55-60 см. Її зав'язують петлею і накидають на обидві руки, захоплюючи при цьому всі пальці, крім великих. Далі нитку перекручують 5-6 разів до отримання «бантика». В процесі видалення волосків пальці рук розводять і зводять таким чином, щоб петлі скрученої частини нитки захопили волоски і видаляли їх. Роблять це в напрямку зростання волосків.

Роблять це в напрямку зростання волосків

Східна Корекція брів Ниткою

Необхідний певний навик, щоб навчитися вільно пересувати перекручений пучок посередині нитки. Слід розсунути пальці на одній руці, при цьому смикнув їх на інший. Переплетена частина нитки пересувається в бік, а потім це ж проробляється в протилежному напрямку. Крученаю частина нитки поміщається впритул до брови, виток переміщається із захопленням потрібного волоска.

Крученаю частина нитки поміщається впритул до брови, виток переміщається із захопленням потрібного волоска

Що потрапив в нитку волосся потрібно витягати швидко і різко. Найкраще починати вищипування з області між бровами, так як вона менш чутлива ніж шкіра над і під бровою. Якщо ви легко будете пересувати виток в різні боки, то без зусиль зможете вискубати брови ниткою.

Часто порізи рук ниткою на згинах пальців супроводжують цю процедуру.

Легкі порізи неминучі, але заживають вони швидко. обробіть їх належним чином після завершення вищипування брів.

Звичайно, більш популярна корекція брів ниткою зі спеціальними щипцями (див. Малюнок), на які надівається нитяним петля, отримана описаним вище способом. Їх використання набагато полегшує процедуру оформлення брів ниткою і виключає травмування.

Не варто робити вищипування брів безпосередньо перед виходом з дому, так як шкіра після процедури роздратована. Роздратування зазвичай триває недовго, для його зняття і профілактики інфікування та запалення шкіри необхідно після процедури обробити її лосьйоном або іншим дезинфікуючим розчином.

Недоліки та протипоказання

З недоліків оформлення брів ниткою можна відзначити невелику хворобливість процедури, що притаманне і видалення волосків пінцетом.

Використання нитки має ряд протипоказань:

  • наявність на бровах родимок, бородавок, папілом, ран, прищів;
  • сонячні опіки в області корекції;
  • підвищена гіперчутливість шкіри.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com